פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ניסיתי למצוא תשובות בפורום....קצת קשה.... לחפש את הביטוי +-3DB...וכו' וכו'... אם אפשר ממישו עזרה פה על כל הכיון...ובכלליות על התכונות של המגבר... א. על מה לשים את הטוויטר? +3 , 0 , -3? (הבנתי שאם אני לא אוהב את זה צורם מידי,למרות שמדובר בקטיפה של דוטק , אז רצוי לשים על 0 או על -3) ב. מה זה הLP HP וFLAT במגבר? ג. יש לי כזה בורג לסובב מ750 Mhv עד 7V משו כזה...(אם זכרוני אינו מטעה אותי) מה לעשות קידמיים מה אחוריים? מה זה אומר בכלל? ד. יש לי בורג לסובב גם תחום תדרים אם אני זוכר נכון . בקידמי זה עד 320Khz ובאחורי אני לא זוכר....מה לעשות שם? ה. לאחורים יש גם בורג...שמאפשר לבחור בין 0 DB ל 12DB מה עושים שם?? http://www.jbl.com/car/products/product_deta…
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי פוקט פי.סי שאפשר לשמוע איתו מוסיקה ויש לו יציאה לחיבור של אוזניות רגילות. הייתי רוצה לחבר אותו לרמקולים של המערכת בפיג'ו 206 שלי. מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת. יש לי מערכת מקורית שבאה עם האוטו (אמרו לי שזאת מערכת של קלריון אבל אני לא בטוח).
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם אחרי פחות מחודש של עבודה יחסית לא מעומצת של המורל פולס 5.25 שלי, הטוויטר הימני החליט שהוא מפסיק לעבוד, אתמול הוצאתי אותו וגיליתי שאם לוחצים עליו הוא עובד, אבל כשמעלים ווליום אז הוא שוב נשתק, אחרי זה מתחיל לעבוד ואז שוב שותק \: שרפתי אותו? יום ראשון אני נוסע להחליף אותו אבל הייתי מעוניין לשמוע הסבר מאנשים שנתקלו בבעיות דומות. תודה.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
עזרה בקניית מערכת!(קראתי והבנתי כמו שאמרתם לי!) 1 2
מאת Guest maz323-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
עכשיו תשמעו אני עכשיו מעוניין לשמור את הכסף(לאחר שקראתי) ולקנות באיזה 2000 שקל כמתחיל ואז אתקדם ואתקדם .. כי ראית שיש הרבה דברים איכותיים במחירים זולים שאפשר לנצל אותם ויהיה לי הרבה איכות במכונית.. אז לבסוף החלטתי לקנות מערכת SQ... אני מעוניין בסאב של 250 -300 וואט RMS קומפוננט-80 עד 90 וואט RMS רדיו דיסק - 2 או 3 יציאות למגבר. מגבר- שניים של 500 וואט (לא מעוניין במונובלוק) עכשיו אני חשבתי על הדברים הבאים מה אתם אומרים : סאב - שניים comp c12: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=COMPC12&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177 קומפוננט- מורל פולס- http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PULSE65&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Z…
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין אולי לקנות אותו אבל רציתי לשמוע חוות דעת. ולדעת אם יש רק רק סוג תצוגה אחד לאותו דגם? משום שאני רואה באתרים שמוכרים את הדגם הזה תצוגות שונות אני מאוד אהבתי את הדגם הזה בגלל שהתצוגה שלו כהה ומשכה לי את העיין ואני מעוניין בתצוגה כזאת, ככה: ולעומת זאת אני רואה שהוא גם יכול לבוא עם תצוגה לבנה ובהירה שאני לא מעוניין באחד כזה, ככה:
הודעה אחרונה מאת kobitomi, -
- 2 תגובות
- 932 צפיות
שלום אנשים יש לי התלבטויות לגבי כמה דברים רציתי לראות מה התגובות שלכם אז ככה יש לי התלבטויות לגבי כמה דברים 1 איזה מגבר יותר טוב לאנזר או רוקפורד במחיר של עד 1500 ש"ח מה שווה ? 2 איזה סאב ישב עליו יותר טוב ובעוצמה חזקה ? 3 ואיזה קומפוננט טוב אני יכול למצוא עד 1500? תודה M 7 M !^^^!
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום הושלמה ההתקנה במיאטה - אולם המערכת טרם כוונה כראוי. קונפיגורציה: מנחת דיגיטלי החליף את המנחת של Xetec שהיה ברשותי. המנחת החדש מקבל ומאפשר הוצאת Remote מכניסות ה-RCA שהוא מקבל, וכן מסנן רעשי טורים טוב יותר. הופתעתי. מגבר: Audison Srx3 - שלושה ערוצים. קומפוננט: Hertz ESK163 מסדרת Hi-Energy - שלושה חלקים. סאב: 8" של JL Audio. חיווטים: Audison. איטום: דלתות ותא מטען חלקי. התקנה מצוינת ומקצועית. הסט מדהים. אין ספק בכלל. הוא מוציא גם באסים מלאים ועמוקים, ולמעשה הסאב כמעט שאינו תורם כלל. אני שוקל לוותר עליו לחלוטין, מכיוון שגם כך חסר מקום בתא המטען.
הודעה אחרונה מאת Tspot, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני לפני קניית סט של דוטק למאזדה והציעו לי תחומר דינמיט אקסטרים לדלתות במחיר מאוד זול. עכשיו החומר שאני יכול לקנות הוא מהסוג שבשביל לאטום רק את האיזור של הרמקול, לא את כל הדלת. האם באמת שווה לעבוד בשביל זה ? מקווה לשמוע דעות מאנשים שהתשמשו בחומר.
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני עכשיו בונה מערכת לרכב יש לי מגבר של אלפיין דגם פלקס 306 ואני רוצה שהוא יעבוד עם פוקאל הסידרה הגבוהה שלהם רציתי לדעת מה דעתכם לכך ואם מישהו בנה פעם מערכת ל206 פתוחה ויכול לתת לי עצות. תודה ינון
הודעה אחרונה מאת inonlevy, -
- 0 תגובות
- 700 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק *** http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112597
הודעה אחרונה מאת מלצמן, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קודם כל הכי חשוב,איזה גודל הולך באיסוזו רודיאו מקדימה?כי יש לי הייבריד 6 ולא בא לי להכנס עכשיו להחלפות\התאמות. עכשיו ההתלבטות היא כזו- יש לי בבית את החלקים הבאים: הייבריד (צריך לקנות טויטרים) מונו רוקפורד 301M סוני 4 ערוצים 75X4 אני רוצה להרכיב מערכת שתהיה מורכבת מרדיו דיסק,קומפוננט,מגבר 4 ערוצים לקומפוננט,מונו וסאב איכותי ואולי איזה DVD. בגדול חסר לי חיווט,טוויטרים,סאב,וHU על מה מומלץ ללכת? אני צריך סאב שיהיה 2 סלילים שיתאים למונו שנותן 300 ב2 אוהם-עד 1000 שקל ושיהיה איכותי כמה שיותר ושיצטרך תיבה כמה שיותר קטנה,יש לי בבית P1 שווה בכלל להשקיע בתיבה ולנסות להגיע למשהו? רדיו דיסק כנראה 6800 או 7700 פיוניר,אני לא יודע מה עדיף?או אלפיין משומש הטוויטרים…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי באתר של הדיוטי פרי שמוכרים שם את המורל פולס ב139 דולר(630 שקל בערך) שזה לא כל כך זול יחסית לארץ: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=294&CategoryID=160&Page=1 ואת הקומפוננט של jbl GTO-6506CE ב129 דולר(580 שקל בערך) : http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1546&CategoryID=160&Page=1 ומה שבעיקר שמתי לב זה שיש מבצע 50% הנחה על השני מה שאומר ששניהם ביחד בערך ב920 שקל. מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות אחד מהם בכל מקרה , שווה כבר לקנות גם את השני ולמכור אותו? אני יודע שהמחיר של המורל בארץ הוא סביב ה500 שקל , מה המחיר של הjbl?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום נסעתי באוטו.. אני מעביר שירים פתאום יצא /נשבר לי הג'וייסטיק..ונסיתי לסדר..אי אפשרר להכניס אותו בחזרה.. מדובר במכשיר..: רדיו דיסק לרכב DEHP7750MP Pioneer איפה אני יכול לתקן דבר כזה? וכמה זה אמור לעלות לי? תודה מראש..סוף שבוע טוב לכל הגולשים.
הודעה אחרונה מאת DOCTOR, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מגבר יד שניה בקרוב, אבל יש כאלה שמוכרים ואומרים שהמגבר כבר לא מחובר או משהו כזה. איך אני יכול לדעת שהמגבר לא דפוק, או שרק חלק מהיציאות או מהפונקציות עובדות? תודה, דור לוי
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק. קרא את כללים הפורום ותן כותרת עניניית להודעות שלך ***
הודעה אחרונה מאת מלצמן, -
- 7 תגובות
- 970 צפיות
אני מתכנן את השידרוג של מערכת השמע שיש לי באוטו. יש כבר במכונית 4 רמקולים רגילים. אני מניח שמה שצריך כעט זה מגבר, טוויטרים וסאב. נניח שאני לוקח סאב כזה... http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4059_153020663,00.html טוויטרים גם של PIONEER יש טובים ב200-300 שקלים... איזה מגבר עליי לקחת כדי שהכל יעבוד בצורה אופטימלית? כמה ערוצים זה צריך להיות? מה צריך לבדוק? איזה פירמות טובות? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ב2 נושאים: 1) המגבר - כמה ערוצים רצוי? כמה הספק זה חובה? 2) איפה ההרכבה הכי זולה?
הודעה אחרונה מאת kingsolo, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה סאב עדיף על המגבר בולט 300X4 הרוקפורד P2 200 RMS או הקיקר 400 RMS אני מבקש המלצות מיקצועיות בלבד למבינים
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
מה זה ?(רמקולים בצורת גלים אנלוגיים..)
מאת Guest maz323- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קבלו את הסרטון הזה לפני כמה ימים בן דודה שלי קנה מכונית פג'ו 306 הוא הסתכל על הרמקולים כשהם לא מופעלים הוא ראה שהם רגילים כשהוא הפעיל אותם תסתכלו איך הם עבדו ?? האם אלה רמקולים אמיתיים והאם הם כמו הרמקולים הרגילים ?? כמה הייתם נותנים מחיר של רמקולים כאלה והאם כדאי להגביר אותם במגבר(הוא הסתכל עליהם כדי לדעת אם להחליף אותם או לשים אותם על המגבר ) הנה הסרטון : http://www.megaupload.com/?d=OUZ5T6D1
-
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
עשיתי חיפוש על המונח הזה אבל לא מצאתי את ההסבר למה זה אומר אם יש לי 2 וולט או 6.6 וולט מישהו יכול להסביר במה זה מתבטא?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום שלום לכולם, אז ככה אני צריך מגבר 4 ערוצים + רמקולים 6*9 כך שבעתיד יתחברו למגבר בשני היציאות השניות קומפוננט כנראה Morel Dotech6 . אין לי מושג מה המחירים של הדברים האלה ומי החברות המובילות . הHU הוא 9855 [שהוא נקנה עם המלצתכם] ואני שומע את רוב סוגי המוזיקה... עוד שאלה היא כמה מאיכות השמיעה ב6*9 ירד במידה ואחבר אותם הפוך יאני עם ברגים קודחים להצמיד אותם מלמטה ולחתוך את העץ ולהשאיר את השטיח שיראה כאילו אין כלום? מצורף ציור.. תודה מראש לעוזרים! http://img377.imageshack.us/img377/8306/untitled6fe1.jpg
הודעה אחרונה מאת mormaish, -
- 4 תגובות
- 993 צפיות
שלום יש לי פיוניר מדגם P6300R יש לי רנו מגאן שהוצאתי אותה מהצבע והיה שם רדיו טייפ ALPINE ישן עכשיו הרדיו טייפ ALPINE של הצבע היה נידלק ונכבה ללא הסויצ' כאילו מחובר ישיר למצבר לא לסטרטר! עכשיו קניתי פיוניר P6300R ושאני מחבר אותו הוא נידלק בלי הסויצ' אבל השעון שיש לי ברנו נידלק עם אור קבוע גם כשהאוטו כבוי!(שהוא אמור ליהיות ללא אור שאני מחכה את האוטו) עכשיו זאת השאלה איך לחבר את החשמל?אני לא רוצה שהשעון יהיה דלוק כי זה עושה קצר במנורות באוטו! יש 2 חוטים מהמכשיר ושניים של האוטו אדום וצהוב ניסיתי לחבר את האדום עם האדום כנ"ל עם הצהוב והרדיו דיסק לא נידלק בכלל! ניסיתי אדום וצהוב-אדום וצהוב גם לא נידלק רק שאני מחבר את ארבעתם ביחד הרדיו דיסק נידלק וככה גם השע…
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לא יודע מה עדיף (פיוניר או קנווד) יש לי מגבר של בולט 4 יציאות ואמבטיות של פיוניר(אחוריים) 420 ואט ואני רוצה שישמעו עם איכות טובה מאוד אם אתם יכולים תמליצו לי (אפשר גם יד שניה)
הודעה אחרונה מאת RHANAN, -
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי בעיה במערכת, ברגע אני מניע את הרכב יש לי מין שריקה ברמקולים ברגע שהמערכת עובדת. הבנתי שמדובר ברעש אלטרנטור, הגעתי למתקין הראשון של המגבר שלי והוא ישר החליט שזה לא מההתקנה שלו אלא מהמערכת לאחר שביקשתי ממנו שיבדוק הוא הועיל בטובו לבדוק, אמרתי לו שזה אולי מה rca אז הוא בדק אותם ושם אחרים במקום בלי לסלול ככה באמצע האוטו ועדיין היה רעש. אח"כ הוא לקח חוט שחור מינוס וחיבר ליציאות של המגבר מהרדיו ועדיין היה רעש, אז הוא אמר לי שזה מהמגבר לפי מה שהבנתי זה ברוב המקרים מהחיווט והמגבר הוא מגבר יקר של j.b.l אז זב לא נראה לי מהמגבר... אודה על העזרה.
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
תהנו...
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
- 1 תגובות
- 976 צפיות
מגבר JBL GTO 75.4 לא נראה לי שתהיה לי אפשרות לקנות את בדיוטי פרי בקרוב אני יכול להביא את זה ב1500 הבנתי שיש את זה ביותר זול. קומפוננטים MOREL DOTECH MKII 6 את זה אני יכול להשיג ב1000 והבנתי שיש ביותר זול. תודה.
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
orion 8004
מאת avihai_r-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי רציתי לשמוע קצת פרטים על המגבר אוריון 8004 , יש למישהו נסיון איתו ? את ההספק שלו אני יודע רק רוצה לשמוע חוות דעת. או אם יש מגבר 4 ערוצים בסגנון עד 2000 ש"ח בערך להגביר 2 סטים קומפוננט של אינפיניטי דגם קאפה תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
-
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הסתכלתי פה בחיפוש על אטימת דלתות ומישהו כאן אמר שאם אין כסף לחומר איטום של DYNAMAT אפשר להשתמש בחומר פלציב. עכשיו, אני בצבא ומכיר הייטב את החומר הזה והוא באמת מבודד הייטב מקור\חום רעש וכו'.. האם מדובר באמת בדיוק באותו חומר??
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם קניתי את המכשיר לא מזמן..ויש לי שני שאלות: 1. שאלה קצת לא קשורה מישהוא יכול להסביר לי בקצרה איך לעשות שיראו את שם השיר במכשיר? בדקתי והוא תומך בכתיבת שם השיר(ניסיתי דרך מאפינים של השיר).. ושאלה שניה שלי היא.. איזה רמקולים מהזולים עד-300 ש"ח(עדיפות ליד שניה..)אפשר להשיג.. שיתאימו למגבר הפנימי של הפיוניר DEH-P6300R שלא יהיה זיופים וזה שישמיע בסדר.. תודה מראש.. שי.
הודעה אחרונה מאת S1406, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם צריך לקנות ערכת חיוט שלמה כדי להוסיף מגבר? כי אני לא זקוק לעוד RCA לא?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, יש לי את המורל פולס שמחובר להד יוניט, כשאני שומע על ווליום שבין 25 - 30 הכול בסדר, אך כשאני עובר לסביבות ה34-35 אני שומע מהטוויטרים מן קרטועים,"חרשושים" כאלה, שכאילו הוא הולך להשרף. יכול להיות שהד יוניט שלי מעוות בווליום של 35? המקסימום שלו הוא 50. יש לציין שאני מעביר את השמיעה ל 6\9 מאחורה זה נעלם ולא מצליח להבחין ב"עיוותים" האלה.. אני מנחש שבגלל שמקדימה יש טוויטרים אז אני שם לב יותר לפרטים הקטנים.. יש עצות? דעות? אשמח לשמוע.. שימי.
הודעה אחרונה מאת JMG,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 203 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- axSupreme
- nechmya
- IsraCar
- tan tan
- carsgo
- Boris002
- discoTD5
- Haim_gds
- om2
- zaf
- Yuval Oren