Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל מיעוט המשתתפים הקטגוריות מתמוססות.

בתחרות הבאה נחלק המתמודדים ל-3 קטגוריות וניתן פרס ראשון לכל קטגוריה :smile:

כל המעונין להשתמש במד SPL שלנו, מוזמן לתאם איתנו, המכשיר לשרותכם ולרשותכם.

מעניין מי הכותב המתחכם הזה... אודי, או תומר..

על מי אתם עובדים חבר'ה?

הרי לרכב של שמעון (המוסטנג של ניופאן) עשיתם ת'מוות עד שנכנס, את תחרות ה SQ עשיתם משעה מוקדמת בבוקר, שרוב החברה בעבודה (וזאת מן הסתם הסיבה למיעוט המשתתפים) משיקול שזה כנראה

יעניין פחות מה SPL , שנעשה מאוחר יותר.

רציתם ללכת מוקדם, ולא בדיוק עניינה אתכם התחרות או שום דבר אחר, מלבד החשיפה והפרסום.

כיוונתם את השעות המאוחרות (יחסית) לתחרות ה SPL כי שם נתח השוק גדול יותר מ SQ , בטח ובטח

כשמדובר בסחורה כמו רוקפורד וסרווין ווגה, שלהגיד שהכיוון קצת רחוק מ SQ.

אני הצלחתי להגיע בשלהי התחרות ולזכות בפניני חוכמה מוזיקליות מרן לוי..

בהצלחה בפעם הבאה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי שלקחו מקומות ראשונים לא חברים בפורום. אם בכל זאת זה מעניין אותך הניקוד הגבוה ביותר בתחרות ה SQ היה 70 ומשהו.

כמו שכבר נכתב, כל התוצאות יפורסמו בקרוב. נותר לנו רק להמתין...

איתמר.

מקום ראשון 79 נקודות (מתוך 100)- ירוסלב גולדמן בפולסוואגן פאסט.

מקום שני 73 נקודות- שמעון גולד בפולסוואגן גולף.

מקום שלישי 71 נקודות- ארקדי סדלצקי בטויוטה יאריס.

שאר התוצאות מחר, ליל מנוחה.

פורסם

אני לא מבין למה אנשים מתעצבנים מהחוסר תחרותיות.

אי אפשר להגיד למישהו שהמערכת שלו טובה מידי בשביל התחרות ולהפך.

זה כמו שבעלי המערכות הרציניות ביותר יגידו שלא מכובדם להתחרות עם סטרוקר 18 ב2 פיונירים.

זה לא רציני. סך הכל כל המטרה שלנו פה היא לקדם את התחום,ומי שבאמת מעניינת אותו התחרות יכול להשוות את התוצאות שלו לרכבים עם ציוד באותה רמה+-. סך הכל לא היו מספיק אנשים כדי לחלק לקטגוריות-להזכיר לכם באממא שבכל קטוגרייה היו בין איש אחד ל7 בערך?

אני לא התחרתי בSPL,אבל,אם יש משהו שיכול לעצבן אותכם באמת ושהוא לא פייר ולא תואם לתחרויות SPL אחרות (במיוחד שזו לא מקצוענית ואנשים לא בונים תיבות במיוחד לתחרות לרוב),זה תדר המדידה הקבוע-סך הכל המערכות יומיומיות וצריך לתת לאנשים את היכולת להציג מה הציוד שלהם שווה באמת-שבפועל זה תדר משתנה.

עוד משהו שעצבן אותי שלא היה הוגן-לא היה כלל שאסור להכניס את הסאבים לסלון של הרכב,חוץ מזה שנבדקו רכבים עם סאבים בסלון,אבל כשסימון רצה לבדוק אמרו לו שאי אפשר כי הסאבים בסלון של הרכב,מילא למנוע מבנאדם להשתתף אז להיות הוגנים-וגם על יוני היו צריכים "להקשות בהשתתפות כי גם אצלו התיבה של הסאב "גלשה" לכיוון תא הנוסעים וחרגה מגבולות הבגאז'.

לגבי תחרות הSQ,אני לא מוצא סיבה לבוא בתלונות,אני מבטיח שאם ניר היה מגיע עם המערכת שלו,שלא עולה יותר מידי הוא היה משיג מקום גבוהה מאוד-ככה שאין מה לבוא בתלונות על חוסר תחרותיות,למרות שהיא הייתה מורגשת,בעיקר בגלל ההבדלים בין רמות המשתתפים יותר מאשר רמת המערכות.

היה מושלם חוץ מזה,שבת שלום

פורסם

תצטרך להשאר במתח :-o

הרי לרכב של שמעון (המוסטנג של ניופאן) עשיתם ת'מוות עד שנכנס

ההרשמה היתה פתוחה לכולם, גם למי שלא רשום ותורם לפורום. שמעון כידוע, לא הגיע כדי להתחרות. אנחנו מקווים שהוא גם נהנה.

את תחרות ה SQ עשיתם משעה מוקדמת בבוקר, שרוב החברה בעבודה (וזאת מן הסתם הסיבה למיעוט המשתתפים) משיקול שזה כנראה יעניין פחות מה SPL , שנעשה מאוחר יותר.

השתתפו 20 חברים ולא כפי שאתה סבור. אנחנו מאוד שבעי רצון לפעם ראשונה.

רציתם ללכת מוקדם, ולא בדיוק עניינה אתכם התחרות או שום דבר אחר, מלבד החשיפה והפרסום.

כיוונתם את השעות המאוחרות (יחסית) לתחרות ה SPL כי שם נתח השוק גדול יותר מ SQ , בטח ובטח

יכולנו לערוך רק תחרות SPL ואז הינו הולכים בכלל מוקדם :lol:

חבל שלא באת בהתחלה, הפסדת. שמחים שממשהו כן נהנית ושיש לך ממי ללמוד

בהצלחה בפעם הבאה.

תודה רבה
פורסם

על מי אתם עובדים חבר'ה?

הרי לרכב של שמעון (המוסטנג של ניופאן) עשיתם ת'מוות עד שנכנס, את תחרות ה SQ עשיתם משעה מוקדמת בבוקר, שרוב החברה בעבודה (וזאת מן הסתם הסיבה למיעוט המשתתפים) משיקול שזה כנראה

יעניין פחות מה SPL , שנעשה מאוחר יותר.

כשמדובר בסחורה כמו רוקפורד וסרווין ווגה, שלהגיד שהכיוון קצת רחוק מ SQ.

בהצלחה בפעם הבאה.

ווי ווי כמה שאנשים פה מתלוננים, זה כבר יותר גרוע מישראליות זאת תובענות

אז מה קרה אם היו סאבים לא תואמים

אתם כנראה שכחתם את המטרה למה באתם

מי ישמע שילמתם לאוטופרט על התחרות, מי ישמע הם חייבים לכם משהו

סך הכל הם עשו אירגון מעולה

למרות שהוא "חפר"

באו מחוייכים וגרמו במשך כל היום לנו לחייך (בואו לא נשכח שהם אירגנו לנו הזמנה וכניסה לתוך המתחם בזמן שהמונים צעדו להם ברגל)

אישית מדדתי מתוך סקרנות בכדי לראות למה המערכת מסוגלת ולא מתוך תחרותיות,

את הרעיון התחרותי הורדתי כבר שראיתי את הסטרוקרים

בכלל רוצה להגיד לכם תודה לתומר שעזר לי איך להגיע לחור הזה

ולבחור המודד עם האטמים שנכנס בחיוך לרכב ישב מחוייך אמר לי עוד תודה ויצא מחוייך על שלא הרסתי לו את האוזניים עם הכולה 133DB שלי:)

תודה תודה תודה

סך הכל אתם צריכים לזכור את המטרה לשם מה באנו לשם..

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם
במיוחד שזו לא מקצוענית ואנשים לא בונים תיבות במיוחד לתחרות לרוב זה תדר המדידה הקבוע-סך הכל המערכות יומיומיות וצריך לתת לאנשים את היכולת להציג מה הציוד שלהם שווה באמת-שבפועל זה תדר משתנה.

בגלל זה התקיימה תחרות SQ.

אבל כשסימון רצה לבדוק אמרו לו שאי אפשר כי הסאבים בסלון של הרכב,מילא למנוע מבנאדם להשתתף

אנחנו לא יודע לאיזה סימון אתה מתכוון?

סימון אלישקוב התחרה ב-SQ וגם ב-SPL. סימון קוסטיק לא הגיע כדי להתחרות.

מי אמר לו שהוא לא יכול להשתתף?

אף מתחרה לא נדחה בגלל שום סיבה!

לילה טוב

פורסם
ווי ווי כמה שאנשים פה מתלוננים, זה כבר יותר גרוע מישראליות זאת תובענות

אז מה קרה אם היו סאבים לא תואמים

אתם כנראה שכחתם את המטרה למה באתם

מי ישמע שילמתם לאוטופרט על התחרות, מי ישמע הם חייבים לכם משהו

סך הכל הם עשו אירגון מעולה

למרות שהוא "חפר"

באו מחוייכים וגרמו במשך כל היום לנו לחייך (בואו לא נשכח שהם אירגנו לנו הזמנה וכניסה לתוך המתחם בזמן שהמונים צעדו להם ברגל)

אישית מדדתי מתוך סקרנות בכדי לראות למה המערכת מסוגלת ולא מתוך תחרותיות,

את הרעיון התחרותי הורדתי כבר שראיתי את הסטרוקרים

בכלל רוצה להגיד לכם תודה לתומר שעזר לי איך להגיע לחור הזה

ולבחור המודד עם האטמים שנכנס בחיוך לרכב ישב מחוייך אמר לי עוד תודה ויצא מחוייך על שלא הרסתי לו את האוזניים עם הכולה 133DB שלי:)

תודה תודה תודה

סך הכל אתם צריכים לזכור את המטרה לשם מה באנו לשם..

תודה רבה.

פורסם

לכל פעם אתם קוראים פעם ראשונה..

"פניני חוכמה מוזיקליות".. אתה לא מבין ציניות גם כשרואה אותה מול העיניים.. מה יהיה תומר?

(אתה חייב לארגן לי מהכדורים שלך...)

תחרות SQ , והגעתם של "אנשים מביני סאונד" בעלי שם בתחום, (אמורה לפחות) תורמת מאד ליוקרת התחרות. העניין הוא שאי אפשר לכוון רק "לצעירים מתלהבים" עם SPL . כי מע' סטראו זה לא מד לחץ.

אלא כלי לשחזור סאונד. אתם לא שונים משום חברה, תחום הסטראו הוא תחום קשה, ומכוונים למה שנמכר, שמכניס כסף.

פורסם
לכל פעם אתם קוראים פעם ראשונה...
פעם ראשונה שאנחנו עורכים תחרות SQ :smile:

פניני חוכמה מוזיקליות".. אתה לא מבין ציניות גם כשרואה אותה מול העיניים.. מה יהיה תומר?

(אתה חייב לארגן לי מהכדורים שלך...)

תחרות SQ , והגעתם של "אנשים מביני סאונד" בעלי שם בתחום, (אמורה לפחות) תורמת מאד ליוקרת התחרות. העניין הוא שאי אפשר לכוון רק "לצעירים מתלהבים" עם SPL . כי מע' סטראו זה לא מד לחץ.

אלא כלי לשחזור סאונד. אתם לא שונים משום חברה, תחום הסטראו הוא תחום קשה, ומכוונים למה שנמכר, שמכניס כסף.

בוא נשמור על תרבות הדיון והשיח. כבד אותנו כמו שאנחנו מכבדים אותך.
פורסם

סליחה גם עוד רציתי להוסיף שלא נשכח שלא מספיק הם אירגנו את כל זה בחינם(כניסה למתחם, הרמת ציוד, מדידות, הקדשת זמן אישית ופרטית על חשבון זמנם האישי והחופשי) הם גם חילקו פרסים

ובגלל זה אני קורא לגישה שלכם תובענות

בדיוק כמו תינוק שבוכה כשהוא לא זוכה

פורסם
תודה רבה.
יודע מה?

לדעתי, אם אנשים היו משלמים כסף על כניסה/ השתתפות בתחרות היו מעריכים את זה הרבה יותר.

וגם, הארוע היה מתבצע בשעות שיהיו נוחות לרוב המשתתפים, התחרות הייתה יותר רצינית, וגם יותר מושקעת. ובכלל, אני לאר חושב שאוטופרט חייבת לאף אחד שום דבר (בטח לא לי) אבל אם עושים משהו, אז עד הסוף. אני בשמחה הייתי משלם עבור ארוע שכזה.

תרבות השיח שלי מצוינת. ואני מכבד אתכם. תלמדו לקבל ביקורת, ולא להוציא את מה שלא מתאים לכם.

זה יעזור לכם בהמשך. בטח אם זו הפעם הראשונה.

פורסם
יודע מה?

לדעתי, אם אנשים היו משלמים כסף על כניסה/ השתתפות בתחרות היו מעריכים את זה הרבה יותר.

וגם, הארוע היה מתבצע בשעות שיהיו נוחות לרוב המשתתפים, התחרות הייתה יותר רצינית, וגם יותר מושקעת. ובכלל, אני לאר חושב שאוטופרט חייבת לאף אחד שום דבר (בטח לא לי) אבל אם עושים משהו, אז עד הסוף. אני בשמחה הייתי משלם עבור ארוע שכזה.

פה אתה טועה!

זה לא נכון בכלל להגיד ככה

אז אם תתרום לקבצן ברחוב שקל

אז תעשה את זה עד הסוף(תארגן לו חדר ומיטה וארוחה לכל החיים)

אם נותנים לך משהו קבל את זה ותעשה עם זה מה שאתה רוצה אך בחיים לא תבוא למישהו בטענה למה הוא נתן לך משהו במתנה

פורסם
יודע מה?

שתי התחרויות התבצעו הפעם בסמיכות לאירוע של קארספורום. לכן, התחרות הראשונה התחילה בשעה 10:00.

בדרך כלל, אנו מקיימים את תחרויות ה- SPL ביום שישי בצהרים, אחרי סיום העבודה ולפני כניסת השבת.

נשמח לקבל הצעות יעול לטובת הכלל, מפעם לפעם אנו משתדלים להשתפר.

פורסם
פה אתה טועה!

זה לא נכון בכלל להגיד ככה

אז אם תתרום לקבצן ברחוב שקל

אז תעשה את זה עד הסוף(תארגן לו חדר ומיטה וארוחה לכל החיים)

אם נותנים לך משהו קבל את זה ותעשה עם זה מה שאתה רוצה אך בחיים לא תבוא למישהו בטענה למה הוא נתן לך משהו במתנה

מה הקשר? איזו היא השלכה היא זו?

אתה חסר כל, שמחכה שיתרמו לחוסר העיסוק שלך? לא נראה לי.

כבר השקעת זמן, מקום, ארגון, כוח אדם, ורוח ספורטיבית לא יקרה כלום אם זה יהיה קצת יותר מושקע,

יהיו קטגוריות, יותר זמן למע' SQ , שעות נוחות, וחניה מסודרת.

אף אחד לא חייב לי דבר, ועל ארוע ברמה כזאת, אני מוכן לשלם. מה רע? שאוטופרט לפחות יוציאו את שוווי הפרסים אותם הם מחלקים..:-)

פורסם
מה הקשר? איזו היא השלכה היא זו?

אתה חסר כל, שמחכה שיתרמו לחוסר העיסוק שלך? לא נראה לי.

כבר השקעת זמן, מקום, ארגון, כוח אדם, ורוח ספורטיבית לא יקרה כלום אם זה יהיה קצת יותר מושקע,

יהיו קטגוריות, יותר זמן למע' SQ , שעות נוחות, וחניה מסודרת.

אף אחד לא חייב לי דבר, ועל ארוע ברמה כזאת, אני מוכן לשלם. מה רע? שאוטופרט לפחות יוציאו את שוווי הפרסים אותם הם מחלקים..:-)

איזה ימים- שעות נוחות?

• תוכן חדש...