Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני מתלבט בין 2 רמקולים, ולא יודע איזה כדאי לקנות. את הפיוניר אני שמעתי והוא דווקא מצא חן בעיניי... אבל בפורום הזה המליצו לי על קנווד. קנווד אני לא שמעתי אבל אני מחפש גם איכות וגם שתהיה לרמקול עוצמה. אשמח לקבל ביקורת על שני הרמקולים.

קנווד:

http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=958&CategoryID=272&Page=2

פיוניר:

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1929927

תודה רבה לכולםםםם!!! אתם אחלה של פורום!!!!!

פורסם

תעזוב אותך מרמקולים 6/9 תלך על קומפוננט הרבה יותר איכותי לאוזן לך וכמובן יותר עוצמתי.

מהו התקציב שיש לך להשקיע על רמקולים?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

הם יהיו מחוברים למגבר?

אם כן אז מציע לקחת טיפה יותר חזק

אם הם לא יהיו מחוברים אני הייתי בוחר ב kenwood אבל זה טעם אישי.

ליאור

פורסם

לי יש את הקנווד דגם אחד מעל הדגם שהבאתה

אהבתי אותם יותר מהפיוניר, בגלל זה יש לי אותם !

אחרי הקניה שמעתי את הגיביאל ואת האינפינטי

שלושתם רמקולים מצויינם, ממליץ לך לשמוע ולהחליט.

פורסם

תודה!

בנתיים אני לא חושב לקנות מגבר, ככה שהם יהיו מחוברים ישירות לרדיו דיסק.

ואם תוכל לפרט מה יותר אהבת בהם מאשר בפיוניר? האיכות? העוצמה?

בנוסף, אמרת שיש לך את הדגם מעל. אני מעוניין בדגם שמצויין בלינק. מה אתה אומר עליו?

פורסם

אני יודע שזה לא אחד מהאלה ששאלת...

אבל, האם שמעת גם את המורל פולס 6*9?...

אם תחפש, תוכל למצוא אותם בלא יותר מ450 שקל... ולפי דעתי הם שווים את ההשקעה הנוספת.

הם אומנם יפתחו הרבה יותר עם מגבר, אבל גם בלי מגבר הם נשמעים באמת מצויין!! (יש לי כאלה באוטו).

בכל הקשור למערכת, תמיד תחשוב קדימה ותניח שאתה תשתפר בהמשך... ואז זה יהיה סתם חבל לזרוק כסף על רמקול זול, ואז לקנות אחר במקומו.

נ.ב. לפני שהיה לי מגבר, היו לי גם פיוניר 330 וואט (דגם ישן לפני שנתיים בערך), ואחרי זה שמתי את המורל... בלי מגבר הם נשמעים דיי דומה (אבל עדיין המורל קצת יותר טוב), ועם מגבר, המורל שם את הפיוניר בכיס הקטן בלי למצמץ בכלל!

בברכה!

יונתן.

פורסם

בקיצור אם אתה מתכוון להביא מגבר בעתיד הקרוב\רחוק

תשקיע טיפה יותר בשביל לא למכור אח"כ את הרמקולים הקיימים ולקנות חדשים

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

תודה על ההמלצות, אבל לבנתיים אני מתכנן להתקין את הרמקולים בלי מגבר. בעתיד הקרוב/רחוק לא ידוע בקשר למגבר. אז בנתיים אני מתלבט בין שני הרמקולים האלה, כי הם במסגרת התקציב שלי (350 ש"ח).

ואם יש לכם המלצות לרמקולים אחרים אז בכיף... אני אשמח.. רק שיהיו במסגרת התקציב.

תודה לכולם!!

פורסם

אחי בלי לחשוב פעמציים תביא תקנווד, רמקולים איכותיים ויותר עוצמתיים מהפיוניר(במקרה של מגבר ווואטים),

יש לי ברכב שלי קנווד 350 לפני שהיה לי מגבר היו שומעים בצורה סבירה ביותר וגם הם נותנים באס,

הפניניר לעומתם פחות באס ופחות עמידיים,(היו לי זוג שנשרף אחרי חודשיים מאמץ,)

בקיצור אחי לך על קנווד 350 הכי טוב, ועם ייצא לך להגביר אותם בכלל פעמיים כי טוב!

פורסם

תשמע גם את הרמקול של JBL CS396A אם איני טועה בשם.

אחלה רמקול שמחובר אצלי ללא הגברה, ולא יחובר עם הגברה משום שאיני צריך יותר עוצמה ממה שהוא מפיק עכשיו.

70 RMS ניתן למצוא ב 300 שקל

• תוכן חדש...