Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני חיברתי מגבר של 37*4 במערכת של הרכב שלי הרמתי על שני הערוצים האחוריים על כל אחד בנפרד סאב 8 אינטש 100 RMS והוא הטיס אותם כמו משוגע...

היו לי גם סאבים של 12 ושל 15 שהרמתי אותם עם מגבר של KOSS שהוא היה 200 RMS בגישור - הוא הרים את כולם קצת מעל המינימום שלו - אם הייתי מרים מעבר לזה הוא היה קורע אותם לגזרים.

יש לי עכשיו מגבר שהיצרן שלו מצהיר עליו 400 RMS ואני מאמין שהם לא עומדים בהצהרות אבל ב75 אחוז אני מאמין שהם כן עובדים שזה אומר שלפחות 300 RMS יש לו - אני מרים איתו סאב שהוא 300 RMS - הוא מרים אותו יפה מאוד אבל הוא נותן את ההספק שלו רק לקראת סוף המהלך של הגיין - פניתי לתמיר בשאלה בנושא והוא הסביר לי שזה קשור לכוון הרגישות של הקדם מגבר ואני חייב לציין שהתשובה שלו הסבירה יפה מאוד את העניין. אני חייב לציין שהסאב מנגן יפה ואילו הייתי מחבר אותו למגבר חלש יותר יכול להיות שלאוזן הייתי מרגיש שהוא מנגן קצת יותר חזק אבל אני יודע שמהר מאוד הייתי קורע אותו לגזרים וזה בגלל שהמגבר החלש יותר היה מרים אותו עם עיוותים.

לגבי RMS ברמקולים - אפשר גם לשרוף לבן אדם את האוזן עם רמקולים של 5 RMS - היו לי בחדר רמקולים מקצועיים של ימאהה 5 RMS והם לא נפלו בעוצמה שלהם מרמקולים ביתיים 50 RMS שהיו לי לפני.

אני יודע שזה לא כל כך נתפס אבל 40 RMS בתוך רכב זה הספק אדיר, אם תיקח רמקול של אלפיין ותכוון את הקרוס במגבר כמו שצריך אתה תגלה שאתה לא מבדיל בין עוצמת ניגון של האלפיין לבין עוצמת הניגון של רמקול של חברה אחרת שהוא 60 או 80 RMS אפילו.

מה שקובע את איכות הצליל של רמקול זה לא ההספק שהוא מסוגל לקבל ממגבר. אין הבדל בין 40 RMS של אלפיין ל40 RMS של פיוניר - יש הבדל באופי של הצליל שמתקבל מהרמקול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...