Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי לא ליצור בלבול.

אני לא מתכוון להתקין את הציוד בעצמי. אני מתכוון רק לקנות ציוד + ציוד התקנה וללכת למתקין שאני מכיר ממש טוב ויודע שעושה את העבודה בצורה טובה מאוד. רק מה שאני יודע זה שהוא משתמש בכבלים באיכות לא מי יודע מה והוא אמר לי שאני אקנה ואביא לו להתקין.

לכן אם מישהו יכול לומר לי בנפרד ולהסביר מה קלנות אני אשמח.

תודה.

פורסם

אין שום בעיה בערכות חיווט הפשוטות ב100 שח [מניסיון של 10 ערכות ש2 מהן התקנתי אצלי ו8 מהן התקנתי אצל חבריי]

בעיקר כשלא מדובר במגברי HIGH END של 2K ומעלה שבהם יש טעם להשקיע על חיווט עם בידוד ללא פשרות..

בכ"א אתה יכול להיות רגוע ולקנות בשקט ערכה למשל של EXPLOSION 8G ועם התקנה טובה של בחור מנוסה אתה לא צפוי לבעיות מצד הערכה.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה.

האם אורך הכבלים שיש בערכה מתאימים להתקנה בכל אוטו?

והאם בנוסף למה שיש בערכה צריך לקנות גם חיווט לקומפוננט?

והאם כבל של 8G יעבוד בלי בעיה במגברים של עד 1000 ש"ח?

ותגיד איזה מגברים אתה מציע לי לחפש יד שניה כדי שיכנס בתקציב?

תודה שוב.

*** איפה אפשר לקנות בארץ מתאם מ 6X8 ל 6X) כדי שאני אוכל לדחוף לדלתות מאחור איזה זוג רמקולים 6X9?

פורסם
תודה.

האם אורך הכבלים שיש בערכה מתאימים להתקנה בכל אוטו?לרוב[90%כן] ועוד ישאר לך עודף מדובר על אורך של כ4מטר..]

והאם בנוסף למה שיש בערכה צריך לקנות גם חיווט לקומפוננט?[כן ,בערות היקרות יותר למשל רב בריח יש חיווט לרמקולים אבל שוב לא משהו,עדיף חיווט לרמקולים לקנות בניפרד מכל חנות אודיו ואלקטרוניקה יעודית]

והאם כבל של 8G יעבוד בלי בעיה במגברים של עד 1000 ש"ח? [תלוי בהספק ,למשל על הנייר:8G באורך עד כ3מטרבין המצבר להגברה- אמור להתמודד היטב עם הגברה של עד 500RMS]

ותגיד איזה מגברים אתה מציע לי לחפש יד שניה כדי שיכנס בתקציב?

[ ההצעה הכי חמה היא JBL 74.5 מיד שניה באיזור ה900-1000 שח.

או מגבר Mac Audio Z4100 חדש כזה עולה 1000 שח ,יד שניה ינוע בין 650-750 שח.

2 ההגברות הללו יצא לי לפגוש במציאות והן בהחלט ראויות.]

תודה שוב.

בבקשה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מצטרף בחום להמלצה של אסף לגביי המגברים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה רבה לכולם....

שאלה קצת לא קשורה. את הטוויטרים איפה מתקינים בפוקוס? והאם צריך לקדוח חורים?

תודה.

פורסם
DT50,

כשאנחנו מתכוונים לזבל סיני זה לאו דווקא אומר שהוא מיוצר בסין, הכוונה היא למזרח הרחוק (תאילנד, מלזיה, סין, סינגפור וקוריאה). הכוונה היא לחברה לא ממותגת.

זה שהוא נראה לך חזק לא אומר שהוא איכותי.

הייתי מציע למי שקונה מגבר בתקציב נמוך לחפש בלוחות היד שנייה. ניתן למצוא מוצרים איכותיים במחיר נמוך בהשוואה למחיריהם כחדשים, מה שנותן תמורה מצויינת לשקל.

איתמר.

המגבר b52 מיוצר בארה"ב

עדיין זבל סיני?

פורסם
המגבר b52 מיוצר בארה"ב

עדיין זבל סיני?

כן. הוא לא מיוצר שם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...