Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פוקט פי.סי שאפשר לשמוע איתו מוסיקה ויש לו יציאה לחיבור של אוזניות רגילות.

הייתי רוצה לחבר אותו לרמקולים של המערכת בפיג'ו 206 שלי. מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת.

יש לי מערכת מקורית שבאה עם האוטו (אמרו לי שזאת מערכת של קלריון אבל אני לא בטוח).

פורסם

שלוש אפשרויות עומדות לרשותך,

אתחיל בזה שלא אמליץ על החיבור הוא סתם מסובך יותר קל לצרוב דיסק שיהיה לרכב או להחליף את המכשיר לתומך mp3.

אבל אם בכל זאת חשקה נפשך:

1) ניתן לרכוש מכשיר שמשדר בתדר fm ואז ניתן לקלוט באמצעות הרדיו את השדר אך האיכות נפגמת (איכות של רדיו).

2) ניתן כפי שציינו לפני במידה ויש (עד כמה שידוע לי אין ברדיו המקורי של פיז'ו) להתחבר ליציאת aux מאחור הרדיו.

3) להחליף לטייפ מיושן עוד יותר ואז ישנה קסטה שניתן לחבר שלקע האוזניות.

בהצלחה

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

יש לי חיבור של צ'נג'ר... אני יכול לחבר את זה במקום צ'נג'ר?

אם כן איך עושים את זה? יש איזה מתאם שצריך לקנות או משהו כזה?

פורסם

לא נראה לי שניתן לפרק את המערכת הקיימת. זאת המערכת המקורית של האוטו וזה נראה כאילו היא בילט אין ואין אפשרות להוציא אותה משם.. (השעון של האוטו הוא גם הצג של המערכת).

פורסם

תקנה כבל כמו שאתה מחבר למחשב מערכת

צד אחד rca וצד שני בננה

תחבר למחשב שלך ומהצד השני של המערכת(אחרי פירוק כמובן) תחבר לכניסת ה-aux במידה ויש

אין לי מושג אם יציאה לג'יינג'ר זה מקביל ליציאת aux אז שחכמים ממני יענו על כך

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...