Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה חסר לך ב-8600 שתמצא באלפיין?

אם אתה מוציא כסף כדי לעבור מ-8600 ל9853 עדיף שתוציא אותו על מוצר שיכול לשפר את איכות הצליל אצלך.

תחשוב על החלפת סאב, רשום אצלך שאתה משתמש בפיוניר 306 "המהולל". אולי על אטימה של הדלתות/בגאג' או משהו בסגנון.

להוציא כסף כדי לעבור מ-H/U איכותי למוצר מקביל זה לפי דעתי מיותר.

תקרא את ההודעה הקודמת שלי

אני שואל אם אני עושה את זה בהחלפה שווה לי (אני לא מוסיף שקל)

הסאב יתחלף עוד מעט(יש מונו חדש באוטו:-D )

האיטום לא יקרה באוטו הזה(לא מסיבות כספיות)

ליאור

פורסם
אם אני מחליף את שלי באחד חדש כזה?
לוגית, לא משתמע מכך שמדובר בהחלפה ללא הוספת כסף.

שוב, מה לא בסדר ב-8600 שאתה רוצה להחליף אותו?

לפעמים סתם רוצים "להתחדש" וזה לגיטימי אבל יש לך משהו מוגדר שאינו בסדר עם ה-8600?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לא ממש אין לי שום בעיה איתו אני מרוצה,

בקשר להיתחדש ה 8600 אצלי רק כמה חודשיים

לא יודע אולי בא לי לבדוק מה האלפיין שווה(ואני די בטוח שאני לא ישמע הבדל).

השאלה אם הם באותו הרמה?

פורסם

הם מוצרים מקיבילים, יחסית, וניתן להתייחס אליהם כמוצרים מאותה רמה.

לא חסר פורמים בחול בהם מעדיפים את הפיונירים האיכותיים על פני האלפיינים. אם אתה רוצה "להתחדש" אז בכיף, תהנה.

לפי דעתי, אם נכללת ב-"שידרוג" הזה עלות של שקל אז הוא כבר מיותר. חבל לפרק, להרכיב, לכוון ולגלות שבמהלך כל התהליך הזה נדפק משהו.

תשב שבת בבוקר עם מוזיקה שאתה מכיר ואוהב ועם דיסקי בדיקה יעודיים ותכוון מהתחלה את המערכת. אני בטוח שתוכל למצוא נקודות לשיפור במיוחד לאור השיפור בתחום ההגברה לסאב. חבל להתעסק בחיבורים וניתוקים של H/U ובמיוחד מכשיר של פיוניר שסובל מ- "מחלה תורשתית" שממנה סובלים פיונירים רבים במכלולי הארכה ל-RCA.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
הם מוצרים מקיבילים, יחסית, וניתן להתייחס אליהם כמוצרים מאותה רמה.

לא חסר פורמים בחול בהם מעדיפים את הפיונירים האיכותיים על פני האלפיינים. אם אתה רוצה "להתחדש" אז בכיף, תהנה.

לפי דעתי, אם נכללת ב-"שידרוג" הזה עלות של שקל אז הוא כבר מיותר. חבל לפרק, להרכיב, לכוון ולגלות שבמהלך כל התהליך הזה נדפק משהו.

תשב שבת בבוקר עם מוזיקה שאתה מכיר ואוהב ועם דיסקי בדיקה יעודיים ותכוון מהתחלה את המערכת. אני בטוח שתוכל למצוא נקודות לשיפור במיוחד לאור השיפור בתחום ההגברה לסאב. חבל להתעסק בחיבורים וניתוקים של H/U ובמיוחד מכשיר של פיוניר שסובל מ- "מחלה תורשתית" שממנה סובלים פיונירים רבים במכוללי הארכה ל-RCA.

גם נקודה למחשבה...

תודה

ליאור

• תוכן חדש...