Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לבצע התקנה של מגבר בסיטרואן ZX, רציתי לדעת מהיכן ניתן להעביר את כבל + מתא המנוע אל תא הנוסעים דרך קיר אש, היכן יש חור שאוכל להכניס דרכו את הכבל ??

תודה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אתה לא מוצא שום חור מוכן מראש (תוודא שאם אכן יש חור מוכן מראש - שהוא עטוף בגומיית מעבר בכדי להגן על הכבל מקריעה ע"י המתכת ובסופו של דבר על הרכב מקצר חשמלי ושריפה)

אתה צריך לבחור באחת משתי האופציות:

א. לקדוח חור בחומת אש - אם אתה עושה את זה חשוב מאוד לשים גומיית מעבר בקוטר של החור שקדחת (אתה גם צריך בשביל זה מקדח קונוס והרבה זהירות - שלא תקדח לתוך צמת חוטים או חלק מהמנוע) או הרבה סיליקון במקום גומיית מעבר.

ב. לעשות חור בגומיה של האזעקה (צמהשנכנסת מהמנוע לתוך הרכב) או גומיה אחרת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי יש,

אין לי חור עד כמה שהמתקין שלי אמר, או שהוא סתם חיפף שלא יהיה לא עבודה...למרות שהוא עשה עבודה טובה אז אני לא מאמין...

לקח פטיש לקח איזמל או עיזמל אין לי מושג איך כותבים....ופשוט עשה חור...

מתי תבוא הVTS?

פורסם

זה לא מתקין זה סטט - מקדח קונוס עושה חור יפה ונקיה - הוא לעומת זאת עיקם לך את חומת האש... מעניין מה הוא עוד החליש בדרך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני קדחתי חור מעל הדוושות קצת שמאלה יש שם מין חומר רך ואחרי זה ברזל , זה יצא מצד ימין לגלגל ואז המשכתי והעלתי אותו עד למצבר כמובן שקשרתי אותו עם אזיקון שלא יזוז שם.

פורסם

כפיר, עשית שטות, ב106 יש מקום להכניס את הכבל מאחורי המגבר בלם...

בטוח שיש גם בזדקס, צריך לחפש פשוט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש מקום בוודאות ... העברנו בZX של חבר חוטים של 2 או 4 גייג' ... המצבר עשה רילוקיישן לבאגז' .

אם היא אוטומטית , תחפש את החור שמיועד לכבל קלטצ' . אם אני לא טועה יש גומיה שאתה מוציא והחור נפתח .

אפשרות שאי לא זוכר אם היא נכונה או לא מפאת הזמן , יש מעיין רשת פלסטיק בין הקיר אש לשמשה , איפה שבד"כ יושב המנוע של הוישרים , תפתח את הפלסטיק ועד כמה שאני זוכר יש שם כניסה לתוך האת נוסעים .

אני מציע לך לקחת איתך עוד חבר , הוא ישכב באוטו עם הראש באיזור הדוושות , ואתה תאיר מכיוון תא המנוע עם פנס על הקיר אש והוא יגיד לך מאיפה הוא רואה אור . תעשה את זה במקום חשוך שיהיה קל יותר .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...