Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה קניתה בסוף

פולס

6*9

ואיזה מגבר?

לייטטינג אודיו 4 ערוצים BOLT 900W

הכל עלה כולל הרכבה וחוטים ושאר הירקות 2700

פורסם

טוב מה זה כבר משנה הוא התקין המחיר הרבה יותר סביר מ3000 ולפי דעתי טוב שבחרת ב6X9 בסוף.

תתחדש ותהנה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
אתה יכול להגיד כמה כול רכיב עלה?

וכמה ההתקנה?

הנה. כבל RCA 5 מטר בוש TECA

80 שקל

קיט התקנה 4G 10 בוס

200 שקל

מגבר לייטינינג אודיו

1100 שקל

רמקולים פיוניר

520 שקל

מורל פאלס 6.5

800

= 2700

פורסם
טוב מה זה כבר משנה הוא התקין המחיר הרבה יותר סביר מ3000 ולפי דעתי טוב שבחרת ב6X9 בסוף.

תתחדש ותהנה.

תודה רבה :)

בעתיד אני רוצה להוסיף סאב

פורסם
תודה רבה :)

בעתיד אני רוצה להוסיף סאב

דבר ראשון תהנה ותתחדש .

דבר שני בדקת מחירים באילת ? כלומר האם זו רמת המחירים בעיר שלך ?

כי זה מענין שבעיר שבה אין מע"מ ,לא מספיק שהם לא זולים ,אלה הם מעיזים להיות עוד יותר יקרים מהמרכז , אולי בגלל שאין לכם תחרות .

תשקול אפשרות את שאר הקניות לבצע באינטרנט, ולבצע התקנה לבד . או לחילופין לבדוק אפשרות לעשות הכל בבומבאס בב"ש (הוא פשוט זכה בשני פרסים באמה האחרון אז הוא צריך להיות מתקין מעולה ) ולפחות שם גם אם תשלם , תשלם עבור התקנה סופר מקצוענית

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
תהנה אחי במערכת החדשה,

ותגיד לי רק שאתה תוסיף סאב אתה תקנה עוד מגבר או שתנתק את 6*9 ותחבר אותו לסאב

שאני יוסיף סאב אני יקנה עוד מגבר

פורסם
דבר ראשון תהנה ותתחדש .

דבר שני בדקת מחירים באילת ? כלומר האם זו רמת המחירים בעיר שלך ?

כי זה מענין שבעיר שבה אין מע"מ ,לא מספיק שהם לא זולים ,אלה הם מעיזים להיות עוד יותר יקרים מהמרכז , אולי בגלל שאין לכם תחרות .

תשקול אפשרות את שאר הקניות לבצע באינטרנט, ולבצע התקנה לבד . או לחילופין לבדוק אפשרות לעשות הכל בבומבאס בב"ש (הוא פשוט זכה בשני פרסים באמה האחרון אז הוא צריך להיות מתקין מעולה ) ולפחות שם גם אם תשלם , תשלם עבור התקנה סופר מקצוענית

בברכה והצלחה יהודה

זה המחירים פה.. ואין תחרות פה

באינטרנט אם אני קונה,, אין מי שיתקין לי.. ואין לי למי לפנות במקרה של תקלה

פה קיבלתי אחריות על הכל, ככה שאני רגוע יותר

וב"ש רחוק לי :( שעתיים מאילת

פורסם

תשמע תיצור קשר עם צ'יפר יכול להיות שיש להם מתקין באילת , אם כן תקנה הכל מצ'יפר ותתקין .

כמובן שכרגע זה לא משנה הרבה , אבל לפעם הבאה

בברכה ותהנה ותתחדש . יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...