פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו שמע אותם ויכול להגיד לי אם הם איכותיים ? מה העלות שלהם בארץ? כרגע יש מורל דוטק 6.5" מקדימה ומגבר JBL 75.4 אני מחפש רמקולים 6*9 איכותיים וחזקים שיתנו גם איכות אך גם באסים טובים. הרכב הוא פיגו 306 2 דלתות. בעתיד יגיע מגבר מונו וסאב אבל עד אז אני צריך לשמוע מוזיקה בכיף. בקשר למבצע של אוטופרט - 990 לסט אטימה של דיינמאט אקסטרים. האם כדאי במחיר כזה או שיעלה זול יותר מחול ? איכות מוצר ולמה זה משמש לא מעניין אותי כי אני כבר יודע, מעניין אותי על המבצע עצמו והמחיר בפרט. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Tamir&Gilad, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש גריל מקורי עד 100 שקל בחנות עולה 300 שקל זה כבר לא שווה ותגידו אם אני יקח תמונות תלת מימדיות למישו הוא יכול להכין לי משהו דומה??אם כן למי.???
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם אני ילך לחנות וישירכיב לי חוטים מהסאב לתיבה ושירכיב לי בברגים לתיבה לוקחים על זה בכלל כסף
הודעה אחרונה מאת RHANAN, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הוא טען שתיבה פתוחה יותר מתאימה לסאב הזה ועדיפה לסאב יש הבדל רציני בין תיבה אטומה לפתוחה מבחינת השמיעה......???
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היה את האתר הזה: http://www.sylfex.com/products/AuxMod/ אבל נגמר להם. אתם מכירים מקום ,אתר?
הודעה אחרונה מאת mazda06, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=7b060df4bf8162668768e88c40de9ac7&productid=137 ברצוני לירכוש את המכשיר הזה עכשיו בעתיד הקרוב אני רוצה לחבר עליו מכשיר דיוידי שיותקן בטא הכפפות ולפי מה שהבנתי דרושה יציאת AUX במכשיר הזה יש אותו? בחנות הספציפית הזאת משון מה על כולם כתוב יש צורך במתאם העם באמת צריך? כמה הוא אמור לעלות?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם ניתן לעשות היפוך פאזה לסאב דרך ה HU ? המכשיר שלי הוא ALPINE 9830 אם כן אז איך ?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני יודע שהחברה טובה ואני יודע שקשה בגלל המכס אבל תתיחסו נטו לרדיו האם למישהו יש ניסיון איתו ובתפעול של הרדיודיסק הזה ובכלליות של החברה? http://www.sonicelectronix.com/item_6665.html#
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
מישהו בבקשה יכול לעזור לי להבין למה זול כל כך בתחנה מרכזית? ביררתי בהמון מקומות מחירים על המערכת פיוניר 6850 עם 3 שניםאחריות של עוזי רדיו, והמחיר הכי זול שהגעתי אליו היה 1800 ש"ח.. חבר אמר לי שהוא קנה את המערכת הנ"ל ב1400 ש"ח כולל 3 שנים אחריות בתחנה מרכזית. למחרת הלכתי לשם ובאמת המערכת נמכרת במחיר הזה, רואים שהמערכות חדשות , לא נפתחו, ובקופסא המקורית שלהם, יש מדבקה של עוזי רדיו על הקופסא ומקבלים גם תעודת אחריות של שלוש שנים. בהתחלה היססתי כי חשבתי שיש איזה קומבינה ואולי זייפו את התעודת אחריות או משהו כזה, אז התקשרתי לעוזי רדיו, הקראתי להם את המספר סידורי שעל המכשיר, ביקשו להתקשר לאחר כמה דקות, ואמרו שהמכשיר באחריות ואין מה לדאוג. מישהו יודע למה זה ככה זול? כי המערכ…
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
-
- 1 תגובות
- 932 צפיות
יש לי REDBOX 75X4 שיושבים עליו סאב רוקפורד P1 ו6X9 פיוניר 350 הסאב מתאים בול לגישור של 150. עכשיו החלפתי היום את ה6X9 של הפיוניר בPOWER BASE XTREME 125RMS כל אחד.. איך אני ינצל את המקסימום מהם ? לפתוח את הגיין עד הסוף? ואם כן האם אני מסכן את המגבר?
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב של אחי ואני אמור להתקין לו רדיו דיסק של KENWOOD. הרדיו שיושב שם כרגע הוא המקורי של הרכב, לא נראה שיש לו תופסנים סטדרטים (כמו פיוניר, JVC וכדו'). האם מישהו בעבר עשה עבודה כזו ? או פירק רדיו דומה בדייהו רייסר ?
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה, מכר שלי רכש קליאו שנת 96, כידוע לכולם האוכלי צפרדעים מיקמו מסיבה לא ידועה את הרמקולים בתוך הדש בגודל 4" מעפנים לגמרי. אפשר לשתול בדלת רמקול 5.25 בלי לעשות בניה ? פשוט לחתוך את הפלסטיק לשים טבעת עץ ורשת... יש מקום בתוך הדלת בלי לפגוע בחלון או שאפשר לשכוח מזה ? עצות בבקשה מבעלי נסיון, אל תגידו לי לבנות מפיבר, הבנאדם לא פריק מערכות כמונו ולא בתכנון להשתולל. תודה.
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 1 תגובות
- 829 צפיות
שלום רציתי קודם כל לדעת מה התיבה המקורית של הסאב הזה... אטומה/פתוחה וכמה ליטרים.... דבר שני האם הסאב הנ"ל מומלץ??
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 5 תגובות
- 971 צפיות
שלום חברים. לאחר התקנת מגבר סאב וקומפוננט ברכב, נעלמה לי הפונקציה שמאפשרת לשלוט על העוצמה של הבאס והטראבל וגם על התדרים שלהם. הפונקציה הזו הייתה פעם לפני התקנת המגבר וחשוב לציין שהיא הייתה בין האפשרויות שיש כאשר אני לוחץ AUDIO במכשיר. המכשיר הוא 760 פרימייר, ניתקתי את הצמה והחזרתי לאחר כמה דקות וזה גם לא עזר. אשמח לתגובות מכם . תודה, כפיר.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי. איך ניתן לשנות מתחנות זוגיות (רדיודיסק מחו"ל) , לתחנות אי זוגיות (כמו בארץ), במכשיר מסוג פיוניר דגם P7400MP, האם ישנו צירוף מקשים מסויים שדרכו ניתן לשנות או שאי אפשר לעשות זאת באופן עצמאי? תודה.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
אז ככה אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת למערכת חדשה יותר יש לי תקציב של 10 אלף שקל אני לא מעוניין ב-HU מכיוון שיש לי כבר. אני מחפש קומפונט טוב מגבר לקומפונט סאב ומגבר מונו בלוק. חשוב להדגיש כי אני מעוניין באיכות נטו וגם עוצמה שלא תבייש ותיתן בראש
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
שלום לכולם .. החלפתי את המערכת שלי במערכת הבאה:
מאת Guest maz323- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחר קניית שני הרוקפורדים ונתינתם לחברים שלי החלטתי ללכת על מערכת בינונית : קניתי מערכת בינונית כי אני רוצה לנצל אותה עד הסוף.. סאב וופר כפול: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130618 מגבר הגברה לבינתיים .. מעוניין לשים מגבר שיתאים בדיוק לשני הסאבים האלה!) http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=2600D&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=401 קומפוננט-הוחלף לפולס... הרדיו דיסק נשאר אותו רדיו..
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן! אני מעוניין לשפר את איכות הסאונד ברכב שלי. יש לי רמקולים שבאו עם האוטו - 2 קידמיים 7*5 ( כפי שנאמר בפורום הזה) לא בדקתי בעצמי ורמקולים אחוריים 9*6. עכשיו, אני מתלבט אם להחליף את הקידמיים או האחוריים, כי כשאני מגביר את הווליום שישמעו חזק מהנורמל אז מתחילים להם העיוותים. בנתיים אני לא מעוניין לקנות מגבר ( מסיבות תקציביות). בקיצור...מה ההמלצה שלכם? קידמיים או אחוריים?? (בעתיד נראה לי שאני אשלים את החסר.. לא בטוח) דבר נוסף.. אני מעוניין לקנות רמקולים עד מחיר של 400 ש"ח. לינקים לרמקולים ע"פ הצעתם יתקבלו בברכה... תודה לכולםםםםם!!!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
פאזה הפוכה?
מאת 98civic-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לא ממש הבנתי מה תוצאות של פאזה הפוכה
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי לדעת עד כמה חשוב טווח התדרים של רמקול?? כלומר רמקול בעל טווח תדרים גדול בהכרח טוב יותר מרמקול של חברה מתחרה בעל טווח תדרים קטן יותר?? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת bug2000, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 878 צפיות
אהלן......... האם כול צ'ינג'ר יוכל להיתחבר לי לרדיו המקורי של הקוואליר?או שרק דגם מסויים? איזה כניסה לחיבור הצ'נג'ר נימצאת מאחורי הרדיו (ליפני שאני מפרק את כול העסק) תודה....
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
שלום לכולם אני חדש פה (קניית מערכת)
מאת Guest amirrr- 2 תגובות
- 854 צפיות
שלום לכולם המשתמש MAZ323 הביא אותי לפורום הזה כדי להשתפר בכל הקשור למערכות וזה.. בהתחלה כמו כולם הוא אמר לי שגם הוא היה חושב שרק פיוניר הם הטובים ביותר בסאבים.. אז אני מקווה קצת להשתפר.. אני בכללי בן 14 בעוד יומיים 15 .. אז אני התחלתי להתעניין בזה.. ואני מאוד מעוניין ללכת איתכם למפגש.. אבל מתבאס כי אני קטן.. אז אני מעוניין בכללי בקומפוננט פשוט ונראה לי שאלך על הPULSE.... ומעוניין בסאב של סך הכל 150 עד 200 RMS... אני רוצה לציין שאני אוהב באס חזק מאוד מאוד מאוד ומדוייק עוד יותר .. הרכב הוא GOLF GTI R32 שנת 2002 ... הרכב הוא של אחי .. אז בבקשה תנו לי הצעות.. דרך אגב הדלתות אטומות מחברת דינמיק משהו כזה.. ביי תודה
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 761 צפיות
שלום לכולם הייתי רוצה להוסיף משהו במערכת שלי ורציתי חוות דעת ממכם קודם כל שי לי רדיו דיסק של פיוניר 7750 מורל פולס מקדימה סאב של רוקפורד פי1 מגבר של רוקפורד פי400.4 רציתי להוסיף מונובלוק ורמקולים מאחורה תקציב שלי הוא 2200 בערך הבעיה היחידה שקיימת אצלי זה שיש לי מאחורה חור של 6*9 ואני לא רוצה רמקולים רגילים אני מעדיף קומפוננט גם מאחורה תודה לכל העונים והעוזרים
הודעה אחרונה מאת ImPrEzA LoVeR, -
- 3 תגובות
- 929 צפיות
חח הוא פשוט עזר לי ושחכתי את הכינוי שלו בפורום
הודעה אחרונה מאת RS, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המגבר שלי מחובר עם כבל פלוס 4 גייג' וכבל מינוס 8 גייג' זה יכול לעשות בעיות ?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בסוף אני הולך על הסט הזה : http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13031 איך הוא נראה לפי הנתונים ואיך החברה אמינה ?
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
שלום לכולם איזה גודל רמקולים קדמיים יש ברנו סיניק
הודעה אחרונה מאת adi19, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אנשים רציתי חוות דעת על המכשיר הנ"ל 8mp ובאיזה מחיר שווה להביא אותו. תודה...
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
חברי מה דעתכם להיפגש בשבת הקרוב? כמו תמיד ב 12 בצהוריים באיצטדיון רמת גן כל מי שמעוניין בבקשה לירשום שהוא מגיע. מזמן לא ראיתי אותכם. גרין, גריבר, קיקר... כל חברי הפורום להיתעורר.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה להוסיף מגבר שני בעצמי גם בגלל שאני לא רוצה לשלם על זה וגם בגלל שמשעמם לי רצח והנושא מעניין אותי. במידי והכבלים הקיימים יכולים לעמוד בעומס של עוד מגבר מה אני צריך לקנות עוד? רק RCA? ואם אפשר להדריך אותי צעד צעד.? תודה רבבבבה !
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,059 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Shaike.Zam
- yor2
- לירון .ה.
- parnuk
- GTI33
- sperial
- quzzaa
- Liquidator
- Spongebob
- TomerP
- yoni162