פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. רציתי לדעת איך המגבר של BOSS דגם CHAOS 650? והאם הוא שווה 800 ש"ח (חדש עם אחריות)? הוא יגביר מורל פולס 6 או JBL GTO6506 ובעתיד אולי עוד זוג 6X9. האם הוא איכותי ויספק הגברה הולמת? הנה קישור: http://www.bossaudio.com/home/catalog/public_html/print/productSpecDetails.php?product_id=365 תודה.
הודעה אחרונה מאת stas12, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו שאתם רואים בכותרת, זוהי השאלה. חבר שלי קנה את האקליפס ולי יש את האלפיין הנ"ל. איזה מהן עדיפה, האם יש מקום להשוות בכלל? אני שואל משום שאינני יודע דבר על האקליפס. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, לאט לאט בעזרתכם אני רוכש את המערכת שלי לרכב. אז ככה-אבא שלי חוזר השבוע מח"ול והוא מביא איתו: הד יוניט של פיוניר 8450 מונו של פניקס גולד 600 אר אמ אס 1-4 אוהם ובבית יש לי ג'ייביאל 75.4 כל הרכיבים ממתינים להתקנה, אני מתכנן לקנות השבוע קופמויאר ולבנות לו תיבה פתוחה וככל הנראה קומפוננט דוטק. השאלה שלי דבר ראשון מה דעתכם, ודבר שני, האם לחבר בביאמפ את הדוטק לג'ייביאל והאם תהיה לי מספיק עוצמה כי אני מפחד שהבאסים יבלעו לי שאר הצלילים, האם הדוטק עוצמתיים מספיק? או שרק 2 היציאות של המגבר יספיקו, ולחבר 2 מידים/אחוריים במגש מאחורה. אני מחפש שילוב נאה של עוצמה ואיכות. אני שומע לרוב ראפ ישארלי/היפ הופ. תודה מעיין.
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סובארו אימפרזה-קודם כל סליחה על הרכיבים הפשוטים אבל זה מה יש... ברשותי רמקולים TS-A699OS-5way 6*9 400 Pioneer Watt רמקולים Pioneer TSG1610R 160watt 1way סאב Pioneer 400 watt מגבר JBL וCalifornia BOOM אין באפשרותי להשקיע בבת אחת סכום כסף ולכן כרגע אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק ב1500 ש"ח ולאט לאטלשפר את שאר הרכיבים. הלב אומר DEHP6850 Pioneer (ש"ח1500+זיכוי 400 ש"ח על הר"ד הישן) בגלל מס' היציאות ,קרוס-אובר פנימי,פרה-אוטפוט וכמובן העיצוב אך הבנתי שבשביל לחבר DVD בעתיד צריך לקנות מתאם AUX?(או DEHP6800MP Pioneer 1000 ש"ח +500 ש"ח זיכוי) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385326 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378195 הראש אומר Clarion 646 א…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה אתם אומרים אל המכשיר? ומה ההבדל בינו לבין 9855 תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- 1 תגובות
- 894 צפיות
שלום , אני רוצה לחדש את המערכת שלי קיבלתי הצעת מחיר : מגבר של דירקטד 5 ערוצים +סאבוופר של אוריון1000 וואט 12" +תיבה + אקוייזר + התקנה + חוטים על הכל ביחד רוצים לקחת לי 3500 שקל הייתי רוצה לשאול אותכם האם זה משתלם למה אני בכלל לא מבין בתחום . ( כל הציוד חדש מחנות+ אחריות לשנתים)
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי פה ויכוח קטן אם ראובן חבר מהפורום על המכשיר DEH-P8MP כמה פרי וולט המכשיר מוציא? מחכה לתגובות ?
הודעה אחרונה מאת bonny, -
- 1 תגובות
- 922 צפיות
יש צורך להעביר עוד אחד כשאפשר לפצל את הקיים?
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 937 צפיות
אני מבין שהיה מפגש פשוט אבל התייחסות כלשהי צריכה להיות, לא? היו שם לפחות שניים שצילמו.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 4 תגובות
- 856 צפיות
הגיע לידי מגבר ישן וטוב של מאגנט בשם CRUSADER 300 אחרי קצת חיפוש נתונים עליו ראיתי שכתוב Puissance nominale: 2x75 + 1x200 Watts Bande passante איך יכול להיות שבגישור הוא נותן 200 ובשתי ערוצים רק 150??
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי כרגע מזדה 626 שלמיטב הבנתי אוטו "מזעזע" מבחינה אקוסטית הרכיבים שברשותי כרגע הם: HU PIONEER 5650 COMPONENT MB-QUART DSE 216 SUB MAGNAT EXPRESS 180 RMS AMPLIFIER KICKER 350.4 (ארוז ועדיין לא נפתח) הייתי מעוניין ביעוץ לגבי מידות לקומפוננט (האם יכנס 6.5 ב-626), לגבי איטום לדלתות, לגבי מקום התקנה מומלץ ולגבי הקומפוננט מה דעתכם עליו ואיך הוא יעבוד עם המגבר הנ"ל. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני לדעת איך מכוונים את הרגישות של גלאי הזעזועים? האים דרך הלחצן האדום? חשבתי שיש איזה פוטנציומטר על מח ההזעקה ששולט על הרגישות, אולם לאחר שפירקתי והגעתי למח, גיליתי שאני טועה. תודה
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 797 צפיות
אני מאוד מעוניין להרכיב לעצמי רמקולים אך למקומות יותר מסטנדרתיים . אני יודע כי אפשר לעשות בניות מפיבר אך לא סגור על החומרים הדרושים והעבודה. יש מישהו שבבקשה מוכן לעזור לי ? תודה
הודעה אחרונה מאת sahbak, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! אנשים אני לא יודע מה לעשות בקשר לעובי כבל/י המתח העוברים מהמצבר למגברים! יש לי מגבר 6 ערוצים של אינפינטי ועתיד להיות בשבוע שבועיים הקרובים מונו של קיקר 1200.1! עכשיו השאלה שלי האים כדי להעביר כבל מתח אחד ולפצל אותו לשניים למגברים? או להעביר שני כבלי מתח מהמצבר? מה היתרונות של כול אחד והחיסרונות אים יש?
הודעה אחרונה מאת leva1986, -
-
שלום לכולם צריך עזרה בצנג'ר.
מאת Guest amirrr- 5 תגובות
- 935 צפיות
בוקר טוב לכם.. תשמעו יש לי צנג'ר בבית ללא שימוש ! הוא של קנווד ויש לי גם רדיו דיסק (קלטות עם תצוגה קטלנית!)של קנווד.אז ברצוני לחבר את הרדיו דיסק אבל הפסיקו לספק קלטות לשירים יפים אז מה אני יכול לעשות? איבדתי את הכבל של הצנג'ר מה אפשר לעשות חוץ מלקנות אחד חדש??
-
איטום תיבה
מאת aa220788- 1 תגובות
- 616 צפיות
סיימתי לבנות תיבות לרמקולים שלי.. התיבה היא תיבה פתוחה מmdf השאלה היא האם צריך לשים סיליקון בחיבורים?
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=DEHP1Y&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap בבקשה עזרה ההיתי רוצה לשמוע חוות דעת ועוד כמה המלצות מחפש רדיו דיסק ב2000 שקל אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע תודה ובקשר לרמקולים קדמיים מה אתם אומרים http://www.audionet.co.il/details.asp?id=522&lead_id=&look= תודה לכל העוזריםם אני חדש בעסק(:
הודעה אחרונה מאת bmw528, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
קניתי סאב מבן אדם עכשיו אין לסאב קבלה או משהו.. מה משטרה עושה על דבר כזה?? איך אני יוכיח שזה לא גנוב??
-
- 1 תגובות
- 716 צפיות
יש לו קומפוננטים איכותיים?
הודעה אחרונה מאת roki, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. משהו יכול בבקשה לתת לי דעה בנוגע לרמקולים של לייטנינג אוודיאו 6\9 ,אין לי את הדגם,אני אתן תאור קצר שלהם: רמקול בצבע צהוב בלי רשת , יש מין פלסטיק עם מגן שחור וכסף, עולים בסביבות 400-500 שקל. האם יש להם סאונד טוב? האם הסט מומלץ לרדיו דיסק MP3 פיוניר דולפינים,בלי מגבר נוסף? תודה לכל העונים. זה הרמקול המדובר:
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רכשתי רכב חדש, ובמעט המצלצלים שנותרו לי אני מעוניין בשדרוג בתחום האודיו. כרגע כל מה שברכב לא שווה כלום והכל הולך לזבל. ברצוני בשלב ראשון להתקין רדיו דיסק, מגבר ושני רמקולים אשר יספקו לי איכות גבוהה כאשר חשוב לציין שאין לי צורך לשבור חלונות או להרעיד גורדי שחקים. אשמח להמלצות לקומבינה של האביזרים הללו בעלות של כ- 4000-5000 ש"ח. תפס את עיני רדיו דיסק PIONEER מדגם DEHP7750MP . גם המלצות למקום הקנייה יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
בלחיצה ארוכה על הכפתור המרכזי מגיעים לתפריט פנימי מבחינת חיתוך הבס האם ניתן 80 הרץ בלבד ? לא הצלחתי אפשרות אחרת ! יש פונקציה INI/VOL ואז יש אפשרות לשחק עם המספר כמו ווליום בין כלום ל 26 מה פשר הפונקציה ? האם המכשיר נחשב מכשיר בעל איכות סאונד גבוהה ??? מחובר אליו מגבר רוקפורד שלא נפתח מי יודע מה , בדיקה קצרה העלתה שהמכשיר מסוגל לספק מוצא של 2.2 V האם קשור לעובדה שהסאונד לא משהו ? תודה למבינים !
הודעה אחרונה מאת 206xs, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי PULSE6, איפה למקם את הטוויטרים? ודרך אגב זה רכב של ליסינג אז אני לא יכול לחורר שום דבר.
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איזה רמקול יותר טוב לדעתכם: - הג'ייביאל אובליים עם ה 70 RMS (מחיר 300) 210W - הפיוניר אובליים כחולים עם ה 80 RMS (מחיר 335 ) 350W איזה רמקול מבין השניים עדיף.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום יש ברשותי סאבוופר בן שנה שנקנה לי בתחנה מרכזית למתנת יום הולדת שניסיתי להרכיב את הסאב כיום הוא מתפקד בתור רמקול ולא סאב יש מישהו שיודע איך לפתור את הבעיה ?? בתודה מראש משה
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב ושבוע טוב לכולם. אני מתלבט האם לרכוש סט שני חלקים או שלושה חלקים. השאלה שלי היא כזו - האם ניתן לרכוש סט שלושה חלקים, להשתמש בינתיים רק בשני חלקים ("6.5 והטוויטר) ואת ה - "4 להשאיר בתור גידול עתידי? זאת כמובן בהתחשבות שהדרייברים עצמם זהים אבל האם הקרוסים שונים בחלוקת התדרים בצורה משמעותית שיהיה פגימה בשמע בשימוש רק בשני דרייברים (לבנתיים)? תודה רבה, מתן.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה עם יש השפעה על הסאונד? (וכמובן מדובר על סאונד של סאבים בעיקר. לפי הכבל) ומדובר על כבל באורך בין 1 - ל1.5 מטר. מדובר על הבדל בין כבלים של 2 מ"מ לבין 3.5 מ"מ (8G) והבדל בסאונד. אלי.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
יש לי סאב ג'בי אל בזוקה 500 וואט..פיתאום הוא התחיל להכניס לי את המגבר?(JBL 75.4 GTO) לפרוטקשינים בהפרש שניה ביניהם.. בין כל פרוטקשין לפרוטקשין הסאב פועל לאותה שניה, ובעוצמה ממש חלשה הסאב פועל רגיל וכשאני מגביר לעוצמה סבירה הוא מכניס את המגבר לפרוטקשינים.. בדקתי את זה והסאב עושה את הבעיה כאילו זה לא בעיה במגבר או משו... כאילו הסאב מקצר משהו. אז רציתי לשאול אותכם אם הסאב נישרף לי? אם אפשר לסדר אותו? ואם כן על איזה מקום אתם ממליצים או שאם אפשרי לסדר אותו בבית אני אשמח. תודה מראש לכולכם מקווה שתעזרו לי.. למה זה ממש מבאס הסאב הזה היה קטלני.
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. לחבר טוב שלי נשרף ערוץ במגבר (בוס, 2 ערוצים) הרמקול המחובר לערוץ התחיל לעבוד לסירוגין תוך כדי השמעת צלילים נוראיים. מבדיקה ויזואלית במגבר ניתן לראות במחוונים של העוצמה בערוץ (הלדים הירוקים-אדומים) שכל הלדים של הערוץ השרוף דולקים תמידית (כולל האדומים המקסימלים). האם כדאי לתקן מגבר שעלותו היא כמה מאות שקלים בודדים? או שאין טעם כלל לתקן? תודה אמיר.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
יש לי בעיה
מאת itay9584- 0 תגובות
- 581 צפיות
והיא שאני לא יודע לכתוב כותרת, אז אני אקרא את כללי הפורום לעומקם ואז אני אפרסם הודעה חדשה.
הודעה אחרונה מאת itay9584,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,082 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- dj_dani
- samg
- stx
- Albetx
- Fazer
- FROGIE
- Boris
- discoTD5
- sperial
- eyalgr
- yahaga
- Supertigre