Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה במערכת, ברגע אני מניע את הרכב יש לי מין שריקה ברמקולים ברגע שהמערכת עובדת. הבנתי שמדובר ברעש אלטרנטור, הגעתי למתקין הראשון של המגבר שלי והוא ישר החליט שזה לא מההתקנה שלו אלא מהמערכת לאחר שביקשתי ממנו שיבדוק הוא הועיל בטובו לבדוק, אמרתי לו שזה אולי מה rca אז הוא בדק אותם ושם אחרים במקום בלי לסלול ככה באמצע האוטו ועדיין היה רעש. אח"כ הוא לקח חוט שחור מינוס וחיבר ליציאות של המגבר מהרדיו ועדיין היה רעש, אז הוא אמר לי שזה מהמגבר לפי מה שהבנתי זה ברוב המקרים מהחיווט והמגבר הוא מגבר יקר של j.b.l אז זב לא נראה לי מהמגבר...

אודה על העזרה.

פורסם

תפרט בבקשה איזה דגם של מגבר JBL, איזה רדיו דיסק יש לך? יצרן + דגם, האם יש מגברים נוספים שמורכבים ברכב? באיזה רכב מדובר? אם תענה על השאלות יהיה יותר קל לעזור לך בפיתרון הבעיה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם זה שריקה כשאתה נוסע גם זאת אומרת כשאתה לוחץ על הדוושה.. נראה לי שזה בעיה במינוס והפלוס...אני ככה הבנתי מכמה אתרים ברשת.. אבל אני הייהת לי הבעיה משהו אחר כשהייתי מחבר את הרמקולים האחוריים הייתה שריקה כשאני נוסע אם לא לא היה .. ורק אם שני הרמקולים היו מחוברים... תנתק את הרמקולים מהמגבר.. ותנסע תראה אם זה עדיין מוציא שריקה ותחזיר תשובה..

פורסם

המגבר הוא j.b.l דגם 3504 4 יציאות הרדיו הוא מחובר על צינצר של jvc אין מגברים נוספים הרכב הוא גולף . השאלה שלי היא האם הבעיה היא במגבר מפני שברגע שהאוטו לא מונע אין שריקה . והאם הבדיקה שעשה ה"מתקין" :evil: היתה מספיק טובה?... אודה על תגובותכם...

פורסם

golf v6,

במיקרה הזה, קשה מאוד ליקבוע מה הגורם לבעיה שיש לך, מבלי שבודקים את המערכת. בכל מיקרה לא ניראה לי שהבעיה במגבר. אבל לך תדע.... מומלץ שתיפנה למתקין נוסף על מנת שיבדוק לך את הבעיה. מאיפה אתה בארץ?

שלו.

פורסם

אני מאזור פ"ת הבעיה היא שהייתי אצלו לפני יומיים ולא הייתה את הבעיה חזרתי הביתה שיחקתי בחוטים וזה שוב קרה יש לי שתי מפצלים על היצאות של המגבר אחד על וקדימה ושני על האחורה מה אפשר אני כבר משתגע מזה...:shock:

פורסם
אני מאזור פ"ת הבעיה היא שהייתי אצלו לפני יומיים ולא הייתה את הבעיה חזרתי הביתה שיחקתי בחוטים וזה שוב קרה יש לי שתי מפצלים על היצאות של המגבר אחד על וקדימה ושני על האחורה מה אפשר אני כבר משתגע מזה...:shock:

מה הכוונה למפצלים על היציאות? אולי הכוונה היא מפצלי RCA, בכניסות של המגבר? אם אכן אני צודק והכוונה היא למפצלי RCA בכניסות של המגבר, וכאשר אתה משחק איתם הרעש מופיע או נעלם, אולי הבעיה היא באחד מהמפצלים הנ"ל. יתכן שאחד מהם, או אולי שניהם אינם תקינים.

שלו.

פורסם
כן אבל הוא בדק לי גם עם חיבור ישירות למגבר כל יציאה של rca מהרדיו ישירות למגבר בלי מפצלים..

אמרת שכאשר היית אצל המתקין לא היו רעשים בכלל (גם כאשר המפצלים היו מחוברים), ורק כאשר הגעת הבית ושיחקת עם המפצלים החלו הרעשים, הבנתי נכון? אם הבנתי נכון, אז ברור שכאשר היית אצל המתקין ולא היו רעשים כאשר המפצלים מחוברים, ברור שלא יהיו רעשים גם כאשר המפצלים מנותקים.

בכל מיקרה אם כרגע הרעשים קיימים באופן קבוע, תחזור אל המתקין על מנת שיפתור אותם.

שלו.

פורסם

שמע ידידי אני נמצא ברמת גן ואם לא אכפת לך להגיע לאזור שלי

אני אשמח להעיף מבט

ולעזור כמה שאוכל

לדעתי זו רק בעיה של מינוס

צור איתי קשר בפרטית ונתאם

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

לך למתקין שיפתור את הבעייה, שילמת כסף על ההתקנה נכון?

יש אחריות מינימלית על ההתקנה?

קשה לי להאמין שהמגבר דפוק, זה לא פירסט-אוסטרייה מהאינטרנט ,

זה עדיין מגבר של JBL, יכול להיות בעייה במפצלים , או בכבלים,

בכל מקרה, שהמתקין יפתור לך את הבעייה,

למרות שיש כאן חברה טובים שיבדקו לך את הרכב,

תחשוב על זה שאם תלך למישהו אחר , הוא עוד יתנער מההתקנה.

לכן,

לך מחר בבוקר למתקין הנפלא שלך, ותבקש לתקן את הבעייה,

תיקון, תתעקש שיסדר את הבעייה.

ZZR

פורסם

אין הוא לא רוצה לתקן הוא אומר לי שהבעיה אצלי ישר זאת התשובה שלו אתם יודעים מתקין "ערס" כזה אני כבר לא יודע איך לפתור את זה הוא חיבר לי rca ישרות למגבר מהרדיו ועדיין היו רעשים וח"כ עם המינוס הוא שיחק ליד היציאות rca מהמגבר. וזהו הוא אומר לי המגבר דפוק היתכן?...:roll:

פורסם

1) השאלה שלי היא למה שפתאום הופיע בלי שנגעתי בכלום?....

2) האם שינוי מינוס יכול לעזור בבעיה?

אודה על עזרכתם.

פורסם

יכול לעזור ?

יכול לעזור....

אולי שמתה משהו בבגאז' או שאיזה מישהו גדול התיישב לך מאחורה והמינוס הוא במקרה מהציר של הכסא

והוא התנתק

אין מה לעזות

תבדוק ותראה

מקסימום זה ללחוץ ראש חדש וזה יפתור לך תבעיה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...