Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אחרי פחות מחודש של עבודה יחסית לא מעומצת של המורל פולס 5.25 שלי,

הטוויטר הימני החליט שהוא מפסיק לעבוד, אתמול הוצאתי אותו וגיליתי שאם לוחצים עליו הוא עובד, אבל כשמעלים ווליום אז הוא שוב נשתק, אחרי זה מתחיל לעבוד ואז שוב שותק \:

שרפתי אותו?

יום ראשון אני נוסע להחליף אותו אבל הייתי מעוניין לשמוע הסבר מאנשים שנתקלו בבעיות דומות.

תודה.

E46 330CI

פורסם

יש נתק של הסליל בתוך הטוויטר, ולכן כאשר אתה לוחץ עליו הוא מתחיל לעבוד ואח"כ מפסיק לעבוד. בד"כ נתק בסליל יכול להיגרם כתוצאה מכשל בייצור, או כתוצאה של עודף הספק.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

גם לאחד הטוויטרים בזטק שלי יש עכשיו בעייה זהה. מאבחנתי עולה שיש נתק בסליל ליד החיבור של המינוס, כנראה פאק בייצור.

תיקון יעלה בסביבות 150-200 ש"ח, אני מאמין שגם כך למורל. אם צריך להחליף סליל זה כבר סיפור יקר יותר. (אלא אם יש לך אחריות ויתברר שהסליל לא שרוף, אלא יש באמת נתק או פגם בייצור. סליל שרוף לרוב לא מכוסה במסגרת האחריות).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מבקש לא לעשות הכללות!

יש לא מעט גורמים במשוואה הגורמים לכשל.

אוי אוי המורל האלה... כמה כבר דובר פה על הטויטרים של מורל :(

אני מחכה ששלי ישרפו ואני אחליף אותם באיזה JBL או LIGHTNING .

פורסם

מי שרוצה יכול לתת הסבר כאוות נפשו.

לי נראה שיש איזה כשל ברמקולים של מורל, יותר מדי תקלות,

גם אם הרמקול הזה נפוץ בפורום.

בהצלחה לרוכשים הבאים, מידן.

ZZR

פורסם

כבר דיברנו על כך רבות, ויש כאלה שהגיעו למסקנה שהבעייה היחידה עם מורל היא כשל בתכנון \ ייצור של הטוויטרים שלהם שעם כיוון קצת לקוי \ קליפינג הם נשרפים די בקלות.

זאת לא רק בעייה ישראלית, ניתן לקרוא על כך גם בפורומים אחרים בעולם שמורל מככבת בהם בצורה יפה מאוד (לחיוב!).

אין שום בעייה עם מורל, רק צריך להיזהר איתם.

איתמר (בוגר שני סטים של מורל ללא שום בעיות).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש פיתרון, להחליף טויטר באחריות, לא לתקן,

פשוט להחליף לחדש.

אני מקווה שיש לך אחריות לרמקולים, לפי מה שאני יודע, אמורה להיות אחריות על מורל.

ZZR

פורסם

הטוויטרים של מורל מעולים ועמידים.

אם בלוח השעונים היתה נורית אזהרה של "קליפינג" ליד נוריות ההתראה של האלטרנטור, שמן וכו... חברים רבים כאן היו רואים כמה הטוויטרים שלהם וכל המערכת פועלת לעיתים או רוב הזמן בקליפינג (מה שתלוי בווליום ,הספקים וכיוונים בסיסיים)

ועוד דבר, מי שמנסה להגיע עם פולס (מעולים) וההגברה שצריך הפולס לתוצאה של דוטק או ההיבריד (עם ההספקים שהם דורשים) ,מגיע סהכ לקליפינג ולטוויטר שרוף.

אז הרצפה לא עקומה.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

החלפתי כבר טוויטרים שנשרפו עקב כיוון לקוי של מתקין

עכשיו זה סודר והדי בי הוא לא 3+ אלה -3 אבל הטוויטרים צורמים לי בטרוף כל פעם שיש צליל גבוהה

הוא צורם וזה פשוט הורס כי בגלל זה אני אפילו לא מגביר את המערכת מחשש שלא ישרפו

פורסם
מי שרוצה יכול לתת הסבר כאוות נפשו.

לי נראה שיש איזה כשל ברמקולים של מורל, יותר מדי תקלות,

גם אם הרמקול הזה נפוץ בפורום.

בהצלחה לרוכשים הבאים, מידן.

מידן, אין פה הסברים יותר מידי.

2 אופציות לפדוק טוויטר:

1. עיוות.

2. הספק.

תעבור אחד מהם מגבולות המותר - והטוויטר יחזיר את נשמתו לבורא.

אל תשמיץ יותר מידי, כי נגד הטענה שלך אני יכול לתת דוגמא ללפחות 30 רכבים שאני מכיר אישית עם סטים של מורל מותקנים מעל 6 חודשים (זמן נהדר לגלות אם יש פגם בייצור), וחלק גם מעל שנה (מעל תוקף האחריות) ויותר.

פרט לכל, אל תצפו ליותר מידי שאני רואה תרד'ים שנפתחים כמו אחד שנפתח פה היום, של כל מיני חברי פורום שמחפשים לרכוש סטים זול מכל מיני מוכרים עלומי שם שעושים עליהם קומבינות של דוטק+פולס, או השד יודע מה.

מה שעולה בזול עולה ביוקר

כמוכן לא יחסרו פה מס' החברים שיקחו סט כמו פולס ויגבירו אותו עם מגבר סיני עלום שם שמוציא בקושי 2*30 וואט RMS בעיוות וגם יגשרו אותו על מנת לקבל עוצמה.

או שפשוט יקחו מגבר מפלצתי שמוציא 130-140 וואט RMS ויחברו עליו את הפולס.

או חיבורים של 4 רמקולים על 2 יציאות, והדוגמאות הן רבות...

אין פה משחקים ולא פתרונות קסם, עם כיוון נכון והתקנה נכונה כפי שצריכה להעשות לא יקרה כלום לשום אלמנט עם שום הגברה.

הצרה היא, שמי שמחפש סט קומפוננט ב380 ש"ח, רוב הסיכויים שהוא לא יכנס למתקין רציני בעל נסיון וידע, אלא ינסה לעשות לבד עם 0% נסיון ו1% ידע, או שיכנס למתקין שרוב הסיכויים שאין לו מושג בכלל באודיו או כל הקשור לכך, ויתקין לו את המגבר בחיבור כבל + מתיבת פיוזים וכבלי הארקה מפה ועד קזבלנקה.

או במילים אחרות- מה שעולה בזול עולה ביוקר .

אני כבר חוזר על עצמי, אבל הרעיון מובן.

under construction..

פורסם

בדיוק כך

את הסטים מחפשים בכמה עשרות ש/קלים יותר זול , ממי בדיוק זה פחות משנה

את התקנת המגבר מחפשים ב 200 שח, כי 400 זה "רמאות" (התקנה ,העברת חוטים, חיבורים הלחמות, בידודים, מיקומים (שלא יחדרו מיים ליחידות כמו קרוסאובריםפאסיביים), וכיוון איכותי של המערכת כולל מגבר כולל HU לוקח זמן)

בסוף אם הטוויטר נשרף, אז הטוויטר אשם,

ובזה התכוונתי בתגובתי הקודמת, לא להאשים את הרצפה..

מלשון --(רקדן שלא יודע לרקוד ,אומר שהרצפה עקומה--- זה משהו של פעם..)

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...