Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי.. התחרות השאירה טיפה טעם רע...

וזאת בגלל העובדה שמדדו סאבים של 18 ביחד עם סאבים של 8.

ולא כמו בתחרות שיש קטגוריות.

מקצוענים. (ואגב 3 המקומות הראשונים הם כאלה) ועם אני לא טועה. סטרוקר 18. סטרוקר 12 וווגה ווגה 15. הם המקומות הראשונים.

והם מתמודדים מול סאבים של L7 כבודו במקומו אבל.

להגיע עם רכב ו 4 מצברים של משאית 600A כל אחד. מחוברים ביחד.

ולהתכונן. יום לפני עם מכשיר ממדידה. ולשחק ולבדוק, בזמן המדידה. ולכל השאר לא היתה את האופציה.

ולהתמודד מול משהוא שאין לו את האמצאים והידע. זה א בסדר.

כי אני עם היה לי את המכשיר ממדידה. לשעה!! הייתי מכוון את המערכת יותר טוב.

מודד את הרכב. ובונה תיבה שתתאים מבחינת תדר הרכב הסאב. ויתן מקסימום תוצאה ב 55HZ.

. ואז בטוח שהיתי נותן לפחות עוד 2-3 DB.

ובגלל זה אני בטוח שיש הרבה אנשים שלא נרשמו. לתחרות

אבל עדיין הרבה ברכות על המכה 146.7 מי יתן וזה יתן לנו מקום לשיפורים.

בגלל מיעוט המשתתפים הקטגוריות מתמוססות.

בתחרות הבאה נחלק המתמודדים ל-3 קטגוריות וניתן פרס ראשון לכל קטגוריה :smile:

כל המעונין להשתמש במד SPL שלנו, מוזמן לתאם איתנו, המכשיר לשרותכם ולרשותכם.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים איתכם לגמרי ומה שאתם אומרים נכון לגמרי,אבל וזו מסקנה חשובה שהגעתי

אליה,היא שלא שווה להכניס לתחום שהוא תחביב רגשות שליליים,אני מתחרה כי אני

אוהב את זה ולכן אני מתחרה נגד עצמי כי זה הכיף שלי ואני לא ייתן לאף אחד להרוס לי את זה,

לכן אל תתנו לאף אחד להרוס גם לכם את הכיף שבזה,תהנו וכמה שיותר בשביל זה אנחנו עושים

את מה שאנחנו עושים ושום דבר בדרך לא צריך לשנות את זה.

פורסם
אני הרגשתי כך גם בתחרות ה SQ, ובאמת מי שלקחו מקומות ראשונים היו בעלי ממון שנמצאים כבר המון שנים בתחום + אחד מהם בעל חנות.

אתה מציע לחלק לקטגוריות של בעלי ממון וחסרי כל?

לא הכרנו את רוב המתמודדים. מי מהם בעלים של חנות?

עם זאת אני כן חושב שהיה מקום לתת-רמות כמו באממא, שם יש כמה קבוצות וניתן לשפוט למי יש את ה SQ הכי טוב באותה רמה.

אתה יודע כמה נרשמו לתחרות לפני הלחץ שהמנהלים הפעילו על חברי הפורום?

אבל הכי חשוב שהתחרנו בשביל הספורט וזה מה שחשוב :wink:.

איתמר

פורסם

אפשר לפרסם בבקשה גם את התוצאות של תחרות ה - SQ?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תנו לי את האיביזה עם כל הציוד שיש לה בפנים לשבוע

ואני מוציא 160+ דיבי.

בושה מה שעושים לסטרוקר 18.. ועוד עם ארבעה מצברים מפלצתיים.

בזבוז של סאב שהיה יכול להיות יותר טוב

לא מבין מה כולם קפצו באוהל מדידה שהבחור הגיע ל 147 דציבל

ועוד עם החיישן אודיוקונטרול הוותיק.

עם חיישן טרם-לאב 2 החדש אנשים ימכרו את הנשמה לשטן בשביל לעבור את ה 140 :)

סה"כ היה נחמד

תפסתי אחלה שיזוף

היה מאוד מאוד מאוד נחמד להכיר אנשים חדשים

מי שאני מתכוון יודע:)

ותמיד טוב להתרשם עוד ממגוון רחב של מערכות.

נתראה במפגשים הבאים

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני מסכים איתכם לגמרי ומה שאתם אומרים נכון לגמרי,אבל וזו מסקנה חשובה שהגעתי

אליה,היא שלא שווה להכניס לתחום שהוא תחביב -ז"א חובבן נכון?, אז אני רוצה להיתחרות בחובבן!! רגשות שליליים,אני מתחרה כי אני

אוהב את זה ולכן אני מתחרה נגד עצמי - לא אתה לא מתחרה נגד עצמך אלה נגד סטרוקר 18 אינץ. כי זה הכיף שלי ואני לא ייתן לאף אחד להרוס לי את זה,

לכן אל תתנו לאף אחד להרוס גם לכם את הכיף שבזה,תהנו וכמה שיותר בשביל זה אנחנו עושים

את מה שאנחנו עושים ושום דבר בדרך לא צריך לשנות את זה.

אף אחד לא אמר שלא היה כיף היום, היום נהניתי מאוד ואף אחד לא הרס לי את הכיף שלי, אלה רק הערות/הארות ..

פורסם

זה לא חדש בגלל זה אני כבר לא מתרגש,אל תשכחו גם שהארגון של תחרות האודיו

הפעם היה הרבה יותר מאולטר,עדיין יש מקום לפגם ואני מסכים איתכם 100% פשוט

חבל לי להתעצבן מזה שוב פעם אחרי תחרות קודמת הגעתי למסקנה שפירסמתי בהודעתי הקודמת.

תאמין לי שלא הייתי מתנגד בכלל לקחת איזה קיט של דיינמט לאטום עוד את הרכב

איטום זה משהו שאין יותר מדי ממנו.

פורסם

המקום השני...

החבר'ה האלה שזכו הם אולי החבר'ה הכי מקצועיים בארץ בתחום ה SQ. יש להם ידע עצום ורכיבים מאוד יקרים.

הדגשתי את זה שבתחום ה SQ מה שקובע זה האוזן ולא למי יש רכיבים יותר יקרים, אבל מנגד ניתן להגיד ש "איכות עולה כסף". אם אני אקח את עצמי בתור דוגמה אישית ומייצגת לשאר החבר'ה (הצעירים-חובבי-SQ, צחס"ק) אני אוכל להגיד שבעיות תקציב מונעות ממני אפשרות הגעה למקומות ראשונים בתחרויות SQ. למה? כי צריך בנייה טובה (שעולה כסף), צריך איטום (שעולה כסף) וצריך ציוד טוב (שבאופן מוזר גם עולה כסף, והרבה). למרבית החבר'ה הצעירים אין את הכסף הזה.

אותו בחור שזכה מקום ראשון השקיע ומשקיע את כל כולו ברכב, שזה דבר שאני מאוד מעריך, אבל מאידך גיסא ברור לי שבגלל זה אין סיכוי לכל "החובבנים" להעפיל לפסגה.

אם היו תתי-קטגוריות כמו חובבנים, חובבנים בעלי סאב עד 10", חובבנים מעל עוצמה מסויימת או כל דרך אחרת להבדיל בין רמות המערכות השונות הייתה תחרות הרבה יותר "תחרותית", בעיקר כלפי אלה עם המערכות הזולות והפשוטות יותר.

אף אחד לא יארגן תחרות מירוץ בין אימפרזה טורבו לפיאט אונו 1100...

אבל שוב, בסה"כ היה יום מצויין (ואמרתי לך את זה היום בצהריים) ואני מאוד שמח על כך שלאט לאט גם תחום ה SQ בארץ מתפתח. יישר כוח!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המקום השני...

החבר'ה האלה שזכו הם אולי החבר'ה הכי מקצועיים בארץ בתחום ה SQ. יש להם ידע עצום ורכיבים מאוד יקרים.

הדגשתי את זה שבתחום ה SQ מה שקובע זה האוזן ולא למי יש רכיבים יותר יקרים, אבל מנגד ניתן להגיד ש "איכות עולה כסף". אם אני אקח את עצמי בתור דוגמה אישית ומייצגת לשאר החבר'ה (הצעירים-חובבי-SQ, צחס"ק) אני אוכל להגיד שבעיות תקציב מונעות ממני אפשרות הגעה למקומות ראשונים בתחרויות SQ. למה? כי צריך בנייה טובה (שעולה כסף), צריך איטום (שעולה כסף) וצריך ציוד טוב (שבאופן מוזר גם עולה כסף, והרבה). למרבית החבר'ה הצעירים אין את הכסף הזה.

אותו בחור שזכה מקום ראשון השקיע ומשקיע את כל כולו ברכב, שזה דבר שאני מאוד מעריך, אבל מאידך גיסא ברור לי שבגלל זה אין סיכוי לכל "החובבנים" להעפיל לפסגה.

אם היו תתי-קטגוריות כמו חובבנים, חובבנים בעלי סאב עד 10", חובבנים מעל עוצמה מסויימת או כל דרך אחרת להבדיל בין רמות המערכות השונות הייתה תחרות הרבה יותר "תחרותית", בעיקר כלפי אלה עם המערכות הזולות והפשוטות יותר.

אף אחד לא יארגן תחרות מירוץ בין אימפרזה טורבו לפיאט אונו 1100...

אבל שוב, בסה"כ היה יום מצויין (ואמרתי לך את זה היום בצהריים) ואני מאוד שמח על כך שלאט לאט גם תחום ה SQ בארץ מתפתח. יישר כוח!

איתמר.

איתמר,

אם כמה משתתפים אתה רוצה לקיים כל כך הרבה קטגוריות?

פורסם

מישהו מוכן לתת תוצאות של SQ?? לפחות שלושת המקומות הראשונים....

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
זה לא חדש בגלל זה אני כבר לא מתרגש,אל תשכחו גם שהארגון של תחרות האודיו

הפעם היה הרבה יותר מאולטר

מה הכוונה הרבה יותר מאולתר?

פורסם

ברור לי שעם כמות משתתפים זעומה כמו שהייתה היום זה מיותר לחלוטין, אך אני בטוח שבמפגש הבא הכמות תעלה ואז אולי יש מקום לשקול הוספת קטגורייה אחת לפחות. 20~ איש שיתחרו בקטגורייה נשמע לי בסדר גמור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ברור לי שעם כמות משתתפים זעומה כמו שהייתה היום זה מיותר לחלוטין, אך אני בטוח שבמפגש הבא הכמות תעלה ואז אולי יש מקום לשקול הוספת קטגורייה אחת לפחות. 20~ איש שיתחרו בקטגורייה נשמע לי בסדר גמור.

איתמר.

איתמר,

אנחנו מדברים ומסכימים על אותם דברים. ככל שיהיו יותר משתתפים, כך ניתן לחלק ליותר קטגוריות.

אין לנו בעיה טכנית לבצע את זה.

פורסם
מישהו מוכן לתת תוצאות של SQ?? לפחות שלושת המקומות הראשונים....
מי שלקחו מקומות ראשונים לא חברים בפורום. אם בכל זאת זה מעניין אותך הניקוד הגבוה ביותר בתחרות ה SQ היה 70 ומשהו.

כמו שכבר נכתב, כל התוצאות יפורסמו בקרוב. נותר לנו רק להמתין...

איתמר.

עריכה: תומר, הקדמת :wink:

• תוכן חדש...