פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי סאב cvr וההיתי מעונין להגביר אותו עם ה b2.250.1 lightning יש פה מישהו שיש לו את השילוב הזה ומרוצה ממנו ומהתפוקה.. בבקשה אנשים רק מי שיש לו את השילוב של שניהם להגיב כי כל אחד בנפרד לא מעניין אותי... תודה...
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
תקלה במגבר
מאת xetec-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי תקלה במגבר שהוא מוציא מתח לא רצוי הוא הרס לי כבר זוג רמקולים יש פה מישהו שמתעסק עם זה במקום ? כאילו שאני יבוא אליו והוא יסדר לי את זה כי אני לא יכול בלי המערכת תודה לעונים והעוזרים!?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה... הכל עלה 3 ... Pioneer 5800 - 1300 Dragster 903 - 6*9 PB Extreme קומפוננטים \ MOREL PULSE קומפוננט (איזה שאני אבחר) כיסויים לרכב התקנה: הוא מוציא את המגש מאחורה (בבגז') מרחיב את החורים, מצפה מחדש + מתקין פלסטיקים חדשים מקדימה - מרחיב את החורים בדלתות + פינישים התקנה של רדיו דיסק תגידו לי אם היה שווה..? (עדיין זה לא סגור לגמרי.. יום ראשון הוא ירכיב הכל..) מגבר + סאב (בעתיד, אם אני ארצה) הוא בן אדם עשר.. וואלה אם אני אבטל הכל עכשיו זה יהיה בסדר גמור ..
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
קומפונט התלבטות 1 2
מאת dj sg- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אוקי אז ככה הייתה לי התלבטות בין לקנות 2 קומפונטים כמו JL-AUDIO סדרת VR ולשים אחד מקדימה ואחר מאחורה אבל הבנתי שלא מומלץ כל כך ועדיף להשקיע בסט אחד בעלות של שני הסטים ולהביא סט יותר טוב. אני מתלבט אם להביא את ה-XR של גי אל או אם ישלכם דעות על קומפונטים אחרים בסביבות ה-2000 שקל שיביאו עוצמה ואיכות ברמה גבוהה למחיר כמה שיותר ביצועים למחיר.
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לילה טוב לכולם ישנה התלבטות קטנה... מעוניין להגביר שתי רוקפורד P2 200 RMS המגברים שבדילמה הם : Rockford 1001bd hifonics d class 1000 , 1200 ,1500 jl 501 orion 600d 1200d 200dhc MARKII earthquake במה הייתם ממליצים כי בעתיד אני מעוניין להוסיף עוד 3 P2 שהתנגדותם הסופית תיהייה 2 אוהם איזה מגבר לדעתכם יתן לי ביצועים גם עכשיו (2 P2) וגם בעתיד (5 P2) תודה
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 4 תגובות
- 825 צפיות
קניתי לפני חודש מגבר של JBL 75.4 חיברתי את הרמקולים ה6*9 של פיוניר 400 וואט למגבר והיה בעאס מאוד טוב ולפני יומיים קניתי מורלס פולס 5.25 וסאב של רוקפורד ועכשיו חברתי את הסאב למגבר ואת הקומפוננט למגבר ואת ה6*9 חיברתי לHU, הרדיו דיסק פיוניר מהדגמים הישנים ואני יכול להגביר עד 30, מתי שחברתי את הקומפוננטים אז הפעלתי אותם על 25 ושמעו מצויין אחרי זה חברתי גם את ה6*9 ואז ה6*9 התחילו להוציא רעש מגעיל,ומתי שאני מגביר את המערכת על 20 אז הם לא מוציאים רעש כזה,ואני רוצה להגביר את המערכת על 25, מה עלי לעשות? מה אתם ממליצים לי לעשות?? תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום יש לי אוטו מסוג סובארו אימפרזה ניו אייג קניתי השבוע רמקולים 6*9 של פיוניר הלכתי להתקין אותם ולהפתעתי המתקין אמר לי שאין מקום לרמקולים כאלה מאחורה ושאפשר לשים רק עד גודל של 6.5" מישהו יכול לתת לי המלצה איך יהיה אפשר להתקין אותם כי אני מעדיף אותם על 6.5" ואין לי מושג איך אני עושה את זה????
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 996 צפיות
קניתי סאב של רוקפורד PANCH 2,ואני רוצה לבנות לו טיבה אטומה,בבקשה אני צריך את המידות של הסאב!!! ומה תגידו על הסאב הזה?? תודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת yura18, -
-
תקלה במגבר
מאת xetec- 1 תגובות
- 790 צפיות
מתקין מקצועי
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 3 תגובות
- 844 צפיות
יש לי קומפוננטים של DRAGSTER 75RMS איזה מגבר אמור לפתוח אותם טוב??
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
*** תוכן הההודעה נמחק *** אם זה דחוף מאוד - פנה למרפאה. אח"כ קרא את כללי הפורום. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רדיו דיסק ברמה גבוהה איזהה הייתם מציעים אחים שלי??(ואיזה דגם הכי חדש מבניהם?) אפשרויות:מבחינת איכות סאונד ועוצמה 1-http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=50 2-http://www.nradio.co.il/Product.asp?Pid=2036200&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=4&aff=Zap 3-http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=41
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעו וואלה תודה רבה דבר ראשון שנכנסתם, אני רוצה לקנות את המערכת לרכב שלי (סופר לנסר 97) בימים הקרובים ורוצה המלצות למה אפשר לקנות.. אני רוצה בעקרון שתהיה איכות, בשבילי .. לא בשביל השכונה אם אתם מבינים על מה אני מדבר.. אני לא מהפריקים האלה שחייבים איכות מדהימה.. רוצה איכות סבבה שאפשר לשמוע בה בכיף.. לא מקרטעת.. אז ככה: דבר ראשון .. מגבר נותן לי משהו אם אין לי סאב? יענו שווה נגיד לקנות מגבר לא כולל סאב? או שפשוט קונים את המגבר בשביל הסאב.. דבר שני .. שווה אולי להשקיע יותר ברמקולים, ופאנל במקום להשקיע פחות ולקנות גם סאב + מגבר ? המערכת כוללת: רמקולים ופאנל - בסיסי + מגבר וסאב.. - אפשרות השאלה מה לעשות, ואם מישהו ממליץ על מקום טוב ביר…
הודעה אחרונה מאת Raz171, -
ייעוץ ל- 6X9
מאת DPG- 5 תגובות
- 945 צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות רמקולים 6X9, אבל טובים, איכותיים וחזקים. יש לי כבר מגבר ככה שזאת לא הבעייה. ולא, אני לא מעוניין בקומפוננט מסיבות אישיות . תקציב ? בין 500 ל- 1000. תודה מראש
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם זה משנה איזה כבל אני מעביר? אבא שלי פשוט חשמלאי והוא יכול להביא לי כבל חשמל רגיל.... זה משנה עם זה 4 גייג' או כבל חשמל רגיל שמסוגל להעביר מתח דומה?
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 9 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
יש לי HU של SONY ויש בו אפשרות לחיתוך הרמקולים הקדמיים {HPF},רציתי לדעת מה תפקיד הLPF כי גם כאשר אני משנה אותו אני לא מרגיש שום שינוי...
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 981 צפיות
יש לי מורל PULSE ואני מתכונן להתקין אותו השבוע. האם מישהו כאן התנסה בהתקנה של קומפוננט בפיג'ו 206? האם הדלתות זקוקות לאיטום?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שלי קנה את המערכת הנ"ל tonberg cmr550 לאחר שכנועים רבים של בעל החנות שזאת מערכת מצוינת וחברה מעולה שפוט לא כ"כ מוכרת... האם החברה הנ"ל באמת איכותית או שהמוכר ניסה להפטר ממנה? ועוד משהו אחרון. הוא קנה איתם שתי רמקולים של morel 5.25" pule coax ב500 ש"ח בערך... רמקולים איכותיים? המחיר לא יקר מדי?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה קיבלתי רדיו דיסק של Pioneer DEH - 1150 ניראה זקן.. הבנתי שצריך לחבר מגבר ביצאות מאחורה של הרדיו דיסק (RCA) אבל ברדיו דיסק הנ"ל אין יצאות כאלה מאחורה. האם בכל זאת אפשרי לחבר אליו מגבר ואם כן איך זה מתבצע תודה.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום אני חדש בפורום הזה אני מעוניין לעשות שידרוג אודיו לאוטו שלי רק שאני לא מכיר מקומות טובים אמינים שגם מוכרים ציוד וגם מתקינים אותו אז אם מישהו יכול עזור לי בזה אני מחפש חנויות באיזור הצפון (טבריה עפולה כל האיזור הזה אפשר גם חיפה) תודה לכל מי שיעזור לי
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ככה המגבר שלי הוא 4 ערוצים 50X4 ב 4 אוהם אוקיי עכשיו ככה אני רוצה לקנות קומפוננט שמעתי את המורל פולס נישמע טוב הבעיה היא שהם 100 RMS http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PULSE65&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290 וזה לא ממש מתאים לי כי הם יקבלו רק חצי אז חשבתי על קומפוננט זה כיותר כדאי מה אתם אומרים מישהו שמע אותו? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=BP2160&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290 מה יותר כדי לקנות? לפי דעתי המגנט לא? יש לציין שלא שמעתי אותו מישהו כאן כן שמעה?
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה אינטש ?זה קריטי אנשים מתלבט לשים מורל פולס ללא מגבר לבין סט משובח של JBL יום טוב נ.ב כנראה יביא מגבר בעתיד...
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה בבקשה חו"ד על הסאב שמוצע למכירה פה בפורום למעלה מסדר F&F והסאב B1.12 .8 תודה. כמה הם עולים בערך גם? אני לא מוצא מחיר באינטרנט...תודה
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבר כמעט חודש אני בפורום ואני חייב לציין שלמדתי הרבה דברים שלא היה לי מושג אליהם בעבר... אני עדיין לא מי יודע מה מבין אבל יהיה בסדר...טוב אז ככה לצערי נשרף לי סאבוופר של מאגנט משימוש לא נכון במערכת (כתבתי על זה אם משהו זוכר)...כיום יש לי מערכת ממצועת מינוס.. שכוללת קומפננט מאגנט רמקולים 6X9 JVC פשוטים וסאבוופר שרוף...הסאב והקומפננט מוגברים על מגבר V12 Platinum Audio... כרגע אין באפשרותי לשדרג יותר מידי את המערכת חוץ מסאב (שחסר לי מאוד) במערכת.. הלכתי לחנות והמליצו לי על הסאב של קאדנס פלאש שגם מתאים יותר למגבר שיש לי ביקשתי שיחברו לי את הסאב כדי לשמוע איך הוא באוטו והוא היה נשמע לי טוב (יותר מהמאגנט) ועל הדרך גם כיוונו לי את המגבר (אחלה שירות יש בחנות הזאת) בקיצור זה …
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 1 תגובות
- 739 צפיות
http://www.planetaudiousa.com/home/catalog/public_html/catalog.php?sNs=1&deptNum=5&catNum=29 VTX52C כיוון שאני לא רוצה בניות וחיתוכים, אני לוקח אותו כי הוא נכנס לי בידיוק. כמה הוא עולה בארץ? אני רוצה לדעת אם המחיר שהוצע לי הוא טוב תודה רבה
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה אפשר לקנות את המגבר מגנט פאנטום באיזור המרכז ? יש חנויות מומלצות שנותנות מחיר טוב ?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים. אחד מהשדרוגים הקרובים (מאוד) של המערכת יהיה החלפת הטוויטרים. הטוויטרים המדוברים הם ככל הנראה יהיו של פירלס או ויפא בגודל ביתי (ז"א לא ייעודיים לרכב, גודל בסגנון הסופרימו של מורל). ההחלפה תהיה מבוצעת בשילוב בניית פיבר, ע"מ להקנות קצת אסטטיקה וגם כדי למקם נכון את הטוויטרים. הבעייה שלי היא כזו. בתמונה המצורפת ניתן לראות עיגול אדום (ששם ממוקם היום הטוויטר) ועיגול ירוק (שבתכל'ס יהיה ממוקם גבוה יותר ממה שמצוייר בתמונה), שאלו הם המקומות שלגביהם יש לי התלבטות. יתרונות העיגול האדום: * בניית פיבר קטנה יחסית ללא צורך פירוק הקורה "ובנייתה" מחדש. * הנקודה הכי רחוקה מהאוזניים שלי ברכב. חסרונות העיגול האדום: * הטוויטר יהיה ממוקם נמוך מה שעלול להוריד…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
השאלה נמצאת ממש בכותרת, נניח בצד את המפרט של אותו מגבר ספציפי, איך המגברים שלהם מאופיינים ? כמגברים טובים? איכותיים? אמינים בהצהרות? אשמח לתגובה מבעליי הנסיון איתם, אם בכלל מישהו מכיר. שימי. ד"א עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום הודעה\תזכורת ושום כלום על החברה.
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הציעו לי לקנות מגבר של לאנזר מסדרת מריולה המגבר הוא מונובלוק למישהו יש פרטים על הסידרה הזאת ? היא טובה ?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן! אני מתלבט בין 2 רמקולים, ולא יודע איזה כדאי לקנות. את הפיוניר אני שמעתי והוא דווקא מצא חן בעיניי... אבל בפורום הזה המליצו לי על קנווד. קנווד אני לא שמעתי אבל אני מחפש גם איכות וגם שתהיה לרמקול עוצמה. אשמח לקבל ביקורת על שני הרמקולים. קנווד: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=958&CategoryID=272&Page=2 פיוניר: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1929927 תודה רבה לכולםםםם!!! אתם אחלה של פורום!!!!!
הודעה אחרונה מאת Coolio,