פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם חייבים לחבר מגבר לסט קומפוננט? ומה תיהיה התוצאה של עם ובלי המגבר? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 904 צפיות
רציתי לשאול אם הדגמים שחברת אלפיין הוציאה שווים משו? כי ראיתי בנתונים שלהם שרובם עם יציאת פרי אאוט של 2 VOLT והתגובות שלהם בנוניות בהשוואה לחברה כמו פנסוניק שיש לה איכות היא משתווה לדגמים החדשים של אלפיין?
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
- 7 תגובות
- 978 צפיות
יש לי שאלה האם מישהו יודע מה הגודל של הרמקול של מורל אבל אני מתכוון כלומר מהרמקול עד לסוף המגנט כלומר העומק של הרמקול למי שהבין.(ברצוני לדעת בכמה אני צריך לעשות הגבהה בשביל להכניסאת הרמקול) אני מדבר על שני הדגמים האלו קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו קומפוננטו5.25ואינטשוMorelוPULSE5.25 והאם יש למישהו פיתרונות יפים ויצירתים להגבהה + תמונות?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום! החלטתי לשנות את הבנייה לטוויטרים של הסט שלי(מורל הייבריד),במקום שישבו בתוך פוד קטן החלטתי להעשות קורה שלמה עם בית לטוויטר. הנה כמה תמונות לפניכם,אם למישהו יש שאלות כלשהן אז הוא מוזמן לשאול:
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מישהו יודע מה מחזיקים כרגע שם? אולי גם מחירים? כי הדיוטי פרי בארץ לא נותנים שום מידע לגבי המוצרים שיש להם חבר (שאין לא מושג במערכות) טס בקרוב ואולי הייתי מביא משם משהו דרכו תודה מראש לכולם אסף
הודעה אחרונה מאת samc, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 749 צפיות
ברצוני לשאול אם הטוויטר של מורל פולס נכנס במשלוש בצד הנגדי למראה איפה שהטוויטר המקורי של הטיוטה נמצא? האם הם האותו גודל?
הודעה אחרונה מאת nadavt, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. ברכב של חבר יש מאחור 2 רמקולים מסוג 6X9 של פיוניר (אין מושג דגם), שמחוברים למגבר (גם אין לי מושג איזה), די פשוט האמת, ו-HU של קנווד 2020. לאחרונה הוא התלונן על כך שרמקול אחד לא עובד. בדקתי את החיבורים, ולמראית עין הם נראים תקינים, החוטים לא רופפים, והמגעים בסדר. יש לציין שבזמן שהאחד לא עובד, השני עובד מצויין, ללא שום בעיה. ממה יכולה לנבוע הבעיה? חשבתי אולי כבל לא תקין, או שאולי פשוט הרמקול הלך לעולמו? אודה לכל תשובה, סופ"ש נעים שיהיה לכולם.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן! כבר כמה זמן אני שוקל לקנות רמוקלים. משום מה קנווד נראה לי עדיף על פיוניר.. האם אני צודק? מה אתם אומרים על הרמקול הבא של קנווד: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12695 כל דעה תתקבל בברכה.. אשמח אם תמליצו על רמקולים נוספים עד גבול של 400 ש"ח תודה לכולם!!!
הודעה אחרונה מאת bug2000, -
- 2 תגובות
- 965 צפיות
ומה לבדוק באופן סציפצי? ואם יש עוד טיפים, אז בשמחה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כמעט קניתי היום מורל פולס חדש בחנות ב500 שקל... אבל ראיתי פה מודעה של מישהו שמוכר מורל דוטק ב600... ועכשיו אני בהתלבטות הסט שלו עבד 8 חודשים וקיבל 50rms כל התקופה הזאת... מה אתם אומרים? מה עדיף בהתחשב בכך שהסט לא יחובר למגבר בתקופה הקרובה?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
בחלום שלכם
מאת aviss- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 942 צפיות
http://www.metacafe.com/watch/76787/jackhammer_speaker
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=2747008 ערכת חיוט של לאנזר ב99 שקל. אני אמור להוסיף מגבר MAGNAT 75X2 למגבר הקיים. האם הערכה הזאת תהייה טובה בשביל זה? (רק חשוב לי להגיד שאני בור לגמרי לכל מה שנוגע להתקנה)
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נתחיל בזה קניתי כבר מערכת פנסוניק בתערוכה CQC7401W Panasonic עכשיו ברשותי תקציב של 2000 לקניית 4 רמקולים ומגבר (סאב יש לי כבר) עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם על המוצרים שברצוני לקנות רמקולים קדמיים : קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו או יכול להיות קומפוננטו5.25ואינטשוMorelוPULSE5.25ו רמקולים אחוריים : אני לא יודע כל כך לגבי אחוריים תנו את דעתכם זוג רמקוליםו6x9ואינטשוMorelוPLUSE 6*9ו - עוצמה של 300 וואט. - 150 וואט נקי. - רגישות 90DB . - 2WAY - התנגדות 4 אום או זוג רמקוליםו6x9ואינטשוJBLוCS396ו - עוצמה של 210 וואט. - וואט נטו 70 RMS . - 3 WAY . - התנגדות 4אום. מגבר :בקטע הזה אין לי מושג תנו לי את ההתאמה הט…
הודעה אחרונה מאת samc, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
הטווטרים לא מחזיקים טוב איזה דבק צריך לקנות שהם יחזיקו טוב אני רוצה להדביק אותם בצדדים למטה של החלון תודה מראש!!! שבת שלום לכולם!!!!
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז כמו שהכותרת אומרת ,אני צריך עזרה בפירוק הרדיו המקורי (שברולט קוואליר ) מישהו שפירק בעבר, או יודע מה התהליכים.... תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת platiniom, -
- 0 תגובות
- 523 צפיות
רציתי לדעת איזה תיבה יותר תתאים לסאב הזה ותוכל לנצל אותו כמו שצריך תיבה ראשונה-http://img216.imageshack.us/my.php?image=picture0139lk.jpg תיבה שניה-http://img95.imageshack.us/my.php?image=p10101265af.jpg תודה לעוזרים מור
הודעה אחרונה מאת D.J MOR AVNER, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, חשבתי בכיוון של לרכוש סט קומפוננט 3-way איכותי.. אז כמה שאלות: 1. סטים 3-way בד"כ יורדים מספיק נמוך בשביל לחסוך את הצורך בסאב? כיום יש לי קומפוננט אינפיניטי קאפה 2-way מקדימה והוא יורד מאוד נמוך... נותן כמעט את כל תחום התדרים... אבל לא לגמרי - עדיין צריך סאב בשביל לשמוע צליל יפה. סט 3 חלקים כנראה יצליח לרדת מספיק נמוך?(אני יודע שזה משתנה מדגם לדגם, אבל ברמה העקרונית..) 2. המצב כרגע הוא שיש אינפיניטי קאפה 2way מקדימה(מידים בדלתות, טוויטרים בדאש), מאחורה עוד זוג מידים(בדלתות) וסאב. איך יהיה הארגון במעבר ל 3way? יהיה בסדר לשים מידבאסים בדלתות האחוריות, מידים בדלתות הקדמיות, וטוויטרים בדאש? או שחובה בנייה למידים איפשהו מקדימה בשביל לא להרוס את הבמה?…
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ריציתי לשאול העם אפשרי לכוון מגבר לפחות (GAIN) ע"י פלוק בצורה מדויקת על מנת לא לשרוף קומפוננט (DOTECH MK2-6) עם כן אז מה מתח שיוכל לעמוד בו קומפוננט נ"ל בלי שינזק?
- 2 תגובות
- 866 צפיות
אני מעוניין לקנות מספר דברים לרכב אז כך סט קומפוננט כאשר אני שם את שני הרמקולים מאחורה על המגש ואת הטוויטרים בדלתות מקדימה שני רמקולים שאני ישים בדלתות מקדימה ורדיו דיסק האם זה בסדר (כלומר אם זה נכון הסידור) ומספיק (מספיק עוצה או שצריך להוסיף עוד משהו תוך כדי היתחשבות בתקציב)? התקציב שלי זה 1500-1800 מי שיעזור לי לבנות את המערכת המושלמת אני יודה לו מאוד תודה קובי
הודעה אחרונה מאת viper_k, -
- 2 תגובות
- 839 צפיות
איך אני מפעיל את הפונקציה של הסלופ בחיתוך?אני לא מצליח.
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 0 תגובות
- 734 צפיות
הבנתי שבמגבר lanzar 1200d יש בעיה אצל כולם והמגבר חזר ליבואן זה נכון ? אם כן מה הייתה הבעיה ? היבואן נתן מגבר חדש או תיקן ? איך בכללי המגבר הזה ? יש לו נפילות מתח כמו הדגם ויב 430 ?
הודעה אחרונה מאת Dome, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המקום הכי זול שמצאתי זה פומפה שזה אומר ברמת גן ליד הבית שלי המחיר זה550 שקל בלי התקנה שיכולה לנוע בין 100-200 אם אני אל טועה?
הודעה אחרונה מאת itziks00, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה זה אומר חיתוכים? תודה רבה, שבת שלום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 778 צפיות
יש ברשותי מערכת ואני מעוניין לאטום את הדלתות הקדמיות ואת תא המטען. שתי שאלות. מהי העלות? והאם היא שווה את התמורה? בברכה, אבי.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
התאמת מונובלוק 1 2
מאת Dome- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לחבר שלי יש סאב כפול של סרווין וגה דגם ווגה (400 אר אמ אס כל סאב) איזה מגבר מונובלוק ינצל את הסאבים בצורה הכי טובה ? הסאבים יעבדו ב-2 הום חבר שלי מוכן להשקיע על מונובלוק 1000 + יש למישהו הצעות למגבר כזה במחיר הזה ?
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי סט קומפוננט infinity 6500cs ונשרף אחד המידים. יש מצב רק צד אחד מהסט איפשהו בזול? או שצריך לקנות סט שלם חדש?
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כבל + המחובר מהמצבר במידה 8 גייג' למגבר JBL 75.4 וממנו מועבר כבל 8 גייג' למגבר השני. המינוס כל אחד מקבל מהשלידה. הרימווט המגבר הראשון מקבל ומעביר לשני. מגבר 1 JBL 75.4 מגבר 2 Lightning Audio 150.2 סידרת F&F (האדום) השאלה היא האם מותר לחבר עם כבל אחד ? עברתי אצל כמה מתקינים וככה הם רצו להתקין .... אם כן, האם 8 גייג' מספיק? ואיזה פיוז אצטרך לשים? תודה מקווה שהכל ברור....
- 6 תגובות
- 864 צפיות
אחרי הקנייה של השבוע רכשתי רמקולים 6X9 של פיוניר 460 ואט אתמול התקנתי אותם באוטו עכשיו השאלה שלי לפי השמיעה אני חושב שהם לא מנוצלים כמו שצריך יש לי מגבר של אקסטרים 4 ערוצים 600 ואט חלש לעומת מה שיש לי באוטו ולא מנצל אותו כראוי עכשיו הקטע שיש לי גם סאב של פיוניר 1000 ואט. אני מעונין להוסיף עוד מגבר עד לתקציב של 400 שקל משוו שיהיה טוב ויכול להחזיק רק את הסאב לבד או את הרמולים ואולי גם קומפנט שאני יביא על הדרך. תודה לעוזרים מור
הודעה אחרונה מאת D.J MOR AVNER, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כרגע יש לי באוטו כבל + 4 גייג' וכבל מינוס 4 גייג' האם הכבל הזה יחזיק מגבר לאנזר 430 + מגבר מגנט פאנטום ? איזה פיוז צריך לשים לכבל ? יש סיכוי שלמערכת תהיה נפילת מתח ?
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 898 צפיות
שלום. מישהו יודע מהו הגודל של הרמקול אצלי בדשבורד? (דייהסטו שרייד) תודה.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין,