Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבל + המחובר מהמצבר במידה 8 גייג' למגבר JBL 75.4 וממנו מועבר כבל 8 גייג' למגבר השני.

המינוס כל אחד מקבל מהשלידה.

הרימווט המגבר הראשון מקבל ומעביר לשני.

מגבר 1 JBL 75.4

מגבר 2 Lightning Audio 150.2 סידרת F&F (האדום)

השאלה היא האם מותר לחבר עם כבל אחד ? עברתי אצל כמה מתקינים וככה הם רצו להתקין ....

אם כן, האם 8 גייג' מספיק? ואיזה פיוז אצטרך לשים?

תודה מקווה שהכל ברור....

התקנה.JPG

מתי תבוא הVTS?

פורסם

לא תקין.

הפיצול חייב להיות לפני המגבר ולא במגבר עצמו, בכלל, למה לא כבל 4 ?

בכלל , החיבור למגבר של חוט 8 הוא בסדר גמור, וחיבור כפול (כי מוציאים נוסף למגבר שני) זה קצת מוגזם על הסופית של המגבר בחיבור הB+ (כבל אחד של 8 תופס פיזית את כל המקום הסביר לחיבור למגבר, מה זה לחבר פעמים, לא נכון בשום צורה, אבל יכול לחיות כך.)

אבל לא זו הבעיה.

למה לא להריץ כבל 4 במקום ה 8 שמפצלים אותו? את ה 4 לפצל לשניים של 8 קרוב למגברים.

בכל מקרה אם אתה משאיר את ה8 וזה לא ככ נורא (מבחינתי כן , אלא אם הקומפוננטים והסאב חלשים , אז לא ככ נורא) אז לפחות לפצל לפני החיבור למגבר ולא במגבר.

קשה לי להאמין שמתקינים אמרו לך שזה בסדר.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לא תקין.

הפיצול חייב להיות לפני המגבר ולא במגבר עצמו

.

דני אם אני יעשה את זה כך זה יהיה תקין? אני שואל ברצינות.

(תמונה)

ואם כן איזה פיוז לשים? לחבר את שני הפיוזים שעל המגברים ולשים בערך 10 - 20 יותר ?

התקנה.JPG

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

המצב לא תקין , כפי שהסביר דני .

עכשיו יש לך מספר אפשרויות על מנת לשפר את המצב :

1. להוסיף כבל 8 גייג למגבר השני , בנוסף לראשון (כך שכל מגבר יקבל כבל מתח 8 גייג ישירות מהמצבר) .

2. לשדרג את הכבל + הראשי ל-4 גייג , ולפצל אותו ל-2 8 גייג ל-2 המגברים .

עריכה :

אחרי שראיתי את הציור השני שהוספת , אתה צריך להבין שכבל אחד של 8 גייג יכול להעביר עד 500 WRMS , כלומר , הוא ימנע מהמגברים להוציא את תפוקתם המלאה, בכך שהם לא יקבלו את המתח הדרוש להם .

זה נכון

פורסם

הבנתי, ואם הוא טוען שהוא מתקין ככה שנים זה אומר שהתוצאות פשוט לא משו?

מה יותר ממומלץ? 4 גייג'? או 2 של 8 גייג'?

יש שיקולים:

1. יש חשש שכבל 4 גייג' לא יעבור.

2. צריך לקנות מפצל.

3. אבא אומר שאתה מחבר כל מגבר בנפרד יש לך יותר משחק יותר שליטה.

תודה

מתי תבוא הVTS?

פורסם

מקצועית עדיף אחד של 4 שיפוצל ל 2 .

בפועל אתה יכול להעביר עוד אחד של 8 וזה יהיה בסדר.

מבחינת זה שזה עוזר למשהו , 2 של 8 , מקצועית, אין בזה כלום.

לגבי אופן החיבור שהמליצו לך מתקין זה או אחר, אם אכן כך מתקינים חלק מהמהתקינים, זה עצוב מאוד, קשה להאמין, אך אם אתה עומד על זה, אז אולי יש בודדים כאלה, ואני מקווה שאכן מדובר בבודדים, אם בכלל.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לצערי הרב יש כיום כמות לא מבוטלת של מתקנים שבעניי הם לא מקצועיים!!

ראיתי אצל לא מעט אנשים התקנה בדיוק כמו שמתאר הבחור וכמו שאמרו אפשר לחיות עם זה, אבל גם עם איידס אפשר לחיות זה לא אומר שזה תקין {סליחה על המטאפורה}.

אני ממליץ לך באופן אישי כמו חבריי להריץ קבל 4 גייג' ודעת שאתה עולה רמה {לתקינות ולא חובבנות}.

בהצלחה.

אריק

פורסם
לגבי אופן החיבור שהמליצו לך מתקין זה או אחר, אם אכן כך מתקינים חלק מהמהתקינים, זה עצוב מאוד, קשה להאמין, אך אם אתה עומד על זה, אז אולי יש בודדים כאלה, ואני מקווה שאכן מדובר בבודדים, אם בכלל.

בברכה

דני

.

דני,

הנה בדיוק ההסבר למה ששווה התקנה זולה. אומנם הדיון במחיר ההתקנה היה בשירשור אחר, אבל התוצאה תהיה עצובה בכל מיקרה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...