Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL 75.4 Vs. ORION 4004

asafhazout
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי אישית יש את הOrion 4004, והוא מוצהר 75X4 ב4 אום.

את האמת, שהוא מגבר חזק ומדוייק והוא בכלל לא מתחמם לי.גם אצלי אין בעיית חימום.

אני מרים איתו Morel Dotech MKII 6.5, וKicker CompVR 12.

הוא מחזיק לי את שניהם בצורה יפה מאוד, אבל אני מאמין שבמציאות הוא נותן בסביבות ה60RMS לערוץ... מסכים לגביי ההספק.אולי אפילו פחות.

יש לי חבר שיש לו את JBL והוא מרים עליו גם Morel Dotech MKII 6.5 וKicker CompVR12, וכן אפשר להגיד ששומעים אצלו יותר "חזק", אבל אחרי 2 דקות ששומעים אצלו יותר חזק מאצלי, הסאב מקבל נפילת מתחים ומפסיק לפעול...

האמת, אני בטוח שה4004 יהיה מצויין בשבילך, כי בגישור של 2 ערוצים הוא יוציא בדיוק מספיק בשביל לפתוח לך את הסאב...ונראה לי שהוא אפילו 2 סלילים ככה שזה יסתדר איכותי...C12 בעל סליל בודד 4אום.

בקיצור ולעניין, המלצה שלי את ה4004

לבחור שפתח את הת'רד,בכמה הוצע לך האוריון והיכן?אשמח לדעת.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מנסיוני עם האוריון 4004 ,המגבר אכן חלש מ75 RMS לערוץ אך מניסיוני האישי המגבר נשמע מאוד טוב ומה שבטוח איכותי מהגי בי אל.

כמו כן מאוד חשוב הרדיו דיסק השולט על המערכת (אצלי 860 פרימייר) אתה צודק במאה אחוז כול מילה בסלע , כי אם האות שהמגבר יקבל יהיה רע הוא יגביר אות רע ויוציא אותו החוצה מוגבר . אבל דבר אחד אני לא מבין , מה זה קשור להשוואה בין המגברים ?

ושים דגש על כבל RCA איכותי ככל הניתן(למי שחושב להתווכח על חשיבות איכות הכבל אנא חיסכו את זה ממני הנושא בדוק!פחות הנחתות). יש בזה משהו אבל אני באמת לא חושב שיש הבדל שתוכל לשמוע במערכות אודיו לרכב . גם אם תקח מרצדס ותאטום אותה לחלוטין וגם תשים דברים שמונעים רעשים ברכב , עדיין לא תהיה סביבת הרכב כל כך טובה שתוכל לשמוע הבדלים בין כבלים. צריך כבלים טובים ללא ספק .אבל אל תחשוב שצריך ואן דן הול לרכב .

דודו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
בברכה יהודה

א.ציינתי את ה860 בגלל ה4-5V שהוא מוציא,ועל כן מכשיר כדוגמאת 770 בשילוב 4004 יהיה שילוב חלש ביותר(ל770 אות נמוך מאוד ביציאות RCA).

ב.אני לא מתייחס לכבלים בסכומי עתק.אלא, על הבדל בין כבלי RCA ב50 ש"ח X-SITE וכד' לבין סטינגר או דראגסטר במחירים של 150שקלים לכבל 5 מטר.

מסכים איתך כי אין צורך להשתגע יתר המידה.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
ביגלל אורך החוטים של הרמקולים היה לך הבדל?(שזה עוד מטר 1)
1 מטר? ממש לא. אלא אם כן אתה מתקין בסמארט:lol:

מהמגבר שנמצא בבגאז ועד לרמקולים האחוריים אורך הכבל נע בין 1.5 ל2מ'.

סט קידמי,כמעט 5מ' דרך התעלות ומשם את תוך הדלת לקרוס וממנו אל האלמנטים.

עשה את החשבון שלך לבד..

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
דודו לא עניתה אתה רוצה להגיד ששמעתה הבדל ביגלל

מטר או שתיים של כבל לרמקולים??

אם היית קורא עוקב אחר הפרטים היית שם לב כי ציינתי שכאשר יש סט זהה קדימה ואחורה על מגבר 4 ערוצים בגיין שווה, הרמקולים הקידמיים ישמעו חלש יותר עקב אורך הכבל רמקול.

לאחר החלפת הכבל RCA לסט הקידמי לכבל איכותי יותר המצב השתפר ואפילו נשמע טוב וחזק יותר מהסט האחורי.

אופפפ... עייפת אותי.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
א.ציינתי את ה860 בגלל ה4-5V שהוא מוציא,ועל כן מכשיר כדוגמאת 770 בשילוב 4004 יהיה שילוב חלש ביותר(ל770 אות נמוך מאוד ביציאות RCA).ואני מבין שעם פיוניר יותר קטן למשל 1850 לפי שיטתך השילוב מגבר ור"ד יהיה בעייתי ? תסלח לי מאוד אבל נראה לי אישית הזוי מאוד . אני לא מתעסק בהתקנות , אבל לפי דבריך אם למשל בומבאס יתקין עם RCA פחות טוב מסאונדסטורם זה יהיה שמיע ?!!! המגבר יפעל פחות חזק ?

ב.אני לא מתייחס לכבלים בסכומי עתק.אלא, על הבדל בין כבלי RCA ב50 ש"ח X-SITE וכד' לבין סטינגר או דראגסטר במחירים של 150שקלים לכבל 5 מטר.

מסכים איתך כי אין צורך להשתגע יתר המידה.

תשמע קראתי איך הגעת למסקנה שלך ואני חייב לומר לך (למרות שאנני יכול להוכיח את זה ) שכל מתקין טוב יהיה חייב לומר לך שההבדל ששמעת נובע ממשהוא אחר . לא נראה לי שזה יתכן

דודו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מותקן אצלי מגבר אוריון 4004 כמו זה שאתה עומד לקנות והוא לא מצליח להחזיק קומפוננט של JBL +סאב קנווד W3009 חרא מגבר שמיעה אומנם איכותית אבל מתחמם מאוד !!!!

הוא טוב אולי כמחבת לטיולי שטח אפשר לעשות עליו אחלה בשרים חביתות וכו!

אם אתה גר בחיפה אשמח להראות לך!

ואם אפילו תצליח לשים עליו את היד 10 שניות אני נותן לך 100 שקל(רק חבל על היד)

המגבר רותח ברמות על!!!!!!!!!!!!!!!!!

צריך איורור מסיבי בשביל שימשיך לעבוד!

אני לא יודע איזה מערכות יש לכם אבל את שלי הוא לא מצליח להחזיק הוא שורש עוד מגבר בנוסף אליו

בקיצור לא ממליץ!!!

פורסם

למה כולם סגורים כול כך אל האוריון ו גי בי אל???

אין מספיק חברות טובות?

במיוחד שתחלס המגברים האלה לא מוצאים את ההספק שהם כותבים

ותראוו כמה בעיות הם עושים

כמעט כול יום יש משהוא חדש אם בעיה אתם!

פורסם

הjbl לא עושה שום בעיות ,אל תשמיץ סתם.

יש לי את המגבר הזה כבר שנה כמעט ,ופעם אחת הוא לא נפל לי עדין .

חוץ מהכמה ימים שהוא היה מחובר לסאב שני סלילים.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

יש לי את ה- JBL

אני מרוצה ממנו ביותר!

אין הבדל שנשמע לאוזן בין המגברים, אז זה נשאר לבחירתך!

I.Life 2.Short 3.Years 4.What :puzzled:

פורסם

אתה מרוצה ממנו סבבה

יש לי שאלה אלך איזה מגברים היו לך באוטושמחוברים אל אותה מערכת?

אתה אומר שאתה מרוצה אבל לאיזה מגבר אתה משווה?

• תוכן חדש...