Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמעט חודש אני בפורום ואני חייב לציין שלמדתי הרבה דברים שלא היה לי מושג אליהם בעבר... אני עדיין לא מי יודע מה מבין אבל יהיה בסדר...טוב אז ככה לצערי נשרף לי סאבוופר של מאגנט משימוש לא נכון במערכת (כתבתי על זה אם משהו זוכר)...כיום יש לי מערכת ממצועת מינוס.. שכוללת קומפננט מאגנט רמקולים 6X9 JVC פשוטים וסאבוופר שרוף...הסאב והקומפננט מוגברים על מגבר V12 Platinum Audio...

כרגע אין באפשרותי לשדרג יותר מידי את המערכת חוץ מסאב (שחסר לי מאוד) במערכת.. הלכתי לחנות והמליצו לי על הסאב של קאדנס פלאש שגם מתאים יותר למגבר שיש לי ביקשתי שיחברו לי את הסאב כדי לשמוע איך הוא באוטו והוא היה נשמע לי טוב (יותר מהמאגנט) ועל הדרך גם כיוונו לי את המגבר (אחלה שירות יש בחנות הזאת)

בקיצור זה הקישור לסאב:

http://www.caraudio-store.de/Flash,F12,Cadence::::459::::c9535f16.html

אני יכול לקנות אותו ב 500 רציתי לדעת אם זה סאב טוב ואם המחיר שווה

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אני מניח שלהשוות אותו לפיוניר/קנווד הוא יותר טוב אבל סאב שמתהדר בXMAX של 6 , זה סאב בעייתי , לכן אני ממליץ לך להוסיף 100-150 ש"ח ולקנות את הפניקס גולד , או להוסיף 250 ולקנות את הפניקס גולד ZR

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אני מניח שלהשוות אותו לפיוניר/קנווד הוא יותר טוב אבל סאב שמתהדר בXMAX של 6 , זה סאב בעייתי , לכן אני ממליץ לך להוסיף 100-150 ש"ח ולקנות את הפניקס גולד , או להוסיף 250 ולקנות את הפניקס גולד ZR

בברכה יהודה

אבל השאלה אם הפניקס גולד יתאים לי למגבר כי כרגע אני לא מתכוון להחליף אותו
  • תוכן חדש...