Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הקנייה של השבוע רכשתי רמקולים 6X9 של פיוניר 460 ואט

אתמול התקנתי אותם באוטו עכשיו השאלה שלי לפי השמיעה אני חושב שהם לא מנוצלים כמו שצריך יש לי מגבר של אקסטרים 4 ערוצים 600 ואט חלש לעומת מה שיש לי באוטו ולא מנצל אותו כראוי עכשיו הקטע שיש לי גם סאב של פיוניר 1000 ואט.

אני מעונין להוסיף עוד מגבר עד לתקציב של 400 שקל משוו שיהיה טוב ויכול להחזיק רק את הסאב לבד או את הרמולים ואולי גם קומפנט שאני יביא על הדרך.

תודה לעוזרים מור

hu: pioneer deh-p7900; amp1: JBL GTO75.4 amp2: Rockford P3001comp: 165A Focal 6.5

Sub: CVR12 Kicker

פורסם

רק יד שניה...

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

חשבתי על יד שניה ולמצוא זה לא בעיה יש את הלנזר שמצאתי שמישו מוכר אז זאת לא הבעיה בלמצוא מגבר

השאלה שלי היא מה כדי לקנות מגבר עם גישוק לסאב שזה 2 ערוצים או מגבר 4 ערוצים או ששוה לקנות מגבר אחד גדול של 6 ערוצים ולמכור את מה שיש לי כרגע באוטו אני רוצה משוו שיוכל לתת תפוקה מלאה למערכת

hu: pioneer deh-p7900; amp1: JBL GTO75.4 amp2: Rockford P3001comp: 165A Focal 6.5

פורסם

יש לך לתת לי המלצות בקשר למגבר עם גישור?

וכמה ניראה לך שתעלה לי התקנה של דבר כזה

פורסם

החלטתי ללכת על יד שניה מקווה שהכול ילך קשורה ולא ידפק

אז ככה רציתי את הדעה האחרונה שלכם בנוגע לזוג מגברים האלה ומה הכי כדי ויפיק את הסאב טו היותר

הראשון- http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=BA29001222&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap

השני-http://4cars.topshop.co.il/product_max.asp?id=59

תודה

• תוכן חדש...