Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לאבא שלי באוטו ה"רדיו טייפ" ואיזה מכונאי בלאי מכר לו במחיר מופקע גם כן "רדיו טייפ" מעאפן חסר שם.

אני מעדיף כבר שיקנה משהו קורא דיסקים וכמובן גם אמ.פי.3

אבל מכוון שזה אוטו לא יקר ואני היחיד שבאמת ישמע בו מוזיקה, אז גם אין כוונה להשקיע סכום רציני של כסף

בנוסף, ה4 רמקולים (2 בדלתות מקדימה ו2 מאחורה מעל התא מטען), הם מה שהגיעו עם הרכב, אני מתאר לעצמי שלהחליף לרדיודיסק ולהשאר איתם יתן לי איכות שמע זוועתית לבכות, אז מה אתם ממליצים להחליף גם אותם אבל כמו שאמרתי קודם אין שום כוונה להשקיע שקל מעבר למה שבאמת חייבים כי זה לא באמת ישנה להורים שלי...

בקיצור, אשמח לשמוע את הצעתכם בנושא,

תודה רבה! (:

עריכה:

בשביל לצמצם קצת יותר את האפשרויות, בנוסף לעניין הכספי, יש 2 דברים עיקריים מבחינתי, 1. שיקרא אמ.פי3 כי 10-15 שירים בדיסק זה בזיוני, והדבר השני שממממאווודדדדד חשוב לי זה הבולם זעזעים, אם השיר יפסיק לי בגלל איזה בור בכביש, אני יתלוש את הרדיו ויעיף אותו מהחלון...

פורסם

יש 2 דברים עיקריים מבחינתי, 1. שיקרא אמ.פי3 כי 10-15 שירים בדיסק זה בזיוני, והדבר השני שממממאווודדדדד חשוב לי זה הבולם זעזעים, אם השיר יפסיק לי בגלל איזה בור בכביש, אני יתלוש את הרדיו ויעיף אותו מהחלון...

וואו! שמעתי כבר אנשים עם דרישות ברצפה... אבל אתה בהחלט שובר את כל הגבולות! ירדת למרתף שם למטה!

טוב... קצת קשה לעזור בלי מידע מדוייק על "תקציב מינימאלי"... ולפחות סוג רכב...

באופן כללי - אם אתה באמת לא מוכן להשקיע - אז לך לאחד האתרים שיש בזאפ (zap.co.il), ותיקח לך זוג רמקולים 6.5" של פיוניר ב150 שקל לקדימה, ועוד איזה זוג 6*9 (או עוד זוג 6.5") של פיוניר לאחור (סביב ה300-350 שקל...)

רדיו-דיסק - בעקרון, עם הדרישות שלך כמעט כל רדיו-דיסק עם שם יתאים לך... אני מניח ששוב - פיוניר יתנו לך את הפתרון הכי טוב... (ר"ד באיזה 500-700 שקל...)

עריכה: הנה לך קצת קישורים:

רדיודיסק - http://zap.co.il/model.asp?model_id=127595 יוצא 670 שקל

רמקולים לקדימה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=23577 יוצא 150 שקל

רמקולים לאחור - http://zap.co.il/model.asp?model_id=130665 יוצא 350 שקל

סה"כ מערכת דיי מינימליסטית - ב1100 שקל... (או ב900 אם תחליט לשים 6.5 אינצ' גם מאחורה)

יחסית איכותית... אבל לפלאים אל תצפה ממנה...

בברכה!

יונתן.

פורסם

תקציב מינימלי זה בלי תקציב מוגדר, פשוט במינימום כסף שצריך להשקיע בשביל לקבל את מה שאני רוצה, לא לזרוק אפילו 50 שקל מיותרים אם לא חייבים, כי שוב, זה לא כסף שלי, והשימוש של הרדיודיסק יהיה בעיקר שלי וההורים לא ממש מתעניינים בזה רק שומעים רדיו

אז יש איזה דגם נפוץ יחסית בחנויות שאני אמצא גם פה בחיפה, משהו ידוע באמינות שלו (שלא יהיה בעייתי בבולם זעזועים ובכלל שלא יראה טכנאי יותר מידי).

עריכה: אגב, עוד שאלה חשובה

יש את כל הרשתות הגדולות שיש בכל מיני קניונים אוטודיפו וכאלה, בכללי, האם הם נחשבים אמינים עם מחירים סבירים, או שהם נחשבים לגנבים ולשמור מהם מרחק?

פורסם

קודם כל - ברוך הבא לפורום! (שכחתי לציין זאת בהודעה הראשונה)

דבר שני - מערכות שמגרדות אפילו טיפה את האיכות מלמטה - לא יורדות מתחת לאלף שקל... לא יעזור כלום.

המערכת הראשונה שלי כללה את הרמקולים 6*9 שהמלצתי לך, וסט קומפוננט (כנס לפה כדי ללמוד מה זה, ועוד הרבה נושאים בנוגע לסאונד: http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&announcementid=6)...

זמן ממושך אפילו לא היה לי רדיודיסק (היה רדיו-טייפ ישן) - והשתמשתי בקלטות המחורבנות האלה עם הכבל אוזנייה כדי לחבר נגן MP3 חיצוני...

אחרי זה, קפצתי ישר למים העמוקים כשקניתי ר"ד של סוני מהסדרה הכי גבוהה שלהם (עלה כ 3 אלף שקל בחו"ל)...

אחרי זה שידרגתי (לפני כחצי שנה) את הרמקולים האחוריים למורל פולס 6*9, ואחרי זה הוספתי מגבר זול... ואחרי שבוע החזרתי אותו לחנות, ו4 חודשים אחרי זה קניתי מגבר סופר איכותי...

אני ישר מזהיר אותך!

העסק הזה מ-ד-ב-ק!!!! זאת מחלה קשה, שמתחילה להתפתח בשלבים המוקדמים, ואחרי זה קשה מאוד לעצור אותה!!!

כי כשאני התחלתי (לפני כשנתיים), התחלתי עם מערכת של 900 שקל (בלי ר"ד)... ועכשיו (ועדיין אין לי את כל הרכיבים שאני מתכנן), המערכת כבר שווה כמעט 10 אלף שקל!! וכמו שציינתי הדרך אל האושר עוד ארוכה!

תגיד איזה תקציב אתה מוכן להקריב בשביל העסק, ונוכל לעזור לך ביתר יעילות...

בברכה!

יונתן.

פורסם

פיוניר DEH2850 יספיק לך , המחיר בערך 700ש''ח.

ובדר''כ הרשתות של אוטודיפו והקניונים למינהם הם יקרים, ניתן למצוא בהרבה פחות.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אם אתה מעוניין ביד ראשונה

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=T-MP3

אז כאן תוכל לראות ולהשואות מחירים

אבל גם כדי לך להסתובב קצת בחנויות ולברר מחירים

גם שם לך תדע תמצא מציאות!

החברות המוכרות הן: JVS, סוני, פיונר,פאנאסוניק

הם יתאימו למה שאתה מחפש

שלחתי לך בפרטי!

I.Life 2.Short 3.Years 4.What :puzzled:

• תוכן חדש...