Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בכיוון המערכת JBL 75.4 Dotech 5.25 Pulse 6*9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי למצוא תשובות בפורום....קצת קשה....

לחפש את הביטוי +-3DB...וכו' וכו'...

אם אפשר ממישו עזרה פה על כל הכיון...ובכלליות על התכונות של המגבר...

א. על מה לשים את הטוויטר? +3 , 0 , -3?

(הבנתי שאם אני לא אוהב את זה צורם מידי,למרות שמדובר בקטיפה של דוטק , אז רצוי לשים על 0 או על -3)

ב. מה זה הLP HP וFLAT במגבר?

ג. יש לי כזה בורג לסובב מ750 Mhv עד 7V משו כזה...(אם זכרוני אינו מטעה אותי) מה לעשות קידמיים מה אחוריים? מה זה אומר בכלל?

ד. יש לי בורג לסובב גם תחום תדרים אם אני זוכר נכון .

בקידמי זה עד 320Khz ובאחורי אני לא זוכר....מה לעשות שם?

ה. לאחורים יש גם בורג...שמאפשר לבחור בין 0 DB ל 12DB :) מה עושים שם??

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO75.4%20II&cat=AMP&ser=GTS&language=&country=US&region=USA

המון תודה....

מתי תבוא הVTS?

פורסם

א. שים על 0 אם עדיין חזק מידי הטויטר אז תשנה ל 3-

ב. FLAT המגבר ינגן את כל התדרים

HP המגבר לא ינגן תדרים נמוכים (כלומר באס)

LP המגבר לא ינגן תדרים גבוהים (כלומר טריבל - מיועד בעיקר לסאב)

ג. הבורג הזה בעצם GAIN (VOLUME( תפקידו להגביר אות שבא מHU ע"י זה אתה קובע את העוצמה .

ד.כיוון כאן הוא לפי שמיעה שלך

ה. זה ה BASS BOOST תפקידו לדגיש את הבאס אם אני לא טועה

מקווה שעזרתי

:shock2::snipersmi
פורסם

א. 0db - 0 דציבלים

-+3 - +- דציבלים

הכוונה לדצביבלים כעוצמה גבוהה או נמוכה יותר.

ב.

HP - HighPass - תחימת תדרים גבוהים בכך שאתה חותך את הנמוכים, אם אני לא טועה יש עד 22 במגבר של גיביאל

בכל מקרה האוזן שלנו, בני האדם, לא שומעת אל מעל ל20,000

LP - LowPass - תחימת תדרים נמוכים בכך שאתה חותך את הגבוהים, התדרים הנמוכים מתאימים לסאב, לא בשבילך כרגע.

ג. וה750v - 7v - זה בעצם הגיין, תתנהג ממש בזהירות איתו, בלי לשים לב תוכל לשרוף את הרמקולים החדשים, לא חבל ? זה בעצם מגביר את האות שמגיע מן הרדיו דיסק הכוונה ל-v Volt

ד. עזוב הכל, תן למתקין לכוון, ואני ממליץ על זה בחום !

ואתה בטח מתכוון ל BassBoost, להגביר תבאס, לא להתלהב עם זה, הרמקולים מתעוותים בטירוף !

יום ראשון דבר ראשון, סע למתקין !

פורסם

ג. הבורג הזה בעצם GAIN (VOLUME( תפקידו להגביר אות שבא מHU ע"י זה אתה קובע את העוצמה .

מקווה שעזרתי

לא נכון!

תפקידו להגביר את המתח במבוא המגבר (מתח PreOut מה - Head Unit) לעוצמה כזו שהמגבר מצפה לקבל את האות במבואו.

אל תטעו אנשים שזה כפתור Volume. ההשלכה של משחק עם הכפתור הזה היא Volume אבל זה גם יכול ליצור Clipping ורוויה ולעשות נזק.

בהצלחה,

מתן.

פורסם

בדיוק, חלק מהעניין שהאחוריים שלי קצת מוגזמים בבאסים....קשה לנגן גם באס גם טראבל גבוה...רציתי להנמיך אותם טיפה....

טיפים?

מתי תבוא הVTS?

פורסם

תחתוך אותם בHU או במגבר גבוה יותר (ב80).

בדיוק, חלק מהעניין שהאחוריים שלי קצת מוגזמים בבאסים....קשה לנגן גם באס גם טראבל גבוה...רציתי להנמיך אותם טיפה....

טיפים?

פורסם
ניסיתי למצוא תשובות בפורום....קצת קשה....

לחפש את הביטוי +-3DB...וכו' וכו'...

אם אפשר ממישו עזרה פה על כל הכיון...ובכלליות על התכונות של המגבר...

א. על מה לשים את הטוויטר? +3 , 0 , -3?

(הבנתי שאם אני לא אוהב את זה צורם מידי,למרות שמדובר בקטיפה של דוטק , אז רצוי לשים על 0 או על -3)

ב. מה זה הLP HP וFLAT במגבר?

ג. יש לי כזה בורג לסובב מ750 Mhv עד 7V משו כזה...(אם זכרוני אינו מטעה אותי) מה לעשות קידמיים מה אחוריים? מה זה אומר בכלל?

ד. יש לי בורג לסובב גם תחום תדרים אם אני זוכר נכון .

בקידמי זה עד 320Khz ובאחורי אני לא זוכר....מה לעשות שם?

ה. לאחורים יש גם בורג...שמאפשר לבחור בין 0 DB ל 12DB :) מה עושים שם??

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO75.4%20II&cat=AMP&ser=GTS&language=&country=US&region=USA

המון תודה....

תשובה על שאלה ב.

LP זה LOW PASS FILTER זה אומר מסנן צלילים נמוכים מה זה אומר? זה אומר ש אם אתה שם את הבורג שלך ב LP נגיד ב 50 HZ אז כל הצלילים מעל 50 HZ יורדו! זה מיועד לסאבים. כי לכל רכיב יש תווך תדרים שלו שהוא יכול לנגן הכי טוב! לסאבים זה באזור מ 20HZ עד 250 HZ ל מיד באס זה אזור בין 60 או 80 עד 3000 4000 HZ או ב מילים אחרות 3 או 4 KHZ

זאת אומרת ש 320 KHZ לא יכול ליהיות במגבר שלך כי זה 320000 HZ זה התשובה לשאלה ד.

ה. הבורג אם DB זה כנרא כיוונון של BASS BOOST או משהו דומה זאת אומרת אם אתה מחבר את השתי הערוצים של המגבר בגישור לסאב ו מעביר את הסוויץ' ל LP אז יש לך אפשרות לכוון את עוצמת הסאב בין 0 12 DB שבמצב כזה כל 3 DB זה כפול עוצמה!

חוזרים לשאלה ד. כש אתה עובד אם שתי ערוצים בניפרד על קומפוננטים אז אתה צריך או יותר נשכון רצוי להישתמש ב HP זה אומר מסנן תדרים (צלילים) גבוהים ואז אתה חותך את התדרים הנמוכים של האות שבא לקומפוננטים שלך נגיד באזור ה 80 HZ כי אם נגיד אתה לא חותך ו משאיר לעבוד אותו ב FULL RANGE שזה אומר בתווך מלא של התדרים אז הרמקול שך יקבל תדרים נמוכים מאוד שאויתו יהיה לו קשה להיתמודד כי התדרים האלה הם "כבדים" ו לזה יש לך את ה סאב ש אותו אתה חותך ב אזור ה 60 או 80 HZ מלמעתה! אם לא כתבתי ברור תשאל!

פורסם

תודה לכולם....רומן כתבת ברור...לפחות אני חושב שהבנתי..:) זה הכי חשוב....

זה לא סיפור לכוון נכון? מספר דקות? יהיה איכפת לך במפגש הבא להסביר לי קצת יותר ולעזור לי לכוון?

אני מודה לך מאוד לכל שאר העונים...

מתי תבוא הVTS?

• תוכן חדש...