פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
רמקולים 6 על 9
מאת Dome- 6 תגובות
- 799 צפיות
היום בדקתי את הרמקולים שלי שהם 6 על 9 של פיוניר וראיתי שהדבק התנתק בין הטבעת של הרמקול לממברנה (לא בטוח שזה השם ) יש לי סאב ומגבר עם קרוס וכיוונתי שהרמקולים יוציאו רק צליל בלי באס השאלה היא האם זה פוגע באיכות של הצליל ?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בסיטרואן קסנטיה שלי יש רדיו טייפ מקורי של הרכב ובו יש שקע לחיבור CD. מה אני צריך לחבר שם כדי שאוכל לשמוע דיסקים? האם יש דרך אחרת שבה אוכל לשמוע דיסקים מבלי לפגוע או להוציא את הרדיו טייפ המקורי? מצ"ב תמונות של הרדיו טייפ והחיבור ל- CD. תודה מראש ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
דיברתי עם מתקין מהמרכז כדי לברר כמה יעלה לי להתקין אצלו PULSE (שאני מתכונן לקנות מהתחנה המרכזית הישנה. והוא אמר לי שבמידה ואני שומע בווליום מאד גבוה הטוויטרים של מורל פולס והדוטק מאד רגישים. הוא מאד המלית לי על הקומפוננט הזה של JBL http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37790 מה אתם אומרים? יש פה מישהו שחושב כמוהו? כי אני אמור לקנות מחר ואני מתלבט לאללה..
הודעה אחרונה מאת ford 95, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך אני מדביק את הגריל של הרמקול כל פעם הוא יוצא לי הדביקו לי פעם אחת עם זפת קרה וזה יצא איך אני מדביק בבית ואם ואין משהו אחר אז איך אני משיג זפת קרה? אודה לכם
הודעה אחרונה מאת itziks00, -
-
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחפש 2 סאבים בסביבות ה-300-400 RMS כל אחד שיורדים ל-2 אוהם (חוץ מה-CVR). מיועד כמובן למערכת SPL. בסביבות ה-1600-1700 לשניהם.
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
הודעתך נערכה, אנא קרא את כללי הפורום.
הודעה אחרונה מאת galsamu, -
- 7 תגובות
- 994 צפיות
שלום לכולם לאחר שפרצו את האוטו ביום עצמאות ולקחו את הפיוניר יהלום אבקש את עזרתכם להמלצות לסאבים רכים כדוגמת הפיוניר אני אוהב בס רך שלא ירעיד את האוטו בלי שום קשר למוסיקה בתודה מראש אסי
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם הרבה זמן לא הייתי פה טוב לחזור... בכל אופן יש לי שאלה אלכם ואודה לאלה שיעזרו לי 6X9 חבר שלי רוצה לקנות זוג רמקולים אחוריים עכשיו אני חשבתי על ה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EC6971 השאלה שלי אם יש רמקולים בסביבות ה400 עם תמורה יותר טובה ואם כל רדיו יכול להוציא את המייטב מהרמקולים הסבר: האם 350 ואאט הם מספיק חזקים\ או לא חזקים מדיי
הודעה אחרונה מאת bub, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום. אני מתכוון לקנות מגבר בסגנון ה Z4141 של B52 ורמקולים קומפוננט של מורל PULSE6. ברשותי פאנל של פיוניר דגם DEH 560MP. אשמח לקבל רשימה של הציוד שצריך לקנות, ואת אורך הכבלים שצריך ואת גודלם (G), וגם עוד איזה חלקים צריך כדי להרכיב את זה בפוקוס 2004. (המגבר יהיה ממוקם מאחורה). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ואם יש דרך, תגידו לי מהי בבקשה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Fire Storm, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי סיאט לאון שנת 2002. באוטו אמורה להיות מערכת מובנית עם צ'נג'ר וכל הבלאגן... אבל הבעלים הקודמים החליף את הפאנל בסוני. עכשיו, יש לי כמה שאלות לבעלי הלאון וליודעים בדבר: 1. לא שומעים רדיו עקב כבל אנטנה לא מחובר. לאחר חיפוש מאחורי המערכת נמצאו כבלים שונים, אבל לא כבל הדומה לחיבור האנטנה. השאלה שלי היא: האם בגלל שהייתה מערכת מובנית, כבל חיבור האנטנה שונה בצורתו מכבל האנטנה הפשוט והרגיל? 2. גודל רמקולים הנכנס בדלתות הרכב. ברצוני להתקין סט קומפוננט (כרגע מותנים הרמקולים המקוריים מהחברה), לפחות אחד מקדימה. לכן רציתי לשאול באיזה גודל אני יכול לשים רמקולים מקדימה? ואם בדלתות האחוריות הגדלים דומים? 3. בגלל שהרכב יחסית "גדול" ביחס לאי…
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 1 תגובות
- 811 צפיות
יש לי סאב פיוניר 305 סי.. ואני רוצה מגבר שירים לי אותו ואת ה2 רמקולים אחורה.. יש לכם הצעות מה יהיה הכי טוב בשבילי?? אגב יש לי מיצובישי לנסר ואם יש לכם איזה מתקין טוב באזור רחובות יהיה טוב.. תודה..
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מחפש המלצה לחנות שמוכרת את הקומפ' מורל דוטק עם מחיר טוב ! הציעו לי 1200 - 1400 ואני יודע שאפשר למצוא אותו בסביבות 1000 אשמח לשמוע הצעות על חנויות באזור ראשון - חולון - בת ים תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
- 1 תגובות
- 847 צפיות
שלום. הגעתי להחלטה שנמאס לי מהמגבר שלי כרגע יש לי מגבר "זבל סיני" שאני ממש לא מרוצה ממנו (platinum audio usc9980) אז הגיע הזמן להחליף =] התקציב הוא 1000 ש"ח המגבר יהיה מחובר לבזוקה JBL: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=JBL1200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap וקומפננט MAGNAT שגם אותו אני אשדרג בעתיד אבל זה נשאר לבנתיים : http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=BP2160&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Zap אני יודע שלא נהוג להתאים מגבר לסאב אלא להיפך אבל עדיין אני אשמח אם תוכלו לעזור לי או לייעץ לי למגבר שאני יהיה מרוצה ממנו
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם!!! אני חדש פה. יש לי סוזוקי באלנו 96 . רדיו דיסק קנווד 5028 קומפוננט מקדימה 6/9 מאחורה והם מחוברים למגבר של דרגון v12 ורציתי לשאול אם יש לי אפשרות לחבר עוד 2 רמקולים לדלתות האחוריות? אם כן אז איך? והאם אפשר לחבר אותם לרדיו דיסק או שחייב בהגברה נוספת? תודה!
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רואה הרבה רדיו דיסקים שכאשר שומעים רדיו כתוב גם שם התחנה...יש לי פיוניר דגם 3850...האם זה רק במכשירים מסוימים או שאפשר לכוון שזה יהיה? תודה
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום . אני מעוניין לשדרג את המערכת בכך שאני יעבור להגברה אקטיבית של הקומפוננט pulse 6 + mt22/23 ורציתי לדעת האם יהייה הבדל משמעותי מהגברה פסיבית דרך הקרוסים של הסט כי עדין לא יצא לי לשמוע דרך בי אמפ המגבר הוא אוריון 4004 הHU אלפין 9853 יעבור לעבודה של 3 WAY תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש ברדיו דיסק יציאה מאחורה בצד ימין למטה , ליד הכאבל של הצנגר (הכחול) .... כבר הרבה זמן שאני תוהה מזה ... ? למה היא משמשת.? תמונה מצורפת..... http://images.andale.com/f2/122/130/8786956/1109038768663_dehp7700mpbac.jpg
הודעה אחרונה מאת liranish, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 879 צפיות
שלום האם תוכלו לעזור להכניס "יותר טוב" את הקומפוננט שלי במקומו הראוי מכיוון שעשו לי "אפשר להגיד "קומבינה" פשוט שמו לי מסגרת על מסגרת של פלסטיק (התושבת של הרמקול) כאשר הרמקולי הוא בתוכה והמסגרת תפוסה על הפח של הדלת הקידמית זה בשביל לתת לחלון החשמלי בסוזוקי באלנו לרדת עד הסוף ללא הפרעה ואני מאמין שהחלט זה משפיע על הסאונד אבל אני לא רוצה להיתווכח על זה עם מי שהתקין הוא גם ככה נוכל אז זה לא יעזור..... אז השאלה שלי כיצד לבנות במידות מדוייקות עם ג'קסון כמבון שניי טבעות MDF כמובן שיוכלו להחזיק לי את הקומפוננט של מורל היטב ומחוזקים לדלת ולאפשר לראש שלי להיות רגוע ולהנות מסאונד כמו שמורל יודעים לעשות וכמו שכולם כאן ממליצים עליהם אז רק אצטרך הוראות ומידות ומה לאטום עם …
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנה התמונה שלו: שם מוצר: סאב וופרו 12 אינטש TSW306C Pioneer מחיר: 439 - 779 ( זאפ) מפרט תכני: בעל עוצמה חזקה מאוד של 1000W. - עוצמה נומינלית 400W. - מגנט גדול במיוחד, מדגיש צליל. - התנגדות 4ohm. - רגישות 89db. - טווח תדרים ענק של 2-18kHz. - מימברנה עשויה מחומר פולי פרופילן (I.M.P.P) המונע התייבשות הרמקול ומאריך את חייו, ומצופות פיבר יקר המעניק לרמקול איכות נקייה וצליל עמוק. - מומצלץ להשתמש במגבר על מנת לנצל את עוצמת הרמקול. כמובן שייש מגבר, אבל השאל האם הסאב הוא טוב? יחסית למחיר הזה? , כי אין לי מושג בגרוש... תודה רבה לכולם המשך לילה טוב!
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 3 תגובות
- 786 צפיות
http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HTG224 איך המגבר הזה ? מישהו התינסה איתו? האם הוא יכול להרים לי סאב קיקר קומפ ויר? מה מחיר סביר ליד שניה?
הודעה אחרונה מאת Arcanide, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה שלי כזאת , מה ההבדל בין המיד של דוטק למיד של היבריד? ליאור
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- 1 תגובות
- 782 צפיות
הבאתי מארה"ב רדיו-דיסק ואני מעוניין לכייל אותו לקפיצות תדר המתאימות לארה"ק איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות? מדובר בדגם של קלריון תודה למגיבים בועז
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום רב ! מדובר בשני המכשירים HU : Pioneer DEH-P880PRS נגד Alpine CDA-9855 מה ההמלצה שלכם ? אני כעקרון ממליץ לכולם ובעד רק במכשירי אלפיין, אבל המכשיר של פיונייר החדש באמת הכריח אותי לחשוב פעמיים לפני המלצה קבועה שלי ...
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
מגבר מזיף..
מאת S1406- 3 תגובות
- 869 צפיות
שלום אני רוצה לקנות מגבר אבל הוא עושה רעשים כזה משהוא כמו ששששששששששששששששששששששששששששש רצוף.. מה זה יכול ליהיות וכמה בערך יעלה תיקון כזה?עד 100?200?
הודעה אחרונה מאת S1406, -
חשמל למערכת
מאת משה007- 1 תגובות
- 693 צפיות
שלום יש לחבר שלי רכב מסוג אונו שנת 88 דגם S45 במיקום של הרדיו יש רק כבלים של רמקולים קדמיים בלבד !!! ואין כבל שיכול לתת חשמל השאלה שלי היא כזאת ברכב יש מצת של סגריות שהוא עובד העם אני יכול למשוך משם חשמל +- ועם לא אז מאיפה אפשר למשוך חשמל בדרך הכי קלה בתודה מראש משה
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רציתי לדעת מה ההבדלים בין הסדרה הישנה לחדשה? או כל דבר שיעזור להבין מה יותר כדאי לקנות... ואם אפשר דעות של בעלי נסיון ששמעו את שניהם. תודה ושבת שלום לכולם.
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! השאלה כמובן כמו בכותרת. לפי מה שידוע לי DUB זה בעצם אוידיו באן (ככה כותבים את זה?) עם עיצוב שונה, אם זה נכון אז למה הDUB יותר זולים? ואולי מישהו מכיר מגבר בשם B-52. יש לו עיצוב של מותג סיני זול אבל המוכר נישבע לי שהוא פצצה. (לא שאני סומך על המוכר...) ושהוא לא כמו כל הזבל הסיני שמציף אותנו... ולא יצא לי עדיין לשמוע אותו. אני אשמח לכל דעה. המון המון תודה, אופק.
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה... מישהו מכיר חנויות טובות באזור פ"ת, יהוד והסביבה שמוכרים בחנות גם רכיבים משומשים ? הבנתי שכמעט בכל חנות מוכרים, אבל אני צריך שמות של חניות+ כתובת אם אפשר... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
שידרוג המגבר
מאת אנטיזחן- 3 תגובות
- 858 צפיות
שלום כרגע מותקן אצלי JBL GTO-4000 שנותן 50RMS ל4 ערוצים ובגישור 150 הוא מפעיל סט של דוטק וסאב של FOCAL 27A שצורך 250RMS מה שאני רוצה להשיג בשדרוג זה בעיקר הספק יותר טוב לסאב ואיכות הגברה התקציב שלי באיזור ה1000 ומצאתי מגבר מיד שניה של רוקפורד 501X ב700 שקל שיתן לסאב בידיוק מה שהוא צריך (250RMS) ולסט 65 לערוץ האם כדאי לי לקחת את המגבר הנ"ל שמעתי שלמגבר הזה ההצערות בפועל הם גם יותר חזקות ממה שרשום...מה אתם אומרים? והאם יש הצעות נוספות ואיך הוא לעומת הJBL מהדיוטי פרי?
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 575 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TZR84
- `Infinity
- gpro
- Shaike.Zam
- orankohn
- amirtoar
- ארז 1
- Night Driver
- baer
- רפי לין
- מיץ פטל
- שביט