Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני הבנתי מהדברים שלך אז לכל סליל חיברתה גישור מהמגבר כאילו כל סליל מקבל 150 RMS

נכון\?

תגיד לנו מה מצב הגיין שלך?

הגיין אצלי בגישור על מקסימום היה לתקופה של זמן ולא היו לי פרוטקשנים

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

הגיין שלח עד הסוף אבל רק שאני מגביר חזק תררך הרדיו דיסק ויש באסים חזקים הרדיו דיסק המגבר נכנס לפרוטקשן....ואיפלו אני נוגע במגבר והוא קר...

פורסם

הגיין שלי עד הסוף אבל רק שאני מגביר חזק דרך הרדיו דיסק ויש באסים חזקים המגבר נכנס לפרוטקשן....ואיפלו אני נוגע במגבר והוא קר...

וכשהוא נכנס לפרוטקשן שומעים רק מהקידמים(שם מחוברים להגברה של הרדיו דיסק עצמו)

פורסם

כמו שאספי אמר ועוד.

כמו שזה נראה. הורדת את המגבר ל 2 אום.

והוא לא יציב. ב 2 אום. ולכן בווליום גבוה. המגבר לא מסתדם עם ההתנגדות ונכנס לפרוטקשן.

כמה שאלות שאתה חייבת לענות במדוייק. ורק אז נוכל לעזור דרך הפורום. (או ללכת למתקין לשהוא יעשה את זה במקום.)

כמה חוטים הולכים בין התיבה של הסאב למגבר?? (במידה ורק 2 לענות על ההמשך)

איזה דגם סאב זה במדוייק? (2 אום כל סליל. או 4 אום כל סליל)

אתה צריך למצא את הדגם המדוייק. !! או לחבר רב מודד.

איך הוא מחובר ? במקביל או בטור? (כמה אום הוא אחרי החיבור בתוך התיבה? 2 או 4 או 8)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

החיבור שלו זה שכל סליל מקבל גישור משלו

כאילו הוא מגשר שתי ערוצים ומכניס לסליל אחד מגשר עוש שני ערוצים ומכניס ועוד סליל

השאלה מה הם הסלילים של הסאב 2 אום אז כאן הבעיה 4 אום הבעיה היא לא כאן

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

בקישור שנתתה כתוב לך שהסאב הזה הולך בשתי דגמים אחד של 2 אוהם ואחד של 4 אוהם.

אם אין לך מושג אז תיקח רב מודד(כמו שאמרו כבר) ותבדוק שאתה לא מוריד אותו ל 2 אוהם.

ליאור

פורסם

תגידו זה משנה אם אני יביא רדיו דיסק עם שליטת סאב?

וזה משנה אם הבאס בוסט במגבר(בגישור של הסאב) הוא 12 db שזה גבוהה...?

אולי אם אני יקנה רדיו דיסק עם פרו וולט גבוהה וינמיך את הבאס בוסט זה ישתנה??

פורסם

לא קשור לשליטה של הרדיו דיסק אל הסאב...

אני לא מבין מה הבעיה כתבו לך כבר 20 פעם מה לעשות מה לבדוק,ואתה מנסה למצוא לבד את הבעיה??(שכבר אמרו לך מה הבעיה!@!).

תוריד את הgain לגמרי במגבר ואם הבעיה חוזרת אל עצמה (אז תקרא את השרושור הזה מהתחלה כתבו לך כבר את כול התשובות שצריך).

ליאור

פורסם

רן, עושה רושם שאתה חדש בתחום ואין לך כל כך מושג איך הדברים האלה עובדים.

יש לך שתי אפשרויות: או שתקרא קצת בפורום ותתחיל להבין מה זה גיין ודברים דומים או שתיגש למתקין מקצועי שיכוון לך את המערכת כמו שצריך ויבדוק אם יש בכלל התאמה בין הרכיבים.

אח"כ תחזור לכאן עם שאלות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...