Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

deh7750 vs CDA9847 Alpine

idan.w
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שתי הר"ד הללו...

שתיהם בערך באותו טווח מחירים

מה יותר מומלץ אנשים רבים היו אומרים שזה

איכות מול יופי מה אתם אומרים ומה אתם ממילצים

לי לבחור משתיהם? או אולי מהתחלפים שלהם..?

פורסם

אלפיין

alpine

אלפיין

זה פשוט נראה לי יפה יותר ככה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה הם שאר חלקי המערכת?

לפיוניר יש יותר אופציות וקרוס "משוכלל" יותר, אבל לא בטוח שאתה צריך את כל זה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אני אכניס לדיון עוד שאלה לא קשורה

האם המידות האלה אלה מידות נכונות

לתיבה ל compvr אטומה ?

מידות: גובה- 35 ס""מ

רוחב – 47 ס""מ

עומק – 43 ס""מ

או שזה תיבה קטנה מידי?

פורסם

זה יוצא תיבה של 70 ליטר,

לטעמי הייתי בונה לקומפ VR תיבה בין 30-50 ליטר(אטומה)תלוי גם מה אתה מחפש

מהסאב.קח בחשבון שבתיבה הגדולה יותר הסאב יוכל לרדת יותר נמוך אך ישמע מעט יותר חלש

ובתיבה קטנה יותר הסאב יהיה יותר מדוייק ועוצמתי,כל אחד וההעדפות שלו.

פורסם
מה הם שאר חלקי המערכת?

לפיוניר יש יותר אופציות וקרוס "משוכלל" יותר, אבל לא בטוח שאתה צריך את כל זה.

במחיר זה - פיוניר

:shock2::snipersmi
פורסם
מסקים...

אם אתם מחפשים איכות אז לכו כבר על 9855, לפחות!למה אתה חושב שפיוניר לא מסוגלים ברמות הגבוהות שלהם להתמודד עם אלפיין באיכות , ומאידך רק בגלל שיש להם יותר "נצנצים" ברמות הנמוכות הם יותר טובים? בדרך כלל אם חברה לא מסוגלת ברמות הגבוהות , שבהם שולי הרווח יותר גבוהים ,להתמודד , היא לבטח לא מתמודדת ברמות הנמוכות של הלחם וחמאה.

ו במחירים כאלה כנרא פיונייר מנצח!

מה שמושך באלפיין זה יחס הרעש שלו שזה 105DB לא חושב שיש מיתחרים! יחס הרעש/אות הזה קיים גם ב9847

בקיצר אם אתה מחפש איכות נטו אלפיין , אם אתה מחפש רעש וצלצולים דהיינו אופציות נדיבות לך לפיוניר .

דרך אגב נקודה למחשבה לכולם : כשמחלקים הרבה תוספות במחיר במכונית זה בגלל שיודעים שערומה היא לא יכולה להתמודד בקטגוריה שלה , ולכן מוסיפים לה כל מיני תוספות . תחשבו על זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...