Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתכוון לקנות מגבר בסגנון ה Z4141 של B52 ורמקולים קומפוננט של מורל PULSE6. ברשותי פאנל של פיוניר דגם DEH 560MP.

אשמח לקבל רשימה של הציוד שצריך לקנות, ואת אורך הכבלים שצריך ואת גודלם (G), וגם עוד איזה חלקים צריך כדי להרכיב את זה בפוקוס 2004. (המגבר יהיה ממוקם מאחורה).

תודה מראש.

פורסם

קבל פלוס (+) 5 מ'

קבל מינוס (-) 1.5 מ'

עובי הקבלים בתנאי שאתה לא מתכוון להוסיף עוד מגבר וסאב בעתיד הוא 8G , במידה ותוסיף בעתיד אז מומלץ קבל 4G .

חיווט לקומפוננט - עד 8 מ' כולל רזרבה(אל תשתמש בחיווט המקורי}.

סופי חוט לרמקולים.

נעל קבל לפלוס ומינוס.

פיוז ראשי {אמפר לפי המגבר שלך}.

קבל RCA מומלץ איכותי ולא זבל!!

בהצלחה!!

אריק

פורסם
קבל פלוס (+) 5 מ'[4 מטר יספיק אלא אם אין לו איזה מיניבוס בבית]

קבל מינוס (-) 1.5 מ'[בפירוש לא, הארקה יעילה בזמן אמת שתמנע בעיות שונות תהיה באורך של 0.5-0.7 M ולא יותר]

עובי הקבלים בתנאי שאתה לא מתכוון להוסיף עוד מגבר וסאב בעתיד הוא 8G , במידה ותוסיף בעתיד אז מומלץ קבל 4G .[לא מחייב, גם 2 מגברים עם הספק נומינלי שקול לא עולה על 500RMS - כבל בסגולה של 8G ובאורך עד 3M יחזיק כראוי]

חיווט לקומפוננט - עד 8 מ' כולל רזרבה(אל תשתמש בחיווט המקורי} [כשמדובר על מערכת קומפוננט עם הספק לא בשמיים משהו כמו 50RMS ,אין טעם להשתגע וגם חיווט סטוק של הרכב[כל עוד הוא לא בעובי שערה מראשי] יכול להחזיק היטב את הקומפוננט,מה שכן כראיה לעתיד כהתחשבות באופצית שידרוג-בהחלט מומלץ להחליף את החיווט המקורי ברכב לכזה היעשה עבודתו נאמנה לטובת מערכת קומפוננט עם נוכחות הספק משמעותית יותר]

סופי חוט לרמקולים.

נעל קבל לפלוס ומינוס.

פיוז ראשי {אמפר לפי המגבר שלך}.[טעות נפוצה בקרב המשתמשים ,הפיוז היושב עד כחצי מטר מהסנדל על המצבר נימדד ע"פ רמת אמפר מירבית שסגולת כבל המתח מאפשרת להעביר דרכה PER SEC,מבלי לעורר סכנת התלקחות של גידי הנחושת בכבל כתוצאה מעומס,לדוגמא כבל 8G מסוגל להעביר עד כ40A בצורה יעילה ובטוחה ואין זה משנה אם בקצהו הוא מחובר ומזין מגבר עם פיוז של 30A]

קבל RCA מומלץ איכותי ולא זבל!! [לא מחייב, כל עוד מדובר על כבל סיגנל בעל סיכוך ,לא משנה עם הוא של CALIFORNIABOOM או לחילופין ROCKFORD ,מה שישתנה פה הינו הנתון הפיננסי-בשפה פשוטה העלות הכלכלית בין חברה לחברה]

בהצלחה!!

בהצלחה...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אחי זה המגבר שאתה קונה:

יתרונות:

יתרונות? הצחקתם אותי

עוד זבל סיני

2400 וואט אולי התכוונו לשואב אבק

זה אולי 600 וואט

חסרונות:

יש והרבה

איכות על הפנים!!

נכנס הרבה לפרוטקשן

חלש מאוד

יש לי סאב פיוניר 800 וואט והוא בקושי מרים אותו

חוות דעת:

לא לקנות

להשקיע בחברה מוכרת ולא זבל סיני

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לגבי המגבר ירדתי ממנו...

יש המלצה למגבר בטווח ה 700-800 שקל שיחזיק את הקומפוונט ואולי בעתיד גם איזה זוג 6X9 מאחור?

לגבי הכבלים:

*את כבל ה + וה - לקנות בלי ראשים בסוף, זאת אומרת כבל נטו? ואיזה ראשים צריך לקנות לו לסוף?

*חייוט לקומפוננט, זה כבלי רמקולים כמו למערכת סטריאו בבית? זאת אומרת כבל בלי ראשים גם,נכון?

*סופי חוט לרמקולים - איזה אני צריך? (אם אפשר תמונות זה יעזור מאוד)

*נעל כבל ל + ו - , מה זה? ואיך זה נראה?(אם אפשר תמונה זה יעזור מאוד)

*פיוז ראשי - איזה? ושל כמה אמפר לקנות? יש חברות מומלצות?

* כבל RCA - האם לקנות כבל עם ראשים יצוקים או בנפרד? ואיזה אורך צריך?

תודה מראש על כל העזרה.

ושבת שלום.

פורסם

אתה מתחיל להיתבלבל ולהסתבך סתם וחבל.

עיצה הכי טובה עבורך: קנה ערכת התקנה למגבר קומפלט[למשל של EXPLOSION עבור 100 שח ברשתות אוטו דיפו]

ערכת התקנה הכוללת כבל+8G כולל סנדלים וכבל מתח חצי מטר,כבל RCA+רימוט,אזיקונים פיוז+בית פיוז מולבשים כבר על החיווט וצינור בידוד לכבל +מהמצבר עד לקיר אש.

הינה תמונה מצורפת:

P9232534.JPG

פורסם

המלצה שלי היא המגבר שיש לי RBL REDBOX1400

הוא 75X4 חזק מאד ויסתדר בכיף עם 6X9 וקומפוננט.

תבדוק ב pompa

הוא עולה 750 בערך והוא מגבר קוריאני מעולה ולא סיני מעפן

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

מה האורך של הכבל בערכה של אוטו דיפו?

ועד מתי יש את המבצע הזה של ה 100 ש"ח?

ו DT50R תגיד כבל של 8G מספיק למגבר שלך?

פורסם
בהצלחה...
ההמלצה שלי היתה בדיוק במקומה אבל את מאלה שאוהבים להתחכם אסף!

הבחור מתקין בפעם הראשונה ורצוי שיהיה לו קצת ספייר בחוטים...

למרות זאת אחרי שהתעשתת ,הצלחת להמליץ לו על ערכת התקנה.

הדגשתי כי רק במידה והוא צופה הרחבה של המערכת מומלץ להתקין קבל4 G .

רובנו התחלנו מקומפננט ומגבר "ונפלנו חזק במחלה "....

אריק

פורסם

כן זה מספיק. אמרו לי פה שאפילו אם אני יוסיף מגבר אז הכבל יספיק גם לשני כל עוד הוא יספק פחות מ500 RMS בערך.

ושאלה למי שמבין איך אני יכול לבדוק איזה עובי הכבל שלי?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

DT50,

כשאנחנו מתכוונים לזבל סיני זה לאו דווקא אומר שהוא מיוצר בסין, הכוונה היא למזרח הרחוק (תאילנד, מלזיה, סין, סינגפור וקוריאה). הכוונה היא לחברה לא ממותגת.

זה שהוא נראה לך חזק לא אומר שהוא איכותי.

הייתי מציע למי שקונה מגבר בתקציב נמוך לחפש בלוחות היד שנייה. ניתן למצוא מוצרים איכותיים במחיר נמוך בהשוואה למחיריהם כחדשים, מה שנותן תמורה מצויינת לשקל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
DT50,

כשאנחנו מתכוונים לזבל סיני זה לאו דווקא אומר שהוא מיוצר בסין, הכוונה היא למזרח הרחוק (תאילנד, מלזיה, סין, סינגפור וקוריאה). הכוונה היא לחברה לא ממותגת.

זה שהוא נראה לך חזק לא אומר שהוא איכותי.

הייתי מציע למי שקונה מגבר בתקציב נמוך לחפש בלוחות היד שנייה. ניתן למצוא מוצרים איכותיים במחיר נמוך בהשוואה למחיריהם כחדשים, מה שנותן תמורה מצויינת לשקל.

איתמר.

ואיזה מגברים אתה ממליץ לחפש שיכנסו בתקציב? ואיך לבדוק שהוא אכן פועל כשורה?

פורסם
ההמלצה שלי היתה בדיוק במקומה אבל את מאלה שאוהבים להתחכם אסף!

הבחור מתקין בפעם הראשונה ורצוי שיהיה לו קצת ספייר בחוטים...

למרות זאת אחרי שהתעשתת ,הצלחת להמליץ לו על ערכת התקנה.

אני מאילו שנותנים עזרה בצורה מדוייקת ומפורטת כל עוד יש לי את הידע המדוייק בנידון[בדיוק מה שעשיתי בעבור תגובתך הראשונה בתרד,לטעות זו לא בושה ,מה שעשיתי היה בעל 2 מטרות עיקריות:האחת למנוע הטעיה מעורפלת של פותח הדיון ובילבול מיותר .השניה לתקן אותך במטרה "לעדכן" אותך במידע הנכון שכניראה לא היית "מעודכן"[ולא להעליב כדבריך]כמו שאמרת: הבחור מתקין בפעם הראשונה-וכבר על הפעם הראשונה אנו לא מעוניינים שהבחור יטעה ויתבלבל בעיקבות כך יפגע באחד מרכיביו.

שוב,המטרה העיקרית של פורום זה הינה לתת מידע מאומת ונכון בתחום ובדרך להשכיל ולגרום לאחרים להשכיל,זה מה שמבדיל פורום מחובבני למקצועי.

אף אחד לא נולד עם הידע והניסיון ,חבל שאתה ניפגע במקום ללמוד מטעויותך

נ.ב: ההמלצה על ערכת התקנה בסיסית הייתה בישביל למנוע בילבול מיותר של המשתמש,מודה שגם אני חוטא ומשתמש באותן ערכות התקנה פשוטות..

• תוכן חדש...