Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננט של חברת מורל דגם HYBRID OVATION בגודל 6 וחצי אינטש , איך הקומפוננט הזה ?

הוא שווה את המחיר שבו הוא נמכר = 2100 ש"ח ?

רמקול 6X9 שיהיה על המגש האחורי שישמש בתור רקע (בשביל לא להרוס את הבמה הקדמית)

איזה מומלץ ? איך ה6X9 של רוקפורד דגם פאוור 100 וואט RMS ?

וכשהרמקול הזה נמצא מעל הסאב (על המגש האחורי) הסאב לא מפריע לעבודה שלו ?

הבנתי שעדיף לבודד ביניהם .

מקדימה אני שם מכשיר DVD פיוניר 6500 , הבנתי שאי אפשר להגיע איתו לרמות גבוהות של כיוונים בסאונד .

מה אתם אומרים ?

פורסם

תלוי איך אתה מגביר את כל זה!

בקשר לרוקפורד, הוא חזק אבל הוא 6X9 מעולה בעצם הכי טוב.

בקשר לפיוניר, לי לפחות היה עד לפני כמה ימים את ה 5700 שהם דיי דומים.אני לא יודע מי סיפר לך את זה אבל שתיהם מכשירים מתקדמים אם המון אפשרויות ואקוליזר אקטיבי מתקדם.

פורסם

אתה לא צריך 6*9 כדי שישמש לך כרקע - חבל - בזבוז של כסף

תקנה רמקול 3.4 או 4 אינטש הכי פשוט ותכוון אותו חלש ונכון...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רמקול 6*9 מעצם המבנה הלא סימטרי שלו פחות איכותי מסט קומפוננט לכן ההמלצה היא על סט קומפוננט או לא להתקין כלל.

ההיבריד ניתן לרכוש בסכום נמוך יותר וכן הם בהחלט טובים אבל הכל טעם אישי ואופן התקנה.

הHU ייתן לך את הבסיס שאתה צריך.

דאג להגברה איכותית.

פורסם
רמקול 6X9 שיהיה על המגש האחורי שישמש בתור רקע (בשביל לא להרוס את הבמה הקדמית)

מה אתם אומרים ?

ברגע ששמתה 6*9 מאחורה כבר פגעתה בבמה הקידמית...

הבנתי שאתה מתכוון גם לשים סאב... זאת אומרת בעיות של חוסר בסים לא יהיו לך.

הרמקולים במגש האחורי מיועדים לנוסעים מאחור, וכדי לא לפגוע בבמה הפיתרון הוא לשים רמקולים קטנים (מומלץ 4") ולהגביר אותם מהרדיו דיסק, אבל הבנתי שאתה שם DVD זאת אומרת שאין שם מגבר פנימי, זה קצת מסבך את העניין אבל גם לזה ניתן לימצוא פיתרון.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אם על המגש האחורי אני ישים קומפוננט של MBQ 6 אינטש שיש אצלי כבר בבית מהרכב הקודם שישמש רק בתור רמקולים לרקע (סידרה Q אם אני לא טועה - תראו תמונה בסוף התגובה) , את כל הסאונד נכוון שיבוא מהקדימה ואת האחורה נכניס כרקע .

זה יהיה אפשרי ? איך תהיה התוצאה ? כמובן שנגביר הכל עם מגברים של קיקר למי שמכיר דגמים אז אחד KX 850.4 והשני KX 250.2

עזרו לי :)

תמונה של הקומפוננט - למי שמזהה את הדגם ויוכל להגיד לי זה יהיה מצויין

http://pic.hevre.co.il/Files/1ED65F3C55914641A63332440B8AED56/norm_9BC7F209101E4F22AF894F14BB9E1CE7.JPG

http://pic.hevre.co.il/Files/1ED65F3C55914641A63332440B8AED56/norm_E2C225D61A494C03AC05E7A5CA1F4236.JPG

• תוכן חדש...