פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
קיבלתי זוג 6.9 של חברת אינפיניטי בקרטון אבל אין לי שום מידע עליהם מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע כי אני לא מוצא כלום :/ הדגם הוא : Infinity Reference 6902i מישהו יודע איך החברה הזאת טובה או לא טובה כל מידע יעזור תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, שלשום התקנו מערכת גפ"מ ברכב,וכחלק מהמבצע הביאו לנו מערכת לרכב שכוללת רדיו דיסק+DVD ומסך 7 אינץ'. המערכת עצמה היא של חברת SUPER SOUND,ויש בה את כל החידושים הטכנולוגיים כמו למשל האופציה לחבר אותה כ DVD בבית,או האופציה ל TV,והמסך עצמו הוא של חברת DRAGON FLY. האם מישו מכיר את המערכת? אשמח לשמוע חוות דעת. ואם אפשר גם מהו השווי המשוער של המערכת. תודה.
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום אני מתלבט בין שני המגברים הללו ולא ממש החלטתי מה לקנות מהדיוטי פרי ב200$, מצד אחד ה-JBL יותר חזק מהאוריון- 104RMS לעומת 50RMS מצד שני אחוז העיוות של הJBL גבוה משמעותית מול האוריון- 1% לעומת 0.05%. המגבר יגביר מורל דוטק MKII 4 אינץ' וסאב כנראה קיקר c12, אשמח אם תעזרו לי בהשוואה בין שני המגברים ולהחליט מה כדאי לי לקנות. תודה!
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
-
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ביום רביעי, ה- 17.5.06, נקיים באוטופרט בין השעות 19:30- 17:30 הדרכה בנושאים: * מניעת רעידות ורעשים לא רצויים ברכב * השגת צליל טוב יותר ושיפור איכות הבס * מניעת כניסה של חום מהמנוע לתא הנוסעים ובריחה של קור מהמיזוג. בין המשתתפים יוגרל קיט Dynamat תא מטען משולב Xtreme ו-Original *מספר המקומות מוגבל, נא להרשם בהודעה פרטית כל מכונית נהיית מכונית טובה יותר! המכונית שלך נראית ונוסעת מצוין. היית רוצה להרגיש שאתה נוהג במכונית חדשה ויוקרתית יותר, להפסיק להילחם ברעשי המנוע, בקרקוש הרמקולים ובזמזום חלקי הרכב? בוודאי שהיית רוצה. חברת Dynamat האמריקאית הופכת את הנהיגה וההרגשה שלך במכונית סולידית יותר. מוצרי Dynamat ימנעו רעידות ורעשים לא רצויים ברכב, יסייעו לך…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי 2 מגברים בבית אחד של לנזר דגם 421 שמוציא 100RMS לכל יציאה(4 ערוצים) ומגבר של ליינט אודיו B2.300.4 שמוציא 50RMS לכל יציאה איך עדיף לחבר על סט קומפוננט של דראגסטאר (65RMS)? ורמקולים 6*9 של ליינט אודיו(75RMS) ועל קומפוננט של פוקאל(V1 פוליגלס) תודה לעונים..
הודעה אחרונה מאת בן-זוהר, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ומאיפה מודדים? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת IdoKit, -
- 0 תגובות
- 879 צפיות
קראתי קצת ב FAQ אבל לא נאמר שם מזה בידיוק, מה הוא עושה ומה תכליתו תודה רבה
הודעה אחרונה מאת IdoKit, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, הציעו לי לקנות מגבר של אטון במחיר די טוב, הבנתי שחברת אטון היא חברה מאוד רצינית ורציתי לדעתם האם מישהו פעם התנסה עם המגבר הזה או עם מוצרים אחרים? המגבר יגביר קומפוננט מוראל דוטק וסאב עוד לא החלטתי אבל לפי מה שקראתי הוא מוציא 400RMS בגישור ואני יכול לבחור הרבה סאבים טובים. http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=945&CatCode=251 ועל הדרך אם אפשר איזה המלצה שיתאים למגבר, עד 1000 שקלים וכמה שיותר מדויק.
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
-
- 24 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי את המגבר שבחתימה שלי 4 ערוצים רכשי ביום שישי עכשיו בספרון של המגבר יש הסבר לשיטת קירור מיוחדת לפי הספרון צריך לפתוח את החלק המרכזי של המגבר ושם בפנים לחבר עליו את אחד הקבלים שקיבלתי מישהו יודע במה מדובר?
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
שלום! אני כרגע לפני קנייה של L7 ויש לי כרגע גם סאב של compVR ,וכרגע עברתי על הנתונים של המידות באתר של קיקר לתיבה אטומה בשביל ה-L7 ואני לא מבין איך המידות שלו בהשוואה למידות של ה-compVR יותר קטנים אבל הנפח בליטרים לא? יש משהו שאני מפספס פה? מידות לתיבה אטומה של L7 (אינצ'ים): panel a:13*13 panel b:13*11.5 panel c:11.5*11.5 יוצא 56 ליטר! מידות לתיבה אטומה של compVR (אינצ'ים): panel a:14.5*14.5 panel b:14.5*11 panel c:13*11 יוצא 28 ליטר! איך??
הודעה אחרונה מאת leva1986, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 909 צפיות
DLS R36 אני רוצה לקנות את הסט הנ"ל ואני רוצה לשמוע אם מישהו נתקל הסט כזה ,והאם מישהו יודע מה מחירו?
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
מאיפה משיגים את הסאב הנ"ל?והאם הוא קיים בגרסה של 2 סלילים של 4 אוהם? יש לי מגבר שנותן 300RMS ב2 אוהם או 150 ב4,ועם 150RMS אני מאמין שהסאב יעבוד לא הכי טוב שיש אבל עם 300 אפשר להוציא ממנו תוצאה יפה כי עד כמה שהבנתי הוא די נציל. אז השאלה אם יש אותו בגרסה של 2 אוהם כלומר 2 סלילים של 4.? ודבר שני,מי מוכר אותם היום במחירים טובים ועל איזה סימן ללכת?
הודעה אחרונה מאת טל172, -
מחירי התקנה??? 1 2
מאת ohad293- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
כמה אמור לעלות התקנה של מגבר, סאב, רדיודיסק ,רמוקולים 6*9 כולל חיתוך, וטוויטרים אם אין לי כבלים וחוטים???
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 41 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
לפי המלצת המוכר בפומפה קיבלתי המלצה על המוצר הזה-KDC-W434GY Kenwood , והייתי נעול לפני כן על הפאיוניר 3850 אך הוא הסביר ואמר שהמכשיר של פאיוניר לא שווה את הכסף שהסכום שלו היה כ-900 שקלים, הוא המליץ לי על הקנווד הנ"ל והוא לעומת זאת יותר זול כ-800 שקל והמוכר אמר שהוא נותן ביצועים טובים יותר. רציתי להתייעץ למרות שכבר קניתי האם זה נכון ומה היה עדיף לקנות. תודה רבה לעוזרים, קובי.
הודעה אחרונה מאת kobitomi, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפני כמה ימים המערכת החלה לעשות בעיות (פעם עובדת פעם לא) חשבתי נפתח, אולי נראה איזה סיבה לבעיה - אני פותח פתאום אני רואה כל הרמקול מים, ישר ניתקתי הכל ויבשתי אותו - לאחר הייבוש התקנתי אותו חזרה והכל פעל כשורה. עכשיו לשאלות - יש איזה דרך לשמור על הרמקול שלא ייכנסו מיים? האם נגרם נזק לרמקול בעקבות זאת שהוא נרטב? תודה לכם, והמשך יום נעים.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום, אני מקווה שאפשר לשאול שאלות כאלה כי אני לא מתמצא כל כך בפורום ואני די חדש. השאלה שלי אם מישהו יודע איזה רמקולים יש בסקודה סופרב? קיבלנו את האוטו והותקן באוטו פאנל של אלפיין, ואני מסוקרן לדעת איזה רמקולים יש באוטו (אם זה אפשרי). ברכב יש 8 רמקולים. הרכב הוא ברמת גימור הגבוה יותר (ELEGANCE) אם זה מהווה גורם כלשהו. בדקתי גם בניירת של המערכת ולא מצאתי כלום. תודה =]
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום. יש למישהו ניסיון או מידע/ידע על 6/9 של אלפיין? התאור של הרמקול הוא: (אין דגם) 120 W בערך 30 -40 RMS , שנת ייצור כנראה לפני שנתיים, עבדו חצי שנה ברכב (ככה טוען המוכר) , וכבר 9 חודש שוכבים בבית. האם כדאי לשלם על דבר כזה 150 ש"ח? יש חיקויים של רמקולים של אלפיין? (אני יודע שיש של המגברים V12 ). חשוב לציין שהבן אדם מסכים לחבר אותם קודם אצלי על המגבר לצורך בדיקה ורק אחר כך תתבצע העסקה (אם אני ארצה כמובן). תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 61 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
קודם כל שלום קוראים לי בועז ואני מעוניין לצייד את הטויוטה קורולה 2001 (סדאן) שלי במערכת אודיו טובה. התקציב שלי בתקווה יעמוד על 6000 ש"ח כולל הכל, ויש לי מלא שאלות. מה אני צריך לדעת? איפה לעשות מחקר שוק? באילו רכיבים עלי להשקיע יותר ובאילו פחות? האם כדאי לעשות איטום דלתות? כמה התקנה מלאה שכוללת את זה אמורה לעלות? כדאי להזכיר שיש לי מערכת בילד אין כרגע - של טויוטה עם מחשב דרך. האם מומלצת החנות פומפה ברמת גן והמתקין אלי? בבקשה אל תסתכלו על השאלות שלי כשל נודניק שלא יודע כלום אלא כהזדמנות לעזור לנפש בישראל להתאגן על מערכת שמע מכובדת. קישורים למאמרים ביקורות וכו' יתקבלו בברכה, יש לי הרבה סבלנות לקרוא.
הודעה אחרונה מאת sababaman0, -
-
- 1 תגובות
- 917 צפיות
שלום רציתי לדעת עם יש מצברים שיהיו יותר טובים למערכת? עם כן תנו לי סוגים ללכת לקנות, ומחירים, עם יש ומקום כמובן עם כן וצריך את זה אז ככה יש לי 2 מגברים אחד לאנזר 4 ערוצים על קומפוננט ורמקולים ואחד מונובלוק 600.1 קיקר וסאב L7 תודה!
הודעה אחרונה מאת arik1, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום הבניה שלי שמטרתה להיות צנועה ומוסתרת היא פלטה גדולה בגודל גב הבגאג' כאש המגבר יושב עליה מאחורה בינה לבין גב המושבים וכך היא תיראה כמו הקיר המקורי של הבגאג' בלי כלום כפי שניתן לראות בתמונות. כל מה שנישאר לי זה לרפד אותה בצבע הבגאג' לקבע אותה ולהתקין אורור ופה מתחילות הבעיות(אה וכמובן להתקין את כל המערכת)... הבעיה באורור זה שהמגבר ישב במקום סגור וזה מחיב אורור מה שחשבתי לעשות זה להתקין 2 מאוררים בינונים משני הקצוות של המגבר מלמטה שיקררו את המגבר ומאורר אחד גדול ממול המגבר וטיפה מעליו כאשר ממולו יהיה מעין חור קטן שדרכו הוא יוציא אויר וכך יהיה תחלופת אויר, עכשיו מה אתם אומרים על הרעיון ומה צריך לשנות? ואיך אני בעצם מחבר את כל העסק של המאוררים(+,-, רימוט)? ואמרו ל…
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צהריים טובים לכל חברי הפורום! טוב, אין לי הרבה ממש מה לאמר, כותרת האשכול מדברת בעד עצמה... אני מחפש סאב איכותי (= באסים מדוייקים, נקיים, חדים, עמוקים ועוצמתיים), ויש כמה מותגים ששמתי עלייהם את העין (CV, Infinity, Kicker, RF, Orion, JBL, JL Audio)... כאן אתם נכנסים לתמונה, איזה סאב אתם חושבים שהוא האיכותי ביותר? לא חובה שיישתיך לאחד מן המותגים הנ"ל... אתם יכולים להאיר את עיניי עם מותגים נוספים ... אגב, ציינו גם מדוע, לדעתכם, הוא עדיף על-פני הסאבים האחרים... בברכה, אריה. נ.ב: אני יודע שחלקכם דוגלים בדעה של "מה שנשמע בעיניי (אוזניי? ) איכותי, בעיניך יכול להשמע בדיוק ההיפך", אך בכל זאת... במידה והייתם מתבקשים להרכיב מערכת SQ מושלמת, איזה סאב הייתם בוחרים?
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 938 צפיות
החלפתי טלפון ודיבורית,שאלתי,איך אני יכול לחבר את הדיבורית לרמקולים של הרכב? האם זה פשוט להרכבה? האם ניתן לעשות את זה דרך חברת מירס?[כדי שלא תיפגע האחריות,של הדיבורית או שזה לא קשור?],וכמה זה אמור לעלות? בתודה ובברכת יום טוב רן.
הודעה אחרונה מאת ran, -
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קודם כל יש לי רמקולים מקוריים ברכב.. גולף.. HU קונווד 7531 וצנגר של קוונד אני רוצה לקנות 2 סטים של מורל פולס 6.5 ומגבר של לייטינג אודיו בולט B2.300.4 שיחזיק אותם סט קבלים להקתנה 4 גייג ופלטה למגבר + הרכבה יצא 3000K בעתיד אני רוצה להוסיף סאב ועוד מגבר מונובלוק בישבילו איך המחיר לפי דעתכם ? ואיך המוצרים ? תודה מראש עודד
- 1 תגובות
- 829 צפיות
שלום לכולם! המגבר שיושב אצלי עכשיו באוטו JBL 75.4 אני רוצה סאב חזק איכותי ומדויק היתלבטות שלי היא בין קיקר לסרין ווגה מה אתם הכי ממליצים לי לקנות???? התקציב שלי הוא 1200 שקל!!! תודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת yura18, -
- 6 תגובות
- 944 צפיות
מה אתם אומרים על המערכת הבאה? 1. מגבר logic 1100 2. קומפוננט אינפינטי 6510 3. רמקולים 6*9 460w פיוניר 5way 4. סאב 800 פיוניר..? מחירים: 1. 1000 2. 600 3. 430 4. 650
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קודם כל תודה שנכנסתם.. טוב תראו אני רוצה לשים מערכת לאוטו שלי שזה טיוטה סטראלט STARLET הציעו לי את המערכת הבאה קומפוננט של Xtant לא יודע בדיוק איזה דגם אבל איך הם בכללי ? מגבר של Cadence Z4000 סאב Cadence Flash ב2500 שקל כולל התקנה חיווט והכל.. אם אפשרות להוסיף סאב של קיקר בתמורה לעוד 400 שקל שווה ההצעה ? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
לאחר קניית המערכת מעוניין בעוד סאב..
מאת Guest maz323- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תשמעו אתמול חברים שלי באו אליי לאחר תקופה ארוכה שהם לא באו אליי(הם גרים בחו"ל)אז כשהלכתי להביא אותם מנמל התעופה הבאתי אותם והכל.. תכלס הם שמעו וראו את הסאבים שלי ואהבו אותם אז נתנתי להם אותם (הם שניים (כל אחד קיבל אחד)) אז בגלל שאני פעם בכמה שנים רואה אותם אז מה לעשות נתתי להם אותם אני אין לי בעיות כספיות אני יכול למלא את כל ישראל כסף... אז עכשיו תשמעו אני התעניינתי בסאב הבא : בגלל שהסאב הוא 2 OHM אז ו1000 RMS ב2 OHM והמגבר שלי מוצא 900 RMS אז חשבתי לקנות אותו הבעיה שהוא כבד רצח (29 K"G) הנה הסאב: http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=32&family_id=13&item_id=91855&locale=en_US ומה אתם אומרים על השני הזה …
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום! קיבלתי מגבר מתנה של חברת RED SOUND USA איפה אני יכול למצוא פרטים על המגבר כמו כמה ערוצים הוא וכמה הספק אפקטיבי יש לו????????
-
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הסאב הזה? ההצהרות יכולות להיות נכונות? אם כן במה מאכילים דבר כזה? http://www.ground-zero-audio.com/english/05_pw18.htm
-
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב, כפי שהיה ידוע לחלקכם ,הסט אפ הראשון של המערכת היה נחמד ביותר,ללא יוצא דופן,מערכת יחסית מלאה ונחמדה ,אבל נפלה לידי הזדמנות והצלחתי לשדרג אותה עם רכיבים איכותיים ביותר. מה שנשאר עכשיו שבמפגש הבא מישהו מהפורום(עופר בבקשההההה) יכוון לי אותה למקסימום איכות,כי הכיוון שלי לא נראה לי מגיע לזה. הסט אפ הוא: HU: Kendwood kdc-mp925 AMPS : XETEC vector v350.6 6ch ,FRONT : Rockford Fosgate FNX-2614 75 rms ' Lanzar vibe 4 REAR : Pioneer ts-6996 80w rms Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת maatrixx,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 203 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- axSupreme
- nechmya
- IsraCar
- tan tan
- carsgo
- Boris002
- discoTD5
- Haim_gds
- om2
- zaf
- Yuval Oren