Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע זה שהבחור טועה, כל אחד טועה.

אם הוא המליץ על רוקפורד זה מתוך העובדה שהוא שמע ונתן את חוות דעתו האישית ולפי האוזן שלו איך הסאב נשמע, ככה שהרבה אין לו איפה לטעות, אז עזוב אותו בשקט..

אני מתנצל, נכון שזה נשמע רע.

אני חושב שכולנו היינו רוצים המלצות מאנשים ששמעו כמה סאבים, קומפוננטים... שונים וכו... אין טעם לבסס המלצה על מוצר אחד או שניים. (אלא אם כך נדרש... )

בכל אופן שוב אני מתנצל אם מישהו נעלב מדברי.

פורסם
מעניין שאתה ממליץ על רוקפורד איזה סאבים נוספים שמעת... XLS, IDMAX, JL????

(לא שאני אומר שרוקפורד גרועים חלילה, פשוט ע"פ ההודעות האחרונות שלך בפורום אני לא חושב שכרגע אתה יכול להמליץ לאחרים אלא רק להטעות ) חייב להצטרף . כול מילה בסלע . ממש כך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אני מתנצל, נכון שזה נשמע רע. אני חושב שאתה בסדר

אני חושב שכולנו היינו רוצים המלצות מאנשים ששמעו כמה סאבים, קומפוננטים... שונים וכו... אין טעם לבסס המלצה על מוצר אחד או שניים. (אלא אם כך נדרש... )

בכל אופן שוב אני מתנצל אם מישהו נעלב מדברי.

יש הבדל עצום בין מישהו ששומע ומביע דעתו , לבין מישהו שפתח שני תרד'ים על מערכות והראה בשניהם גוון של התנהגות מסויים , ובתגובות שלו על אחרים , שאומר שאם אתה לא שומע ממנו דברי טעם , זה לא בגלל טעות .

איך אומרים פעם ראשונה גשם פעם שניה גם גשם אבל פעם שלישית אני כבר מבין שיורקים עלי . וכאן חייבים לעצור את זה .כי מישהו שלא בודק את ההודעות שלו ושלא מבין כל כך , ויש הרבה שלא מבינים (בשביל זה הם באים לכאן) ,עלולים להיות מוסחים לכיוון אחר בגללו , וזה לא הכיוון המתאים .

העירו לו לפני כן והוא לא קולט אז אולי כך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...