פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 764 צפיות
עם מה הייתם מגבירים 2 סאבים Infinity Kappa 120.3 כל אחד מהם 300RMS. http://www.cardomain.com/item/INFKAPPA1203DVC מחפש מגבר בתקציב נורמלי...לא זבל סיני ולא איכות גרמנית. תודה.
הודעה אחרונה מאת dvdj, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מדובר ברמקולים המקוריים של הטויוטה (קורולה, GLI, 95). המערכת היא פיוניר (לא זוכר דגם). הצלילים נקיים וברורים, אבל כששומעים באס, הבאס נשמע חזק אני מרגיש את החלונות אבל הצליל מחוספס ולא ברור. כאילו הרמקול קרוע או משהו. אני לא ממש מבין בענייני אודיו, אבל כמה דבר כזה יכול לעלות?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
בוקר טוב אני רוצה להתחיל לחפש מגבר 4 ערוצים איכותי לרכב המגבר מיועד לשבת על סט של מורל אלייט 3 כיוונים, ועל מורל פולס 9*6. התקציב שאני מעמיד לראשות המוצר הוא עד 5 אלף ש"ח. אני מבקש המלצות מנסיונכם האישי למגברים ברמה ואיכות. התכנון הוא מינימום של חודשיים חקירה ממצא על המגברים והשוואות ביניהם לפני החלטה סופית. המגבר חייב להיות חדש ואם אחריות. בתודה מראש ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קנינו את האוטו (מגאן 2) עם זוג רמקולים קידמי בלבד. אבא שלי שהוא רוצה להוסיף עוד זו, הציעו לו את אותם רמקולים ב350-400 שקל אני חשבתי שעדיף לקנות סט קומפוננט באותו מחיר לשים אותו מקדימה ואת מה שמקדימה להעביר אחורה או למכור. אני צריך המלצה לקומפוננט ב400 שקל משהו שיהיה כמה שיותר איכותי זה חשוב לי יותר מהעוצמה הפוטנציאלית.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר התקנת רמקולים קדמיים ברכב, נוצרה בעיה בעייתית - החלונות הקדמיים לא יורדים עד הסוף ונתקעים ברמקולים. אני אשמח אם תספרו לי כמה תעלה התקנת הגבהה אצל מתקין מקצועי ( בערך ) והאם מוכרים הגבההות מפלסטיק או מעץ שישר מתאימים לגודל הרמקול (5.25) אם כן אשמח לקבל קישורים תודה, תמיר.
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
- 3 תגובות
- 747 צפיות
ממה הוא מורכב, מה תפקידו, ואיך הוא פועל. גילוי נאות; ביצעתי חיפוש, אולם לא מצאתי הגדרה מלאה שלו. אני מחפש ורוצה ללמוד על הרכיבים, אז אני מתנצל מראש על ההטרדה עם שאלות אלו שוב תודה רבה, יוגב.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
pyle חברה טובה? 1 2
מאת RuDiK-G- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום השאלה שלי היא כזאת האם החברה PYLE ידועה כחברה טובה למגברים וסאבים או שממש ממש לא כדאי לגעת אפילו שהמחירים זולים?
-
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי מגבר 800 לא יודע איזה חברה עם זה משנה אני יעלה תמונה בהמשך... אז ככה אני שומע מוזיקה על גבוה שפתאום המגבר נכבה והמוזיקה ניפסקת ואחרי כמה דקות הוא חוזר לחיים,זה קורה לפעמים לא כל הזמן ושזה מתחיל זה לא מפסיק וזה קורה רק שאני מגביר את הווליום למי יש מושג מזה יכול להיות ? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת lantis, -
- 7 תגובות
- 747 צפיות
מה שמעניין אותי האם אני ינצל את הסאב אני מתכוון אם המגבר mtx הוא מוציא ב 4אוהם 320 רמס(אני עדיין לא יודע אם הוא יורד ל 2אוהם מחכה לתשובה מmtx) זה אומר שאני יכול לחבר רק סליל אחד .. מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי אפשרות להביא קומפ' http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131666 בחינם אבל רציתי לדעת איך הוא יהיה במזאדה לאנטיס 98 והאם הוא יתאם? כי איך שידוע לי הדלת במזאדה מצריכה אטום (אבל לא נראה לי לקומפ' הזה) ואיפה להתקין את הטוויטר על הדש-בורד או על הדלת איפה המראה?(במידה ואני מביא אותו)
הודעה אחרונה מאת colt77, -
-
שלום לכולם, רכשתי מגבר אוריון 75X4 מחובר לקומפוננט JBL ולסאב קנווד W3009 הקטע הוא שבשימוש לאורך זמן בערך 45 דקות המגבר מגיע לטמפרטורות של רתיחה כלומר אי אפשר ליגוע בו מרוב שהוא חם! הוא לא נכנס למצב של התגוננות מפני שריפה אבל הוא מתחמם רצח! השאלה שלי האם ידוע במגברים אלה שהם מתחממים כך? האם זה מצב תקין? האם להמשיך את עבודתו רגיל העת ההתחממות או פשוט להמשיך לשמוע והוא יתגבר? חשוב לציין כי מדובר במגבר חדש!לא משומש! מחכה לתשובה יוסי
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
חברים שלום לכולם. מי שמכיר בבקשה את הרדיו דיסק הזה יכול להגיד לי מה הוא שווה?http://www.gil-car.co.il/html/214_details.html לא מצאתי שום חנות מלבד זו שמוכרת אותו בארץ, והאם שווה להחליפו בפיוניר מדגם 3350 ישן לפני 3 שנים בערך? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת naord, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש כאן ויש לי בעיה : יש לי רכב מסוג פז'ו 306 ומותקן בו רדיו טייפ של פיליפס (RC200). בעקבות ניתוק של המצבר הרדיו טייפ ביקש ממני קוד על מנת לחזור לעבוד. ברוב טימטומי הכנסתי קודים לא נכונים והטייפ ננעל. איך משחררים את הנעילה??? מצאתי את הקוד הנכון אך אני לא יכול להכניס אותו משום שהטייפ נעול.
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לפני קניית סאב ובעתיד הקרוב גם לשדח לו מגבר מונובלוק, עד הקניה של המונובלוק הסאב יוגבר מהגיביאל עכשיו השאלה שלי היא כזאתי אם לדוגמא אני יקנה סאב שסופג 300 ר.מ.ס ויגביר אותו עם הגיביאל - שהוא מוציא 300 ר.מ.ס הסאב יקבל בדיוק מה שהוא צריך. אבל מה יקרה אם אני יקנה לדוגמא סאב שסופג 600 ר.מ.ס ויחבר אותו לגיביאל האם הוא יהיה חזק כמו להגביר סאב שסופג 300 ? כשזה מה שהמגבר מוציא. אני חושב על מה שיהיה בזמן שיהיה סאב ללא מונובלוק.
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה סאב עדיף לי להשים על המגבר הזה: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=38c29e64d0b20f7dbcfe540ec6fa9581&productid=103 יתלבש טוב??? הרוקפורד P2 זה לבנתיים עד שנלביש לו מונובלוק(זמני)
הודעה אחרונה מאת liron27, -
אז ככה: אני כבר מזמן מנסה למצוא לי איזה סאב איכותי לרכב, שיהיה SQ, וינגן כמה שיותר מדוייק, מבלי להשתלט על הסאונד הכללי... כרגע יושבים באוטו: - HU של סוני מסדרת העלית שלהם CDX-M9900. - מגבר של XETEC עם 5 ערוצים, מדגם GRAVITY G5900... - 6*9 פולס מאחור - ו5.25 מילניום מקדימה - שאמורים להתחלף לפוקאל K2P בהמשך (אלא אם כן אני אגלה איזה סט מדהים יותר ממנו). עכשיו... הופיעה בפניי האופציה לקנות אחד משני הסאבים הבאים (שעל אחד מהם כבר דיברתי פה בעבר): - Xetec Gravity XLS 10" - Image Dynamics IDMAX 12" הלכתי לשמוע את שני הסאבים, הכנסתי אותם באוטו שלי (בכוונה כדי לבדוק איך ישמע אצלי ולא אצל מישהו אחר), ונדהמתי מכל אחד מהם בדרכו שלו. תחילה הXETEC…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שני המכשירים זהים באותה רמה , השאלה שלי היא : איזה מכשיר מהשניים מסוגל להגיע לשמיעה הכי איכותית וכמובן עוצמתית ? למי מהפורום יש את הקלריון ? מי יכול לתת חוות דעת עליו ? כי את האלפיין אני מכיר טוב מאוד , ובכל זאת מעניין אותי המכשיר המקביל של קלריון . מה לדעתכם יותר טוב ויותר כדאי (בלי להתייחס למחיר של שניהם ) מצרף כמה תמונות של קלריון (חייב לציין שהמכשיר הוא גם יפה, עיצוב מוזר אבל יש בו משהו ) CLARION DXZ955MC ALPINE /// CDA-9855
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4 אלף צפיות
רציתי לדעת מה עדיף לי 2 זוגות קופוננת קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו כלומר זוג קומפוננוט קידמי וגם זוג אחורי (אבל רק הקידמי יחובר למגבר) או זוג קומפוננט קידמי קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6 מחובר למגבר ואחורי 6X9 נגיד גם של מורל מחובר למערכת רגיל (ואם זה משנה יש גם סאב)
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איך החברה הזאת rainbow? יותר נכון איך המגברים שלהם? עומדים בהצהרות? ומה אתם אומרים על המגבר הזה? http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=888&CatCode=169 תודה
הודעה אחרונה מאת yaheli, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רכשתי רמקולים פיוניר(6*9) 350W ויש לי קדמיים אורגינליים.. עכשיו שומעים סבבה ומאוד חזק אבל הבעיה היא שנגיד המקסימום ווליום בHU הוא 55 אז ב-48 בערך הוא מתחיל לזייף השאלה היא אם אני ישים מגבר הוא ימשיך לזייף או שזה הרמקולים? יש לי רדיו דיסק של פיוניר דגם DEH-P6300R תודה לעוזרים ואם לשים מגבר אז איזה? 2 ערוצים?ל-6*9? מה כדי לשים מקדימה?רמקולים רגילים של פיוניר או משהוא 5.25"?אין לי תקציב לקומפוננט ורמקולים של פיוניר 5.25 עולים 150-200 ש"ח בזאפ או 4" זה כבר לא משנה איזה מידה יש לרנו מגאן 2000 מקדימה? ועוד שאלונת אחרונה..זה משנה אם אני יקנה מגבר פשוט או מוכר שיהיה 100RMS*2? סליחה על ריבוי השאלות ותודה על העזרה..שי.
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
המלצה לסאב?
מאת idan.w- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אנשים... הייתי מעוניין להמלצה בקשר לסאב (למכונית של אחי).. עכשיו לפני שכולם קופצים ואומרים cvr יהיה לי קצת בעיה לנצל את הסאב הנ"ל כי על אותו מגבר יושב זוג קומפוננט ככה שאני צריך סאב קצת יותר נציל מ cvr (יש לי אותו במכונית שלי) עכשיו לפני שכולם קופצים על c12 הייתי מעונין גם להגיד שאני לא אוהב אישית את הסאב הזה בקיצר תנו סאבים מומלצים חוץ מהשניים הנ"ל... משהו בסגנון של עד 800 שקל לא מעונין ב SQ טהור (cvr) אבל גם לא בבאסים נמרחים, תודה...
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יהיה לו אפקט או שחייב מגבר???
-
אם יש לי רמקולים לרכב 9*6 והם 500W האם אני אוכל להשתמש ברדיו דיסק ללא מגבר ולשמוע טוב?
- 3 תגובות
- 956 צפיות
שלום, יש ברשותי את הרכב: ואני רוצה להתקין בו מערכת בתקציב של עד 3K את ההתקנה אני יבצע לבד אני רק צריך עזרה בחלקים שכדאי לי לקנות.. אני חשבתי על : פיוניר 480 החדש 4 6X9 וסאב חברים אמרו לי שיהיה יותר מידי באס באוטו וגם הבנתי שבאוטו יש בעיית אקוסטטיקה..אין לי בעיה לבנות תיבות לרמקולים ואשמח לשמוע עצות ואיזה רמקולים כדאי לי לשים.. אגב, יכול להיות שאת המערכת אבא שלי יקנה אז ככה שיהיה 3K רק לרמקולים ומגברים.. תודה מראש, לירן
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. חשבתי לקנות את הרדיו-דיסק 30MP מהדיוטי פרי אבל נגמר להם. עכשיו אני כנראה אקנה מהארץ משהו. מה שאני צריך ברדיו דיסק זה: 1. בעל 2 יציאות לפחות (אחת ששולטת על הסאב והשנייה על הקדימה). 2. חיתוכים ליציאות. 3. תצוגה כחולה! עם כפתורים כחולים או אדומים. (באוטו הכל כחול (בורה) ואבא מתנגד לשים משהו שונה מהצבע הזה ולכן אם יש הצעות טובות יותר במחיר טיפה יותר גבוה גם יתקבל כי הוא יוסיף את הכסף). אז ככה חשבתי על פיוניר. הדגמים שחשבתי עלייהם זה: Deh-p5800mp Deh-p580mp Deh-p4800mp כולם נעים בסביבות ה 1000-1100 שח. מה עדיף מבינייהם? יש המצלות טובות יותר בטווח הנל? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת xgamer, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זקוק לחוות דעת כל הרמקולים הנ"ל Lightning Audio B1.65C קישור למוצר: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=B165C&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Zap
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
שלום לחברי הפורום . הרכב שברשותי הוא דהייטסו שרייד שנת 93 - מנוע 1000 סמ"'ק עם מצבר של 46 אמפר . המערכת שיש לי היא רדיו דיסק של פיונייר דגם DEH-P90HDD. סט קומפוננט של חברת MB QUART דגם QSD216 מגבר של חברת MB QUART - דגם RAA 4200 - מגבר 4 ערוצים שמספק 100 RMS לערוץ - אגב הרמקולים מחוברים בביי אמפינג . מגבר נוסף שיגיע השבוע הוא גם כן של MB QUART - דגם QAA 2500 - מגבר שני ערוצים שמספק לכל ערוץ 500 RMS - המגבר הנ"ל יחובר לסאב . שני המגברים הם CLASS A\B . שאלתי היא האם אני צריך לשפר את האלטרנטור ואם כן מה העלות ומה צריך לעשות בדיוק באלטרנטור , במידה וכן אשמח לקבל המלצה על מקום ? , וכנ"ל לגבי המצבר . בתודה מראש אמיר .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 94 - לרמקולים כמובן. תודה!
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקיי אז ככה, פרצו לי לאוטו לפני כמה חודשים ודפקו לי תמערכת שבאה עם הרכב.. אני מעוניין בסאונד עוצמתי ואיכותי ובכל מקרה חשבתי על להחליף את מה שהיה. התקציב שלי עומד על סביבות ה900 שקל.. מה לדעתכם הכי כדאי אשר יספק לי איכות מירבית בעוצמה כמה שיותר גדולה? אם אפשר גם להתאים לי רמקולים איכותיים בסביבות ה600-700 שקל זה יהיה מעולה
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אנשים אני צריך חוות דעת של מקצעונים בלבד............ במידה ואני קונה אותו יייהיה עליו אמבטיות אחוריות פיוניר 420 ואט ומגבר בולט (הסדרה הצהובה) האם שווה ללכת עליו ...אני אוהב תצוגות זה יפהה לעין או שיש לכם איזה דגם אחר להציע תציעו בכיף
הודעה אחרונה מאת RomanX,