Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק אולי תוכל להביא במחיר הזה סאונדסטרים טרנטולה 4*125.(איה אביזרים הם היבואנים אני חושב.)
בדיוק כמו liron27 ,גם אני חושב שהמגבר הזה טוב,

ומחיר סביר,

לכן קישרתי למגבר של סאונד סטרים טרנטולה-- יש בארץ יבואן, לא עולה כסף לשאול אם יש לו במלאי.

קישרתי למגבר של פיניקס-גולד -גם מגבר טוב, מחיר סביר, וגם הוא קיים בארץ.

אני לא משווה בין לנזר לפייז,

אני אולי משווה בין לנזר לפירמיד או לפייל או למגברים סיניים ללא שם.

כדאי שתקרא שוב את מה שכתבתי.

אני חושב שהמגבר פייז מוצהר בתקן לא נורמלי,

מגברים ב900 ש"ח מוציאים קרוב להספק הזה ע"פ אותם נתוניבדיקה.

מה זה אומר לך?

כנראה שלא הרבה, בגלל זה אני מסביר לך.

ZZR

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב רבותי עידכון קצרצר

יצרתי היום קשר אם אקא מערכות היבואן של המגבר זפקו רפרנס 1000.4

שוחחתי אם צחי בנושא המחיר והוא אמר כי אינו יודע על המחיר של 3000-3700 ש"ח. בכל אופן המחיר שלו עומד על 4400 ש"ח והם לא יורדים ממנו.לא נעים לי לומר אבל הבנאדם שקרן . היה כאן תרד על מישהו שרצה לדעת אם לקנות את הזאפקו (תבדוק בחיפוש זאבקו ולא זפקו) , והוא אמר שהוא קנה ממנו ב3000 וזה המחיר לפני שמתחילים למכור לחנויות. חשבתי אז שב3000 שווה לי להמתח ולהשאיר את המגבר בבית אפילו .אז טילפנתי והוא אמר לי 3700 . לא התווכחתי , אני לא לקוח קבוע שלו הוא לא צריך לעשות לי מחיר . אבל לומר היום שלא היה מחיר כזה זה שקר מוחלט . או שיש לבנאדם מחלת זכרון קשה זבה הוא לא זוכר מה שהוא לא רוצה לזכור.

בנוסף הנתונים שרשומים הם לא הנתונים שהוא נתן לי. המגבר מספק ב4 אוהם לכל ערוץ מתוך הארבעה 100RMS ומקסימום 150RMS.

הנה השרשור והנה הנתונים של המגבר באתר זאפקו תכנס לרשימת הרפרנס הרגילה ושם מגברים ושם את הרפרנס 1000/4 150W *4 ודמפינג פקטור של מעל 600

יהודה חוו"ד ממך בבקשה.

לגבי שאר המגברים עדיין לא התחלתי לבדוק.

בנושא האלפיין יורד מהפרק, בגלל ההספק שלו.

במחיר הזה יתכן מאוד ושווה לקחת את המגבר שאוגי המליץ עליו , גם כי מתחיל להראות לי שלקנות מאדם כזה יש בזה גורם סיכון (נראה לי נוכל) ולשים אצלו 4400 על מגבר לא נראה לי

בברכה והצלחה יהודה

עריכה

אשמח מאוד אם תספר לי מה המידע המיוחד שאמרו לך בציפר ובSG ששכנע אותך ולו גם בפרטי

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יכול להיות שזו טעות בדגם?

אני לא מצליח להבין את הפערים הללו,

לא נראה לי שיבואן יתן 5 מחירים שונים ל5 אנשים,

יש טווח סטייה סביר, כאן מדובר על פערים אדירים.

ZZR

פורסם
יכול להיות שזו טעות בדגם?

אני לא מצליח להבין את הפערים הללו, תקרא את הקישור לשירשור ויש שם שניים שמדברים על אותו מגבר ועל אותו דגם . מה עוד שדגמים אחרים של זאפקו יותר יקרים

לא נראה לי שיבואן יתן 5 מחירים שונים ל5 אנשים,

יש טווח סטייה סביר, כאן מדובר על פערים אדירים נכון לכן אני חושד בו.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מידן, יש הבדל בין ההצהרות של מאגנט ובין אלו של פייז עקב מתח מדידה שונה. כמו כן, ממגברים איכותיים אנחנו מצפים שהצהרות היצרן יהיו סף תחתון ובפועל המגבר יציג ביצועים טובים מההצהרות.

מכון התקנים הגרמני Deutsches Institut für Normung שהביא לנו את תקן DIN 45324 קבע שהבדיקה צריכה להיות ב1KHZ אבל, לא נקבע מתח עבודה כי תקן זה משמש גם לבדיקת מגברים לשוק הביתי.

המגברים של מאגנט נבדקים ב 14.4V:

http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_de.asp?p=111878&pl=5&s=83

ואילו הפייז OPUS נמדד ב13.8V:

http://www.phase-linear.de/produkte.asp?p=verstaerker&grp=5&ser=54&view=serie&lang=EN

צריך לזכור שמדובר בתקן שלפיו מצהיר הייצרן על הספק מוצריו. ניתן להניח שחברה שמכבדת את עצמה תראה בהצהרות אלו סף מינימלי למוצריה כך שבפועל נראה מוצרים שעוקפים את התקן הבסיסי - מה שמכונה מגבר underrated.

מאחר ולא ביצעתי בדיקת עוצמה למגבר ואיני רואה כיצד אפשרות לבצע בדיקה כזו תתממש בקרוב אני יכול להסתמך על הבדיקה הבאה בתור ביסוס סביר לכך שהסדרת הOPUS תפיק לפחות את ההספק המוצהר שלה.

הסדרה הקודמת של הOPUS 4 ערוצים (OPUS 4) היתה מוצהרת 100X4 ב4 אום במתח 13.8. בבדיקה של AUTOHIFI ה-OPUS 4 הפיק 4*180 ב-13.8 ב-1% THD

נתוני דור קודם (OPUS 4):

http://www.vangelderenhifi.nl/index.html?lang=nl&target=d162.html

http://ampguts.realmofexcursion.com/Phase_Linear_Opus_4/

נתונים של AutoHifi:

http://www.phase-linear.de/download/1340150_PDF.pdf

מאחר ומדובר בסדרת העילית של פייז זה יהיה מפתיע ביותר עם הדגמים החדשים של האופוס לא יעמדו בהצהרות שלהם. ההסתברות של מקרה כזה היא כמו שפתאום פייז יתחילו לייצר סאבים מסדרת אליינט שיהיו "על הפנים".

יש הרבה מגברים מעולים בתקציב שניתן לייבא עצמאית (דרך EBAY, MUSTOP וכדומה) אך MJ01 ביקש לרכוש מגברים בארץ עם אחריות ושירות. באיזור ה4K-5K האפשרות הכי טובה שאני יכול לחשוב עליה היא הOPUS של פייז מאחר ורוב המגברים האחרים באיזור ה4K-5K הגיעו למחירים אלו עקב תמחור שערורייתי של היבואנים בארץ (ראה ערך PUNCH 8004, אוריון 8004, PPI, היפוניקס ושאר חברים). הOPUS 150.4 נמכר באירופה באיזור ה500-600 יורו כך שמחיר באיזור ה4K ש"ח הינו סביר למדי. אם יש לך גישה לשוק האמריקאי (משפחה/חברים) או מוכנות להזמין ולשלוח מגבר מחו"ל אז ישנן אופציות רבות אחרות.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אני אישית לא נגד המגברים של רוקפורד כמובן הכוונה לסדרת הפאוור שלהם.

אבל המחירים!^^^^^!

נשמה צודק המחירים אולי גבוהים אבל אתה מקבל תמורה וזה גם השם נגד זה אתה לא יכול לעשות כלום אבל אתה יכול לייבא אותם מחו"ל וייצא לך להביא אותם בחצי מחיר כמו שאני עשיתי ולא התעצלתי ובסוף יצא שאני מרוצה!!!

יום יבוא והשמש תזרח והקב"ן בעזרת השםם יוציא אותי מהצבאאא!!!!!!!!!

פורסם

כשדיברו פה על ROCKFORD ואמרו שהמגברים שלהם לא מה שהיו מדברים על סדרת פאנצ' הפחות חזקה.

סדרת פאוור וטייפ לעומת זאת פחות זמינות פה באץ כיום בגלל מחרים גבוהים יחסית אבל שמים בכיס הקטן רבים וטובים מבחינת איכות ועוצמה!

לי באופן אישי יש שני מגברים מסהדרה הישנה יותר(2000) ולא הייתי מחליף אותם כלכך מהר ובכלל עד שהשגתי אותם...

אריק

פורסם

נו באמת חברים, מספיק. מדברים פה על דברים שחייבים ליהיות יותר טובים מרוקפורד. לא אומרים שרוקפורד לא טוב. אלה במיקרא של בחור רוקפורד לא עולה פה. מי שמשלם 4 או 5 אלף שקל ו קונה רוקפורד וחושב שיש לו מגבר הכי טוב. אז זה סימן שהוא לא ישתמש בפורום. כי יש מגברים שהם יותר טובים מרוקפורד והם באותו מחיר ו אולי פחות. הבעיה רק שאתם לא מכרים שמות אחרים של חברות.

בלי ויכוחים אבל בעיקרון חברות גרמניות לרוב הם חברות ברמה גבוה מאוד. אמריקיים אוהבים יותר "פוזה" זה הבעיה שלהם ככה הם בהכל.

פורסם

ערב טוב, חזרתי מעבודה

טוב, ההחלטה שלי היא אכן ללכת על הPhase Evolution 150.4.

את המגבר אני ארכוש לא יותר מוקדם מ10 לחודש הבא.

קיבלתי אתמול הצעה מאד אטרקטיבית למגבר זה על תשלום במזומן.

במידה ומישהו מחברי הפורום מעוניין להצתרף שיצור איתי קשר בה"פ בבקשה. אבל מאד מבקש רק מי שרציני! אני עדיין לא סגור על החנות בה אני רוכש אבל למס' אנשים נצליח להוריד את המחיר יותר.

בברכה

גיא

פורסם

יש לי ברכב חיווט 8GA, האם צריך להחליף חיווט אם אני מחליף את המגבר?

בנוסף- יש לי מגבר של ערוץ יחיד של רוקפורד 150A1 שמחובר לסאב.

אם ארצה את הPhase Evolution 150.4 , האם אצטרך להחליף חיווט לזה?

A simple prop to occupy my time

• תוכן חדש...