Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הבניה שלי שמטרתה להיות צנועה ומוסתרת היא פלטה גדולה בגודל גב הבגאג' כאש המגבר יושב עליה מאחורה בינה לבין גב המושבים וכך היא תיראה כמו הקיר המקורי של הבגאג' בלי כלום כפי שניתן לראות בתמונות.

כל מה שנישאר לי זה לרפד אותה בצבע הבגאג' לקבע אותה ולהתקין אורור ופה מתחילות הבעיות(אה וכמובן להתקין את כל המערכת)...

הבעיה באורור זה שהמגבר ישב במקום סגור וזה מחיב אורור מה שחשבתי לעשות זה להתקין 2 מאוררים בינונים משני הקצוות של המגבר מלמטה שיקררו את המגבר ומאורר אחד גדול ממול המגבר וטיפה מעליו כאשר ממולו יהיה מעין חור קטן שדרכו הוא יוציא אויר וכך יהיה תחלופת אויר, עכשיו מה אתם אומרים על הרעיון ומה צריך לשנות?

ואיך אני בעצם מחבר את כל העסק של המאוררים(+,-, רימוט)?

ואמרו לי גם שאני צריך לחבר הכל אם ממסר מה זה בכלל ומה צריך לחבר אליו?

עכשיו בקטע של חיבור הפלטה לבגאג' יש לי גם בעיה כאשר בתיכנון רציתי לקבע אותה אם 2 פלחים בכל צד לצדי הבגאג' אבל הבעיה היא שבצד הימיני יושב המיכל דלק ואני לא מתכון לעשות שם חורים...

אז אני הולך לחבר אם פלחים רק בצד השמאלי אבל מה אני יכול לעשות בצד הימיני?

ואם איזה ברגים אני צריך לחבר את הפלחים לפח הבגאג' ואיך?

תודה!!!

נ.ב

הרכב זה פורד מונדיאו שנת 95.

IMG_2845.jpg

IMG_2846.jpg

IMG_2848.jpg

פורסם

לגבי הממסר - הממסר הוא מתג שיודע לבחור כל פעם באחד מתוך שני מעגלים חשמליים

הכבל רימוט שלך מעביר זרם נמוך מידי בכדי להפעיל שני מאווררים ולכן אתה צריך לספק להם זרם חזק יותר אבל אתה רוצה שהם ידלקו ביחד עם המגברים וכאן הבעיה שלך - ממסר פותר את הבעיה

הכבל של הרימוט מתחבר לרגל הממתגת של הממסר במקום למגברים

הכבל של המינוס של הממסר מתחבר לשלדת הרכב

אתה מותח כבל מתח ישירות מהמצבר או ממקור מתח קבוע שמחובר למצבר לרגל של הכניסה של הממסר.

ואתה מחבר את הרגל של היציאה של הממסר במקום כבל הרימוט למגברים.

כאשר אתה לא מפעיל את המערכת הממסר יהיה כבוי ולכן לא יגשר בין הכבל של המתח הקבוע לכבל שיוצא לכוון המגברים.

אבל - כאשר אתה תפיעל את המערכת - כבל הרימוט ימתג את הממסר ויגרום לו לסגור מעגל בין הכניסה מהמצבר ליציאה למגברים ואז בהתאם לגודל הממסר (מספיק לך אפילו ממסר בערך של 5 אמפר) במקום שהזרם יגיע למגברים מהכבל רימוט הוא יגיע מהממסר.

כשאתה קונה את הממסר - תבקש מהמוחר/מתקין שיסביר לך את הרגליים - תרשום את זה על דף שלא תשכח.

לגבי הפלאח בצד ימין - תפחש כלשהו בורג בפח של תא המטען באיזור הימני אליו תוכל להבריג תפסן זוויתי שיגיע עד לפלטה. או אם תפסן זווית לא מתאים אז פס מתכת ישר - אבל העקרון המנחה הוא למצוא נקודת עגינה טובה בתא המטען.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר להידחף?

איך אפשר לחבר למגבר מאווררים של מחשב? הבנתי שזה אפשרי ואף מומלץ מאד..

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

או קי הבנתי רק לא כתבתה לאן ואיך אני מחבר את המאוורים(בתיכנון יש לי 3)

ומה אתם אומרים על רעיון האורו שהצאתי הוא טוב או שצריך לשנות משהו והאם יספיק גם פתח קטן שממנו יצא האויר?

ושוב אם איזה ברגים אני צריך להשתמש בחיבור בפלחים לפח הבגאג'?

פורסם

עדיף שלא לעשות סתם פתח אלא לחבר את אחד המאווררים בצורה הפוכה, שבה הוא יוציא אוויר החוצה.

את המאוורר ההפוך מומלץ למקם בחלק העליון של הפלטה

אריק.

בשיפוצים

פורסם

עדיף שלא לעשות סתם פתח אלא לחבר את אחד המאווררים בצורה הפוכה, שבה הוא יוציא אוויר החוצה.

את המאוורר ההפוך מומלץ למקם בחלק העליון של הפלטה

אריק.

כמו שכתבתי ששני מאוררים ישבו על המגבר מהקצוות שלו למטה יקררו אותו ואחד ישב ממולוטיפה מעליו והוא יוציא אויר כאשריהיה ממולו חור קטן... זה אותו דבר

ומה שלא הבנתי זה את אופן החיבור של המאוררים לממסר עצמו?

אני מחבר לממסר +,- רגיל את הרימוט לממסר ודרכו למגבר ומה אם המאוררים?

והאם אני יכול לקחת את ה+ מהקבל+ של המגבר?

ומה בקשר לאופן קיבוע הפלטה לבגאג'?

פורסם

אני לא בטוח שהזרם מהרימוט יספיק כדי להפעיל את הממסר... אולי תצטרך להוסיף טרנזיזטור...

ולממסר יש כניסות של + ו-

יציאה Normaly open ו Normaly close

אתה מספק מתח מהרימוט לכניסה א

מספק מתח דרך פיוז לכניסה ב

יציאה ג לא שם כלום

יציאה ד מחבר את הרימוט של המגבר ואת המאווררים

ברגע שהרימוט נותן מתח לכניסה א הממסר מחבר בין 3-7 ובין 4-8 וכשהוא לא נותן מתח הוא מחבר בין 4-6 ו3-5

מבין? חח

vbmbcbh6vh.jpg

כרגע כלום =[

פורסם

חח תאמת קצת סיבכתה אותי אם הציור חח

מה שהבנתי שאני מחבר לכניסה של ההמסר את הרימוט שיתן לו פקודה מתי לפעול,+ ו- וליציאות של הממסר את המאוררים קבל כמו הרימוט לכניסה של הרימוט למגבר

השאלה אם את ה+ שאני צריך לחבר לממסר אני יכול לקחת מאותו + שאני מחבר למגבר?

ומה אני צריך לבקש מהמוכר איזה סוג? וכמה זה צריך לעלות?

ושוב יש מישהו שיודע משהו בקשר לקיבוע הפלטה לבגאג'?

פורסם

[quote=אנטיזחן

ושוב יש מישהו שיודע משהו בקשר לקיבוע הפלטה לבגאג'?אני יש לי כזאת פלטה ובגלל שלא רציתי לקדוח סתם חורים באוטו פשוט הכנסתי אותה בלחץ

לא זז לי מילימטר וזה מעולה לדעתי...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
חח תאמת קצת סיבכתה אותי אם הציור חח

מה שהבנתי שאני מחבר לכניסה של ההמסר את הרימוט שיתן לו פקודה מתי לפעול,+ ו- וליציאות של הממסר את המאוררים קבל כמו הרימוט לכניסה של הרימוט למגבר

השאלה אם את ה+ שאני צריך לחבר לממסר אני יכול לקחת מאותו + שאני מחבר למגבר?

ומה אני צריך לבקש מהמוכר איזה סוג? וכמה זה צריך לעלות?

ושוב יש מישהו שיודע משהו בקשר לקיבוע הפלטה לבגאג'?

כן אתה יכול לקחת את הפלוס מהמגבר... =]

כרגע כלום =[

פורסם

אוקי סבבה

ובקשר לפלטה גם אני עשיתי שהיא תיכנס די בלחץ אבל חשוב לי שהיא גם תיהיה מחוזקת טוב כנגד גניבות שלא יוכלו לשלוף אותה סתם ככה...

פורסם
אוקי סבבה

ובקשר לפלטה גם אני עשיתי שהיא תיכנס די בלחץ אבל חשוב לי שהיא גם תיהיה מחוזקת טוב כנגד גניבות שלא יוכלו לשלוף אותה סתם ככה...

ברגים קודחים יספיקו.. לך קנה מכך חנות תמבור זה גרושים.. 2 שקל מקסימום חח

ותוכל לחבר את הזויות לפח למעלה ברוב הרכבים יש שם ברזל כפול שאליו תוכל להתחבר... תבדוק את זה...

כרגע כלום =[

פורסם

ועוד שאלה זה משנה אם את הרימוט אני יפצל לממסר ולמגבר או שאני יחבר רק לממסר ומיציאת הממסר קבל לכניסת ברימוט במגבר?

וקניתי 2 מאוררים של 8 ס"מ ואחד של 12 ס"מ את שני ה8 אני רוצה לשים בזוית בקצוות התחתונות של המגבר ואת ה12 לשים ממול חור שאני יעשה בפלטה מעל המגבר כדי שיוציא אויר או לשים אותו בחור עצמו כאשר הוא יפעל ב"רוורס" (בצורה הפוכה) השאלה אם בצורה כזאת הוא באמת ישאב את האויר שבפנים או שעדיף ללכת על הדרך הראשונה?

• תוכן חדש...