Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזו רמת גימור של הלאנד קרוזר לקחת?

בפרימיום יש מערכת מקורית לא רעה בכלל.

איתמר.

אני קונה ישן משומש מהדגם הפשוט (לצערי עוד לא זכיתי בלוטו)

בזה שאני קונה יש רדיו-טייפ פיוניר שמצאו בחפירות ארכיאולוגיות בקיסריה

וצ'יינגר שזה אביזר שאף אחד עוד לא הבין את מטרתו

( אולי קופסה יקרה לחריטת שריטות על דיסקים ?) :-)

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT

פורסם

אמרת שיש לך לנד קרוזר קצר, נכון ? אם כך, אז עצתי לך היא שתשקיע בסט קידמי טוב, אישית הייתי הולך על מורל הייבריד אוביישן - תוכל למצוא אותם באיזור ה 2000 שח, עם הגברה מתאימה ואטימת דלתות הם פשוט יפרקו לך את האוטו - הגברה : ההליקס ( כפי ש truejoker המליץ) חבר אותו בגישור והוא ייתן לך 160 rms, מה גם שהמידות שלו והמראה שלו ישבו פצצה אצלך .

הד יוניט אלפיין 9855 - אמנם פונקציית הגלייד טאצ שלו מעצבנת המון אנשים אבל זה פשוט מכשיר סוף - תוכל למצא אותו בסביבות 2400 שח.

מגבר לסאב : מונו בלוק : תוכל למצוא המון משומשים כאן בפורום - יש את הפנטום מונו כאן למכירה ב 800 שח אני חושב, ניתן לצפות ממנו לתת 400rms בשני אום, כך שאתה צריך סאב עד 300 rms

ונציל כמה שיותר על מנת לא להכביד על המגבר וכזה שלא מצריך תיבה גדולה, כאן אני אשאיר לשאר המומחים כי אני לא מכיר משהו שאני יכול להמליץ עליו.

זהו, : הד יוניט אלפיין 9855 = 2400 שח

קומפוננט קידמי מורל הייבריד אוביישן = 2000 שח

מגבר הייליקס = 1400 שח למזומן

מונו = 800 שח

סאב בערך 600 שח

התקנה + אטימת האוטו 1000 שח

--------------------------------------------

סה"כ 8200 שח

נכון, אני יודע, ביקשת משהו בתקציב של 4000-5000.

אבל , זו מערכת לפנים, אני הייתי אפילו לוקח מונו חזק יותר וגם סאב חזק יותר אבל זה הכל שאלה של תקציב.

יש מקום לפשרה בכל רכיב אבל ההמלצה שלי היא לתת לקדמיים את כל מה שמגיע להם ואז פשוט הדברים נשמעים "קצת" אחרת.

קח בחשבון שפורום המכירה כאן מלא בכאלו שהעדיפו לחסוך בהתחלה ואז התחילו לתקן ולחליף, וזה עולה.

במה שתבחר : תתחדש

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

ג'ינגל, ידידי המלצת על מוצרים מצויינים! היי אנד.. אבל כנראה שלא כל כך מתאימים לתקציב של הבחור בעל הלנד קרוזר.

יש עוד המון דברים שיכולים להתאים לצרכים שלו בתקציב שהוא ציין. הוא לא צריך מערכת SQ מטורפת.. לפחות עד כמה שאני יודע ע"פ התקציב שהוא ציין וע"פ הודעת הפתיחה של השרשור.

פורסם
ג'ינגל, ידידי המלצת על מוצרים מצויינים! היי אנד.. אבל כנראה שלא כל כך מתאימים לתקציב של הבחור בעל הלנד קרוזר.

יש עוד המון דברים שיכולים להתאים לצרכים שלו בתקציב שהוא ציין. הוא לא צריך מערכת SQ מטורפת.. לפחות עד כמה שאני יודע ע"פ התקציב שהוא ציין וע"פ הודעת הפתיחה של השרשורמהודעת הפתיחה מובן שהוא אינו רוצה רעש של גורדי שחקים , כך שהוא רוצה SQ . SQ טוב ועם איטום ניתן לשמוע ברמות דציבלים נמוכות יותר מSPL ולשמוע יותר טוב . אז לשלול מערכת SQ מטורפת לא הייתי שולל . מה שנכון שהתקציב לא מתאים

.

בנושא המחיר אין אפס אם רוצים מערכת אז SQ אמיתי מתחיל מכ8K ומגיע לכ20-30K , אתה רק צריך לדעת שלא מוכרחים לבנות את המערכת בבת אחת . קונים מכשיר מעולה ונחים .

ודרך אגב יש לי בבית את הרדיו טייפ וצי'נג'ר של פיוניר , רציתי אותו כי רציתי לבנות לי פליליסט ולא רציתי להחליף דיסקים תוך כדי נסיעה . אז אני מסכים שאיכות שתקבל מ7750 הרבה יותר טובה , אבל אם תשים את ההליקס ואת ההיבריד אתה תראה שהשד לא נורא כל כך . ובנתיים יגמר מלאי 2005 ויגיע בציר 2006 שהוא באמת מומלץ מאוד .

אז לשיקולך

בברכה ושבוע טוב יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...