Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו יש לי כמה שאלות פה שאני ממש אשמח לקבל תשובות עליהם..

1. כשיש לי זוג רמקולים אחוריים כמו פיוניר למשל ומוצהר לי 80RMS זאת אומרת שכל רמקול הוא 80 או ששניהם 80.?

2.במקרה וכל אחד 80 אז יוצא לי ששניהם 160 RMS נכון ? אז אתם באים לומר לי שהרמקולים האלה יותר חזקים מה C12 /P1/ שאר הסאבים שהם בהספק של 150 RMS?

3. כדי להוציא מרמקולים אחוריים רק באס מה אני יכול לעשות .. וכשהם לא מחוברים אל מגבר אלה אל רדיו דיסק..

4.לתדהמתי אני יש לי רמקולים אחוריים של חברת STATUS (לא יודע אם מוכרת פה..) רמקולים שבאו מחבר..אז הם 250 וואט וחבר שלי יש לו 250 וואט של קנווד והקנוודים שלו מרעידים תאוטו ושלי רמקולים שמוציאים המון סאונד וקצת באס...והאם מישהו יכול לתת ביקורת על STATUS?

בברכה,

אמיר

פורסם

שכחתי לציין..

אם אני בונה תיבות לרמקולים האחוריים וגדולות כמו של אבים ועושה חורים של 6X9 אני אקבל באס חזק ??ואני מתכוון גם אם אשים אותם בתיבה כפולה...

חוץ מזה על מה אתה מדבר סרגיי???

6X9 ו 6X9 ייתנו יותר SPL מסאב משום אם תיקח את הC12 שהוא 12 אינץ הוא עדיין לא יהיה בגודל של שניים של שש כפול 9

פורסם

חחחחח באמת...אמיר...הפורום נועד בשביל לשאול שאלות ולהפנים..

ולא בשביל לשאול שאלות ואז להמשיך להתווכח על דבר שאתה בכלל לא בטוח בו.

ומזה לעזאזל ? נותן יותר SPL?.. איך אתה יכול להגיד דבר כזה ששטח פנים של רמקול/סאב משפיע על עוצמה?!

מבטיח לך שסאב 6.5" של פוקאל יתן לך יותר באס מכל רמקול 9*6 של פיוניר.

למה? כי הוא נועד ויוצר למטרה הזאת.

לפי השם ולפי הנתונים שאתה נותן אני מתאר לעצמי ש"סטאטוס" זה עוד זבל סיני מסיבה פשוטה..

אלה המגברים הכי זולים שנותנים הכי הרבה עוצמה..=)) 250 וואט ליציאה...

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם
התכוונתי לרמקולים אחוריים
מזה משנה אם הם אחוריים או קדמיים?

פורסם

אתה אמרת 250 וואט ליציאה אני התכוונתי לרמקולים לא למגברים..

פורסם

סליחה טעות שלי...קישרתי שם גרוע למגבר גרוע..

וכן...אתה יכול להבין לבד שאם קנווד 250 הרעידו לך את האוטו..

לעומת ה-סטאטוס האלה...אז שזה באמת לא חברה משהו..

כי קנווד זה לא דוגמה לסאונד ברמה גבוהה.

פורסם

תשמע חוץ מהשאלות האלה שנרשמו יש לי עוד שאלה..

כשרמקולים קדמיים מחוברים לרדיו דיסק הממברנה לא חייבת כולה לעוף מהמקום נכון ? אך עם מגבר זה קורה נכון ?

הבעיה היא שכשהסטאטוס מחוברים לרדיו דיסק הם נותנים באס ובקושי זזים וכשהם מחוברים למגבר הממברנה עומדת לעוף מהמקום והסאונד ממש גבוה .. ובכלל בכלל אין באס...והכל מוגדר שייתן באס במגבר מה אתה אומר.?

פורסם

כשרמקולים קדמיים מחוברים לרדיו דיסק הממברנה לא חייבת כולה לעוף מהמקום נכון ? אך עם מגבר זה קורה נכון ?

הבעיה היא שכשהסטאטוס מחוברים לרדיו דיסק הם נותנים באס ובקושי זזים וכשהם מחוברים למגבר הממברנה עומדת לעוף מהמקום והסאונד ממש גבוה .. ובכלל בכלל אין באס...והכל מוגדר שייתן באס במגבר מה אתה אומר.?

שאם באמת הגדרת באופן נכון שהם אמורים לקבל תדרים נמוכים..

וראיתי שאכן הרמקול "דופק".. ובכל זאת אין באס..

אז תחליף רמקולים..

לא חסרות המצאות של שמות...יש לי בבית 9*6 של "קריסטל אודיו"...

אם אתה תראה אותם עובדים אתה תחשוב שזה מפלץ קטן..

תשמע אותם ותתבאס.. ה-6.5 שלי שעוד לא היו מחוברים למגבר נתנו יותר באס.

חדש לעצמך רמקול חדש או יד שניה של חברה מוכרת..מינימום פיוניר/קנווד

פורסם

תהפוך פלוס ומינוס באחת היציאות במגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תהפוך פלוס ומינוס באחת היציאות במגבר.

איתמר.

מי אמר שיש מגבר?=)

הוא גם ציין שהוא רוצה לכוון שהם יקבלו רק באסים מהפאנל..

• תוכן חדש...