Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מקווה שאפשר לשאול שאלות כאלה כי אני לא מתמצא כל כך בפורום ואני די חדש.

השאלה שלי אם מישהו יודע איזה רמקולים יש בסקודה סופרב?

קיבלנו את האוטו והותקן באוטו פאנל של אלפיין, ואני מסוקרן לדעת איזה רמקולים יש באוטו (אם זה אפשרי).

ברכב יש 8 רמקולים.

הרכב הוא ברמת גימור הגבוה יותר (ELEGANCE) אם זה מהווה גורם כלשהו.

בדקתי גם בניירת של המערכת ולא מצאתי כלום.

תודה =]

פורסם

יש לך קומפוננטים מקוריים בדלתות הקידמיות והאחוריות (אם אני לא טועה, המידה היא 6.5).

לגבי היצרן,

חלק אומרים בלאופונקט וחלק אומרים MBQ.

בקרוב אחליף את הקומפוננט המקורי אצלנו, אז אוכל להגיד לך מי היצרן של המקוריים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין איזה דרך וודאית לדעת את זה?

ועוד שאלה: המערכת נחשבת למערכת לא רעה, לא ככה? (ברור שאפשר יותר אבל בכל זאת..)

פורסם
אין איזה דרך וודאית לדעת את זה?

ועוד שאלה: המערכת נחשבת למערכת לא רעה, לא ככה? (ברור שאפשר יותר אבל בכל זאת..)

אם זה כ"כ חשוב לך, אז אפשרי לפרק ולהציץ מה רשום על הרמקול.

נשאל את השאלה אחרת: אתה מרוצה?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מעדיף לא להתעסק בפירוק הרמקולים... יש לי רמקולופוביה =)

בקיצור האמת שאני מרוצה מאוד, ולא שאלתי את זה כדי לדעת לגבי שידרוגים לעתיד.. אלא פשוט עניין אותי לדעת

שוב תודה =]

פורסם

שאני אפרק אצלי - אני אגיד לך מי היצרן.

תמיד יש מקום לשיפור - אבל אם אתה מרוצה ממה שיש, אזי אני לא רואה טעם לשדרג :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ברור שתמיד מקום לשיפור - כמו בכל דבר

אבל כמו שאמרתי אני ממש מרוצה מהמערכת - שומעים בה טוב, איכותי, וגם די חזק ולכן אני לא מוצא שום סיבה לשידרוג

:grin:

פורסם

תפתח את המכסה של תא המטען - תיקח פנס ותאיר על המגנט של הרמקולים האחוריים - יהיה רשום לך שם מי היצרן - אני מאמין שגם הקדמיים יהיו מיוצרים ע"י אותו הגורם...

אחלה רכב!!!

ואם אתה מרוצה, תשאיר את זה ככה לפני שמכניסים לך פה רעיונות לראש שיהפכו לך את נושא הסטריאו ברכב לבור בלי תחתית... אוי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל תדאג, גם אם יכניסו בי רעיונות הם לא יממושו

( האוטו של אבא שלי, אני בקושי בן 18 והתקציב שלי שואף ל 0 :E )

פורסם

אתה בגיל הכי מסוכן! אתה צעיר ואתה בטח חושב שבאסים מושכים בחורות - בתכלס לרובן זה גורם לכאבי ראש שאח"כ מוליד את התירוץ הכי מוכר בעולם ולפעמים גם הקאות... תתבגר!!! - סתם סתם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתה בגיל הכי מסוכן! אתה צעיר ואתה בטח חושב שבאסים מושכים בחורות - בתכלס לרובן זה גורם לכאבי ראש שאח"כ מוליד את התירוץ הכי מוכר בעולם ולפעמים גם הקאות... תתבגר!!! - סתם סתם

נראה לי מספיק לו סקודה סופרב, אחרי שהבנות יראו את האוטו הבאסים לא יעניינו אותן! :-D

אל תשכח לשים קיט קסנון ג'אנטים סטייל A-8 וחלונות מאוד מאוד שחורים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אל תשכח לשים קיט קסנון ג'אנטים סטייל A-8 וחלונות מאוד מאוד שחורים.

בחור, אתה מאוד משעשע אתה יודע? :?

ואגב, הקסנון בא מקורי.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...