Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי לשאלה מכיוון ואינני מבין בכל המושגים של האודיו לכן אנסה להעזר פה במומחים.

ועכשיו לשאלה, ברכבי מותקנת מערכת פיוניר דגם 4700, הרמקולים היחידים שמתוקנים אצלי הם KENWOOD 230W 4 WAY (נקנו עם הרכב) אשר מותקנים במגש האחורי, השבוע חברתי האהובה שמחה אותי והזמינה לי סאב EXPLOSION 1000WATT, האם אוכל לחבר את הסאב למערכת ללא מגבר, ואיך ניתן לעשות זאת?

חשוב לציין שאינני מעוניין שכל השכונה תשמע את הסאב אלא רק שאני ארגיש אותו ברכב.

תודה מראש לכל הנענה לעזרה

המשך יום נעים

FIAT BRAVO

פורסם

באופן תיאורטי ניתן, אך באופן מעשי לא ממש.

ההספק של הרדיו דיסק מאוד נמוך (בסביבות 20 RMS) מה שבשפה עדינה וברורה "לא מדגדג לסאב".

לסאב "פיצוץ" שלך יספיק מגבר 2 ערוצים פשוט וקטן \ מונובלוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וכמה אמור לעלות לי מגבר 2 ערוצים פשוט וקטן או מונובלוק אשר ציינת?

ובכלל התקנה של כל העניין? (תיבה לסאב כבר קיימת)

אני מנהריה, יש מצב שתכוון אותי למקום כלשהו אשר אוכל לעשות זאת במחיר טוב?

והאם המגבר של ה2 ערוצים יתאים לפיוניר 4700?

איזה סאב אתם ממליצים לקנות? כלומר מהו ההספק המתאים לי ביותר לסאב הנ"ל?

FIAT BRAVO

פורסם

פיאט בראבו,

אפשר להמליץ לך על מוצרים מהיום ולעוד שנה, הכל תלוי בתקציב.

אפשר לקנות מגבר יד שנייה שני ערוצים פשוט ב 300 שקלים, ואפשר לקנות מגבר ב 3000 שקלים. השאלה היא האם אתה רוצה להיכנס לעסק הכבד והיקר הזה או שתספק אותך מערכת פשוטה וזולה?

אין בעייה לחבר לרדיו-דיסק שלך כל מגבר.

(אגב, ה"פיצוץ" לא היה בציניות, זה סה"כ היה עיברות של השם שלו)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פיאט בראבו,

אפשר להמליץ לך על מוצרים מהיום ולעוד שנה, הכל תלוי בתקציב.

אפשר לקנות מגבר יד שנייה שני ערוצים פשוט ב 300 שקלים, ואפשר לקנות מגבר ב 3000 שקלים. השאלה היא האם אתה רוצה להיכנס לעסק הכבד והיקר הזה או שתספק אותך מערכת פשוטה וזולה?

אין בעייה לחבר לרדיו-דיסק שלך כל מגבר.

(אגב, ה"פיצוץ" לא היה בציניות, זה סה"כ היה עיברות של השם שלו)

איתמר.

אני חושב שתספק אותי מערכת פשוטה וזולה, האם אתה מכיר מישהו בצפון שמעוניין למכור את המגבר שלו או חנות זולה שתענה על צרכיי?

FIAT BRAVO

פורסם

תגיד כמה RMS הסאב שלך ?

אני מוכר מגבר סביר + של חברת מק אודיו ב300 שקל.

בברכה,

אמיר

פורסם
אני חושב שתספק אותי מערכת פשוטה וזולה, האם אתה מכיר מישהו בצפון שמעוניין למכור את המגבר שלו או חנות זולה שתענה על צרכיי?

אני ממליץ שתפנה לדני זומרשטיין ממצת אור בחיפה. דני אדם ישר, הגון ובעל מקצוע מעולה.

http://www.matsat.starwebz.com/

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...