Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מצוד לא מבוטל של חיפושים אחר הCVR 03[שהCVR05 תפס את מקומו בשוק ולטעמי הוא פחות איכותי מהCVR03]

לא התפשרתי ואפילו חשבתי בלב ברירה לעבור ל2 CVR05 [של אלי] מייאוש.

בסוף מצאתי אותו ולאחר התמכחות ענקית על המחיר רכשתי אותו היום מספי הוא אמנם יד שניה בן 3וחצי חודש אבל במצב דנדש ולא עבר עינויים כלל[אני מכיר את הבחור ואת מה שעבר על הסאב]

בלב ברירה רכשתי את הסאב עם התיבה של ספי[לא הסכים למכור בניפרד] בכל אופן התיכנון הוא לעשות החלפה ראש בראש עם תיבה זהה לתיבה האטומה של הקיקר הראשון שלי[1.2 CF אטומה] וסוף סוף לרדת לעכבה של 1 אוהם ולהספק של 800RMS וסוף סוף לקבל תמורה מהמונו שלי ב1 אוהם.

בהיזדמנות זו אני מאד רוצה להודות לסימון,אלי על העזרה והייעוץ טלפוני במהלך השבוע האחרון.

וכמובן לספי שאיפשר לי לא להתפשר על ה05 [וקיבל מחיר יפה מאד ]סוף טוב הכל טוב וכולם מרוצים.

שבת שלום.

P4212780.JPG

P4212781.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
תתחדש

מה אתה עושה בקשר לתיבות ?

כמו שכבר אמרתי, את התיבה הזו אני מחליף ככל הניראה עם אלי ראש בראש על תיבה זהה לתיבה האטומה הראשונה שלי [1.2CF] ומחבר ביחד את 2 התיבות ובום -דאבל CVR03:wink:

פורסם

תתחדש אני שמח שמצאת לעצמך אחד כזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה רבה גם לך ותודה גם לך על הסיוע והחיפושים [כולכם מצאתם לי 05 בזול ,אבל אני התעקשתי על ה03]

אגב איתי זו התיבה הנוספת שאני הולך להביא לקיקר הנוסף:

PC032600.JPG

פורסם

זה לא ייעוץ טלפוני כמו שזה היה תמיכה נפשית :)

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

צודק, הרי בייעוץ אני מתייעץ עם עצמי,פשוט הייתי צריך חיזוקים מהצד ביגלל הסרטים שלצערי אכלתי בשבוע האחרון בהקשר לחיפושים..:-)

פורסם

אסף דבר ראשון תתחדש

מצטער שלא הצלחתי לעזור לך השתדלתי אבל לא יצא

מקווה שאתה מרוצה

אבל עדיין לא הבנתי מה אתה הולך לעשות עם התיבות...

אתה הולך לעשות אחת כפולה או שאתה עושה 2 נפרדות?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

נכון לעכשיו, 2 ניפרדות מחוברות בניהם .כ"א 1.2CF ,ביחד2.4CF אטום.

פורסם

תודה רבה אורן.

הCVRרים הצנועים הללו מחוברים בבניהם בעכבה שקולה של 1 אוהם ומוזנים ממונובלוק של סאונד סטרים 900D 900RMS ב1 אוהם!![אשר רכשתי מסלבה]

בנתיים הכנסתי מגבת לפורט בתיבה הזו [כדי לדמות תיבה אטומה רק בנפח של 51ליטר והוספתי אותה ביחד עם הקיקר הראשון שלי בתיבה 32 ליטר אטומה[עד שאני יביא 32אטומה נוספת במקום החדשה] בכל אופן חיברתי את כל העסק למונו ב1 אוהם ומה שהולך ברכב זה פשוט גהנום ,מצד אחד העוצמה המטורפת ש2 CVR03 נולדו לייצר [לא פחות מL7 בודד אם לא יותר!] ומצד שני באס פאנצי עמוק וחם שכבר ידוע כי הCVR03 מצטיין בו[לעומת הL7/5 ,CVR05 שפחות מצטיינים בעניין]

שורה תחתונה ,אני מרוצה .

:-)

פורסם

נ ואסף אז עשית את הניסוי שדיברנו עליו, אני מבין שאתה מרוצה. ענה על הציפיות, או שיש ביטולים שמורגשים?

SPL - 143.6DB

"

פורסם

יש יותר "קיק" עם שילוב התיבות הנ"ל[ביטולים לא הרגשתי..

שמע ,אני אוהב את הבאס שנוצר כרגע עם השילוב ה"אמיץ",אצלי.

אם כי אני עדין רוצה לערוך ניסוי אישי שלי בדבר עבודה עם 2 תיבות זהות בנפח 1.2CF כ"א.

ואז להחליט.

בנתיים אני נוסע ככה ,עד להודעה החדשה[או עד שאני יביא תיבה זהה למקורית שלי!].

• תוכן חדש...