Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות יכול להיות אבל הוא לא SQ בשיט.. אפילו לא 0.4 אחוז..

פורסם

ומה תגידו על זה שהוא CLASS AB !

מעולה.

תמיר

פורסם
מאכילים אותו בזה בברכה יהודה

מטורף מטורף העולם!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש סיכוי גבוה להתחרש אבל לא נראה לי שמישהו יתעלל בעצמו ככה ויגביר ברמה שתגיע ל10,000 RMS או איפלו 2000 RMS לא רק שזה בלתי נסבל לאוזן האנושית אני בספק אם הרכב יחזיק מעמד הוא יתפרק ישברו חלונות.. אבל זה מצויין לתחרויות למי איכפת מהשופט שיתחרש.. העיקר לנצח.

עם המגבר הזה של רוקפורד נשאר עוד איזה 5000 RMS פנויים לקומפוננט. אבל בשביל להחזיק כזה ציוד צריך עוד איזה 2 מצברים מחוזקים

פורסם

לא שווה לקנות מהאתר הזה! ראיתי את המגבר הזה ב-zap ב- 19,500$ :-D

T15kW_3_l.jpg

לא נראה לי שזה קבלים אולי זה סוג חדש של סלילים? נראה לי צריך הרבה סלילים בשביל 15,000W לא?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בטח שזה קבלים, ככול ושהספק חזק יותר ככה נידרש ערך קיבולי גבוה יותר, בדיוק שאנחנו מחברים למגברים קבל 1F שזה בעצם 1,000,000 מיקרו פרד, שזה שווה ל212 קבלים של 4700 מיקרו פרד,

או 147 קבלים של 6800 מיקרו פרד, או 100 של 10000 מיקרופרד, וכו וכו...

למה משתמשים בקבל גדול של 1F בכניסה של המגבר כי זרימת הזרם שמה בערכים גבוהים מאוד, לחילופין נוכל לשתמש ב200 קטנים, אבל זה לא יהיה יעיל בגלל כול החיבורים שנצטערך לעשות בינהם,

אותו דבר המגבר הזה, בגלל שהספק שלו מייצר זרם רב מאוד, קבל שיעבוד במתח הזה ויתאים למערכת הספק הגודל הפיזי שלו יהיה גדול מאוד וגם קשה להשגה, לכן כדי לגרום גם למגבר להיות שטוח יותר השתמשו בהרבה מאוד קטנים ופיזרו אותם בכול שטח המגבר.

תמיר

פורסם
בטח שזה קבלים, ככול ושהספק חזק יותר ככה נידרש ערך קיבולי גבוה יותר, בדיוק שאנחנו מחברים למגברים קבל 1F שזה בעצם 1,000,000 מיקרו פרד, שזה שווה ל212 קבלים של 4700 מיקרו פרד,

או 147 קבלים של 6800 מיקרו פרד, או 100 של 10000 מיקרופרד, וכו וכו...

למה משתמשים בקבל גדול של 1F בכניסה של המגבר כי זרימת הזרם שמה בערכים גבוהים מאוד, לחילופין נוכל לשתמש ב200 קטנים, אבל זה לא יהיה יעיל בגלל כול החיבורים שנצטערך לעשות בינהם,

אותו דבר המגבר הזה, בגלל שהספק שלו מייצר זרם רב מאוד, קבל שיעבוד במתח הזה ויתאים למערכת הספק הגודל הפיזי שלו יהיה גדול מאוד וגם קשה להשגה, לכן כדי לגרום גם למגבר להיות שטוח יותר השתמשו בהרבה מאוד קטנים ופיזרו אותם בכול שטח המגבר. שאלה קטנה , אם אתה משתמש בהרבה קטנים אתה לא יוצר יותר חום מאשר מעט גדולים ? אני פשוט לא יודע , אבל ההגיון שלי אומר שקבלים שמחובריים ביחד ויוצרים כל הזמן פריקה וטעינה זה יוצר חום וככול שיש יותר יש יותר חום לא ?

אשמח אם תסביר ו/או תתקן

תמיר

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לי זה נראה כמו מגרש חביות ברמת-חובב...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...