פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום.. אני מחפש הרבה זמן מפצל לקבל + ורציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אותו ומה המחיר של הדבר הזה בערך יש לי קבל 4 G מהמצבר ואני רוצה לפצל אותו לשתי מגברים http://www.autosound.co.il/content/images/distributor1.jpg זה מה שאני מחפש תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
-
הונדה סיויק החדשה 1 2
מאת dj sg- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הזמנו הונדה סיויק החדשה אבל כשראיתי אותה מבפנים ראיתי שיש לה רדיו דיסק מובנה למי שמכיר ויודע האם אפשר להחליף את הרדיו דיסק המובנה לאחר? כי אני רוצה פשוט לשים שם משו יותר טוב... מקווה שתוכלו לעזור לי!!! תודה מראש....
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
- 3 תגובות
- 802 צפיות
הזה: 6.2-c http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=571&CatCode=188 יש למישהו נסיון איתו? בהשוואה לדוטק או להייבריד? שווה 1000 ש"ח יד 2 (בקרטון)? יעבוד על jbl gto 74.5.(או בגישור או בבי אמפינג)
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רמקולים של 6.5 אינץ אך במכוניות שלי יש מקום מיוחד ל5 ורבע איך אני יכול להתקין את הרמקלים הגדולים במקום של ה5 ורבע תודה מראש
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברצוני להתקין את המגבר וסאב שבחתימה שלי עכשיו ברוצוני להתקין לבד יש כאן כאלו שיכולים להדריך אותי שלב שלב? מדובר ברכב פולקסוואגן בורה
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
GTO-75.4 JBL מגבר קומפוננט 6.5 אינטש Morel Dotech MKII 6 Alpain 9855 HU PYLE PLSQ212 סאב יש אישור לרכוש? אני לא רוצה 6*9...
הודעה אחרונה מאת liron27, -
יש לי שאלה בקשר לכמה אפשר להוציא מ-סאב / רמקול
מאת Guest maz323- 2 תגובות
- 920 צפיות
תשמעו אני הבנתי שRMS זה הדבר המקסימלי שהרמקול יכול להוציא ואם מספקים יותר הוא נשרף... אז יש לי שאלה .. למשל יש לי סאב 1000 וואט RMS וכתוב שהוא 2000 וואט אז למה כותבים בכלל את ה2000 ... מה קשור אני עדיין לא הבנתי .. או שיכול להיות שאפשר להוציא מסאב 2000 רמס ??? לא יכול להיות שסתם רושמים...
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מתלבט בין שתי הר"ד הללו... שתיהם בערך באותו טווח מחירים מה יותר מומלץ אנשים רבים היו אומרים שזה איכות מול יופי מה אתם אומרים ומה אתם ממילצים לי לבחור משתיהם? או אולי מהתחלפים שלהם..?
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פעם היו מייצרים מגברי 2 ערוצים עם יכולת נפרדת לשלוט על הווליום של כל ערוץ לחוד. האם ניתן היום למצוא כאלה מגברים? ובאיזה עלויות...
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב לכולם! אני מעוניין לשדרג את הרמקולים 9*6 האחוריים שלי, אני מתכוון להשקיע עד 500 ש"ח בערך, אז אני צריך את עזרתכם בלהמליץ לי על איזה רמקולים כדאי לי ללכת מבחינת איכות, אמינות ועוצמה. אני מציין שהרמקולים יישבו על מגבר. יש כמה רמקולים שהסתכלתי עליהם ועל חלקם המליצו לי, שהקישורים שלהם מופיעים למטה. אז אם אתם ממליצים על אחד מהם או שיש רמקולים אחרים שאתם ממליצים עליהם אני אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה מראש לכל העוזרים. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PULSE691&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=EGS69120W&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408 http://www.stereo-tip.co.il/Product.asp?productid=125 htt…
הודעה אחרונה מאת אור שלוש, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני צריך יעוץ לגבי מערכת למאזדה 626. אני יודע שיש בעיות עם המידות של הקומפוננטים בדלתות. אני בור בעניין של מערכות ולכן אני מחפש יעוץ כאן. אז ככה כרגע יש לי רדיו דיסק קנווד פשוט וישן , מגבר 4 יציאות פשוט , 4 רמקולים פשוטים, וסאב של מאגנאט מובנה בתוך תיבה. אני רוצה להחליף מאחורה ל6 על 9 חדשים כי הרמקולים הנוכחיים עשו את שלהם ואפילו גמורים אפשר לומר. הקדמיים כנ"ל גמורים, אני מחפש קדמיים חזקים ביותר וזה הדגש אצלי במערכת, ליצור במה קדמית חזקה ואיכותית, עד כמה שאפשר בתקציב, זאת אומרת קופוננטים ומגבר שיגביר רק אותם. הרדיו דיסק לא עומד ברמה של פאנלים של היום , דרוש החלפה. אני מחפש פאנל איכותי ומתעניין גם בדיודי אם כי לא מחייב. התקציב לא מחייב, אני מחפש יו…
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 4 תגובות
- 739 צפיות
אז ככה יש לי צינג'ר ממש ישן של חברת jvc עכשיו הצינג'ר עצמו עובד רק הפנאל(המערכת עצמה) דיי מעפנה והאור שלה נדפק כבר... (אם אתם יודעים איפה מתקנים בירושלים אז תגידו..) אז יש לי כמה שאלות... השאלה הראשונה.. האם אני יכול לחבר מערכת אחרת לצינגר ואז זה יעבוד לי? ואם כן מישהו בכלל מכור מערכת לבד? ועוד שאלה .. אם אני לא יכול להחליף את המערכת.. מה אתם יכולים להציע לי... ואם אתם מציעים אז אני רוצה משהו מתקדם...שיתמוך לפחות בMP3 ושיהיה לו שלט.. בקיצור משהו טוב... הא ואני מביא אותו מחול אז אם אתם יכולים לתת לי בערך את המחיר של המוצר שאני ידע מה בדיוק אני הולך לשלם... ותודה לעוזרים... פשוט אני לא ממש מבין בזה..
הודעה אחרונה מאת Matanya, -
מונו בלוק לסאב
מאת amit20- 4 תגובות
- 898 צפיות
הסאב שיש לי היום הוא היפוניקס זאוס 350 rms שני סלילים של 2 ohm . אני חשבתי על מגנט קלאסיק שעולה 1000 שקל . מישהו יודע על עוד מונו בלוקים בתקציב הזה ומתחת ?
- 4 תגובות
- 999 צפיות
אני הולך מחר לקנות ממסר אבל אני לא יודע איזה אחד או מה להגיד למוכר? אני רוצה אחד שאני הולך לחבר לו שני מאווררים של ספק
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חברה, אני שקלתי להתקין אצלי באוטו קמפוננטים DOTECH מקדימה, יש לי מקום לרמקולים בגודל 6.5, עכשיו אמרו לי שתהיה בעייה להרכיב את הDOTECH אצלי באוטו כי זה יותר תופס יותר מקום מ6.5 ויצטרכו לחתוך בדלת. האם זה נכון?? דרך אגב ראיתי שיש כמה גדלים לDOTECH 4 5 6 מה ההבדלים, תודה.
הודעה אחרונה מאת eranisra, -
-
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחרי מצוד לא מבוטל של חיפושים אחר הCVR 03[שהCVR05 תפס את מקומו בשוק ולטעמי הוא פחות איכותי מהCVR03] לא התפשרתי ואפילו חשבתי בלב ברירה לעבור ל2 CVR05 [של אלי] מייאוש. בסוף מצאתי אותו ולאחר התמכחות ענקית על המחיר רכשתי אותו היום מספי הוא אמנם יד שניה בן 3וחצי חודש אבל במצב דנדש ולא עבר עינויים כלל[אני מכיר את הבחור ואת מה שעבר על הסאב] בלב ברירה רכשתי את הסאב עם התיבה של ספי[לא הסכים למכור בניפרד] בכל אופן התיכנון הוא לעשות החלפה ראש בראש עם תיבה זהה לתיבה האטומה של הקיקר הראשון שלי[1.2 CF אטומה] וסוף סוף לרדת לעכבה של 1 אוהם ולהספק של 800RMS וסוף סוף לקבל תמורה מהמונו שלי ב1 אוהם. בהיזדמנות זו אני מאד רוצה להודות לסימון,אלי על העזרה והייעוץ טלפוני במהלך השבוע האחר…
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
ריח של שרוף מהרדיו 1 2
מאת golf v6-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הרדיו ברכב שלי זז קצת ממקומו ולחץ החזרתי אותו פנימה אחרי דקה בערך פיוז נשרף הפיוז לא ברדיו אלא בצד של כל הפיוזים אח"כ הרחתי ריח של שרוף ופתחתי לראות אני רואה שאני מוזיז את הצמה יש קצרים כאלה ויוצא עשן מהצמה ממה זה קורה???!!!!! ומה עושים??
-
שאלה בקשר לאוטו מוטור
מאת Guest anakonda- 2 תגובות
- 875 צפיות
שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע איזה שירים מושמעים בסרט הארוך(21 דקות) של תערוכת המכוניות אוטו מוטור היו שם שירים ממש יפים בקליף! אשמח באם מישהו יוכל למצוא את השמות של השיקים שהושמעו שם או אפילו חלק! היה שיר עם בחורה ששרה ממש יפה אותו אני ממש רוצה אבל גם כל השאר נחמדים מאוד אשמח לקבל תשובה יוסי קוך
-
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אז קצת רקע - הרכב הוא מיצובישי לאנסר, 6.5 אינץ' בדלתות, ברכב מותקנים רמקולים אחוריים 9*6 פיוניר (420 וואט, 80RMS), ויותקן מגבר JBL GTO 75.4 (שכבר נרכש). עכשיו הרעיון הוא להוסיף סט קומפוננט. התקציב עומד על בערך 1000 +\- לסט עצמו (לא כולל ההתקנה). ההתלבטות היא בין מספר דגמים: Dragster DSE 662 - High performance series [מחיר: 1000~] Dragster DSX 652 - X-neo series [מחיר: 1200-1300~] Lightning Audio B1.65C [מחיר: 700-800~] MB Quart RKC113 (לא מצאתי את הדגם הזה באתר של החברה, האם זה דגם ישן יותר פשוט?) [מחיר: 1200-1300~]. בעיקרון אלה האפשרויות, מה הייתם ממליצים לי לבחור? מקווה לקבל קצת ייעוץ ועזרה... רז.
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לאחר התלבטויות רבות , זאת התצורה שאני כנראה מתכוון ללכת עליה: HU- פיוניר (זה עם האנימציות מהסדרה הקצת יותר ישנה עם המכונית פורמולה והנשר) - כבר קיים ברשותי. מגבר - JBL GTO 75.4 קומפ' - MOREL PULSE. סאב - KICKER C12 (הרכב שעליו תותקן המערכת הוא יונדאי גטס) רציתי להתייעץ לפני שאני סוגר סופית עם המתקין. המחיר הוא 2500 ש"ח כולל התקנה , כבילה ושאר ירקות. (מדובר על מגבר, קומפ' , סאב). האם המחיר הוגן? + האם לפי נסיונכם התצורה הנ"ל תשמע טוב?
הודעה אחרונה מאת YoSiMr, -
- 2 תגובות
- 992 צפיות
שלום עקב מחסור במזומנים החלטתי לאטום בקומבינה את הדלתות של הקוראנית שלי לאחר שסט הדוטק פירק את כל הפלסטיקים בדלתות . במקום דינמייט השתמשתי בספוג בעובי 2 ס"מ ואפשר לומר שיש שיפור בסאונד אבל הכי חשוב הדלתות לא מרעישות . הקרוסים ממוקמים בדלתות ובגלל שהם הרעישו עטפתי אותם בספוג . השאלה שלי האם הקרוסים יכולים להתחמם ולהפגע ? ועוד שאלה.... לפעמים שאני שומע מוזיקה לאחר מס' דקות של שמיעה יש ירידה בעוצמה של הבאס , יכול להיות שהמגבר מתחמם ומפיק פחות עוצמה ? יש לי רדיו של פיוניר P640 והפונקציה של SLA מכובה . המגבר של CALIFORNIA BOOM 800 W והג'יין נמצא מעט מעל החצי . תודה שי
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עם נצילות גבוהה, עכבה יציבה ולא עם יותר מדי RMS. תודה
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.audionet.co.il/details.asp?id=549&lead_id=&am p;look= אני מעונין לקנות את הזוג רמקולים האלה ומה שאצית לשאול חוות דעת עליהם למי שיש אותם עם באמת שווה את המחיר שלהם ואיך הסאונד?
יש לי ברדיו דיסק יציאת RCA אחת עכשיו ברצוני לחבר עליו מגבר 4 ערוצים ולמגבר לחבר קומפוננט וסאב שמעתי שמפצל RCA מצל את ההגברה גם כאילו מחליש אותה בחצי זה נכון?
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סוף סוף הוספתי עוד מגבר אחרי חיפושים רבים(תודה לאיתמר על העזרה ) והתקנתי הכול על פלטה ולא אל הכסא כמו שהיה יש גם כמה תמונות של האוטו אחרי וקס סלחו לי אל התמונות המעותות
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לבצע התקנה של מגבר בסיטרואן ZX, רציתי לדעת מהיכן ניתן להעביר את כבל + מתא המנוע אל תא הנוסעים דרך קיר אש, היכן יש חור שאוכל להכניס דרכו את הכבל ?? תודה...
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
התחדשתי במערכת חדשה!! 1 2
מאת Guest maz323-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
בסוף קניתי את המערכת הבאה:: 1.HU-ALPINE 9855 2.סאב כפול - Punch P212S4 3.מגבר-מונובלוק-HTG2600(קניתי אחד כזה כל כך חזק כי במקרה ואם כשאשדרג סאב כמו ל L7 או שניים של L7 אני אשתמש בו.. ) 4.קומפוננט-morel dotech מחירים א.250 $ ב.אלף שקל.(כולל תיבות.) ג.1500 שקל ד.720 שקל. הכל יצא לי 3600 שקל כולל התקנה מה אתם אומרים? מה אתם אומרים היה כדאי לקנות במחירים האלה ?? פעם ראשונה שאני קונה .. מקווה שלא הגזימו לי עם המחירים! אבל תשמעו יש לי בעיה ממש מפריעה!! כשאני מגביר קצת וכשרק סאב אחד מחובר אני שומע את כל הפלסטיק מאחור במגש האחורי איפה ששמים את הרמקולים האחוריים במזדה 323 כולו רועד ומוציא רעשים מה עושה ?? לחזק מה ??
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
כמו בכותרת..איזה עם איזה עץ מומלץ לבנות תיבה?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תסחוב את המגנט BP2160? המודל הוא 2003. ובכלל, הרמקולים במודל הזה הוא בדלתות ו6.5" נכון? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Sugarfreeboy, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע משהו על המגבר הזה מחוץ לנתונים המרשימים שלו ? על החברה ? והאם יש אותם בארץ ? ואם כן כמה זה עולה והיכן? מישהו שמע אותו מצ"ב קישור לנתונים שלו אשמח לשמוע תגובות ממי שיודע בתודה מראש יהודה
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 203 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- axSupreme
- nechmya
- IsraCar
- tan tan
- carsgo
- Boris002
- discoTD5
- Haim_gds
- om2
- zaf
- Yuval Oren