Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב! קודם כל ברוך הבא!

טויוטה קורולה 2001 סדאן זה הרכב שיש לאבא שלי - רכב מדהים לדעתי וגם הדגם הכי מוצלח מכל הקורולות.

אני נוהג בקורולה 96 - חולה על ה(_,_) של האוטו הזה!!!

לגבי הרכב שלך - מקדימה אתה יכול להכניס 6.5 אינטש אבל או על הגבהה או ישירות על הפאנל ואז תצטרך לעשות בו חור - לא ממליץ משום שסט קומפוננט 6.5 אינטש הוא מאוד עמוק ויהיה מאוד קשה להתאים אותו.

לכן - לרכב הזה, אם אתה רוצה לשמור על מראה מקורי - תקנה סט קומפוננט 5.25 אינטש - אבל משהו טוב!

את מירב כספך תשקיע בסט קומפוננט הקדמי ובHU - זה שני הדברים הקריטיים במערכת שלך!

אחרי זה ממליץ לך לרכוש סאב 10 אינטש בתיבה אטומה - המבחר הוא עצום ויש הרבה דברים טובים שאתה יכול לקנות.

מגבר 4 ערוצים - אל תשקיע כאן יותר מידי כי מגבר אחד מבחינת צליל לא שונה ממגבר אחר - אתה לא תרגיש בהבדלים.

לגבי הHU - פנסוניק או אלפיין (אני ממליץ לפי מה שאני אוהב)

לגבי הסט הקדמי - או מוראל אוביישן (כמו שאמרתי - כאן תשקיע את מיטב כספך) או אינפיניטי רפרנס או פוקל (לא מבין גדול בדגמים שלהם אבל חברה מצויינת)

אם אתה אוהב צליל רך ועמוק - מוראל

אם אתה אוהב צליל חזק ברור וחד - פוקל

אם אתה מחפש את האמצע בינם - אינפיניטי

מגבר - תנסה להביא מהדיוטי את הjbl gto75.4 (יש גם את האח התאום שלו מבית אינפיניטי) יעלה לך כמעט חצי מחיר (200 דולר במקום 1400 שקל כאן בארץ)

לגבי האטימה - זה בהחלט מוסיף, בשלב ראשון תאטום רק את הדלתות הקידמיות - לא צריך יותר מזה, כך בחשבון שאתה תצטרך שני סטים לדלתות והמחיר יהיה בין ה1000 ל1500 ש"ח עוד לפני עבודה.

לסיכום - קודם תשקיע בHU (לא מעל 2500 ש"ח - מיותר) ובסט קומפוננט קדמי (כאן תשקיע את רוב הכסף - תלוי איזה HU תקנה) ואחרי זה במגבר וסאב 10 או 12 אינטש (עדיף 10 - יותר מדוייק ולרוב גם יותר מוזיקלי וגם יותר זול) ובהתקנה.

אם ישאר לך כסף - תאטום את הדלתות, אם לא - תשאיר את זה לשלב הבא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד משהו קטן

אם אתה הולך על סט של אינפיניטי רפרנס וHU בסביבות 1700 או 1800 ש"ח ייתכן וישאר לך מספיק לאטימת הדלתות - אבל באמת מציע לך לעזוב כרגע את האטימה ודווקא לבחור משהו מהסדרות הגבוהות של מוראל או של פוקאל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחלה, תודה, אני גוזר ושומר.

המון תודה למגיבים. קיבלתי אוריינטציה טובה ועכשיו אני יכול למקד את החיפושים שלי.

פורסם
עוד משהו קטן

אם אתה הולך על סט של אינפיניטי רפרנס וHU בסביבות 1700 או 1800 ש"ח ייתכן וישאר לך מספיק לאטימת הדלתות - אבל באמת מציע לך לעזוב כרגע את האטימה ודווקא לבחור משהו מהסדרות הגבוהות של מוראל או של פוקאל.

אני חייב לומר שבנושא זה דעתי היא שונה משלו ,נסעתי במשך זמן קצר על מרצדס , שהם עם דלתות די אטומות ומסיביות נורא , ועדיין יש הבדל בין דלת עם אטימה ודלת ללא אטימה . בטויוטה וכל פחנועיפני אחר ברור לי שיהיה הבדל די גדול .

וככול שהר"ד שלך יותר טוב וההגברה שלך יותר טובה עדיף לך במיוחד אם יש לך הכסף לתת להם תפאורה יותר טובה ע"י איטום הדלתות . כשה"חיידק" ינג'ס לך לשיפור נוסף תאטום עוד חלקים, כמו בגז' וכדומה

והמרשם שלי יהיה ר"ד אלפיין 9853-9855 בסביבות 2300 ש"ח - את הטיים קורקשין שם תצטרך ע"מ ליצור במה והר"ד הזה הוא בסיס טוב לגדול עליו בעתיד

קומפוננט דוטק עם טוייטרים של אוביישון - כי לא בטוח לי שאם תרצה להשתמש במגבר ארבע ערוצים תוכל לממש את האוביישון בלי גישור

ומגבר , אם לא תמצא את הJBL במחיר דיוטי פריי אזי אני ממליץ על הסאונדסטרים

סאב אינפיניטי קאפא פרפקט הוא הכי טוב לפי דעתי אבל תוכל אולי להסתפק גם בקסנון אוקטן R

ואיטם ובניה וישאר לך כסף למתקין טוב , ממה ששמעתי בחיפוש בפורום הרבה ממליצים על סאונדר ברחובות , אז תנסה שם

ושיהיה לך בהצלחה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

אני רק חוזר ואומר משהו

הדבר הכי חשוב להשקיע בו הוא לא הHU כי היום בגבול ה2000 ש"ח אתה כבר קונה מכשירים מצויינים שההבדל בצליל ביניהם ממש זעיר לאוזניים שלנו - ההבדלים היחידים הם בנוחות התפעול וביכולת הכוונונית של המכשיר וזה נבדל בין חברה אחת לאחרת - הצליל הבסיסי - טוב בכולן.

לגבי הרמקולים - אין רמקול אחד שדומה למשנהו וכאן הכסף והמותג מדברים ולכן פה הכי חשוב להשקיע את מירב המאמצים - בסופו של דבר הרמקול הוא זה אשר קובע את הצליל ומכאן שמו באנגלית "דברן" ספיקר...

Pioneer TS-X150

פורסם

לא חושב שזה נכון , אם יש לי אפשרות להשיג ר"ד עים טיים קורקשיין בתוספת של 300 ש"ח , אז זה יהיה שווה את זה כל פעם שאחליף סטים , כי כל פעם אוכל לשנות את הטיים קוריקשיין וכך לסדר את מירכוז הבמה .

דבר שני אני כן , מאמין (ללא יכולת הוכחה) שלאלפיין יש צליל יותר טוב . ולפני שכולם יתחילו לומר שאם אין יכולת להוכיח זה וודו , אני רק אזכיר לכולכם שוודו עובד למרות שהוא לא מדעי והילינג עובד למרות שהוא לא מדעי ולאנשים יש הילה למרות שגם זה לא מדעי . ויש מזל לאנושות שהיא מאמינה גם כשאין הוכחות וראה מיקרים אלו וראה מיקרי דיקור סיני שעשו הרדמה בדיקור לפני שהמדע ידע ועד היום מדענים אומרים שאין הוכחה מדעית לכך .

אז כן אני מאמין שעדיף אלפיין על פיוניר וגם אם הוא לא על הטיים קורקשיין גם הוא יאמין

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני הייתי לוקח אלפין מהדגמים הטובים יד שניה, רמקול מצוין, ודווקא הולך על מגבר טוב, כי לפי המגבר גם הסאב ישמע טוב וחזק, וגם הרמקולים. אז עדיף מערכת טובה, אבל יד שניה, ומגבר טוב מהחברות היותר מובילות...

לגבי איטום, לדעתי אם כבר אתה משקיע אז תעשה איטום. זה חשוב והצליל ישמע שונה לגמרי.

סם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי עם תובנות.

(תזכורת - יש לי טויוטה קורולה סדאן ואני רוצה לקנות מערכת)

סינג'רתי חברים להביא לי את הג'יי בי אל - ג'י טי או מהדיוטי פרי

עכשיו נשארו לי עוד 6000 ש"ח פלוס מינוס 500.

ביקרתי בסאונדר ברחובות והציעו לי איטום יריעות דינאמט אקסטרים לשתי דלתות קדמיות כולל התקנה ב900 ש"ח.

חיווט במאתיים ומשהו והתקנה של מערכת מלאה ב 650 ש"ח.

זה משאיר לי סביבות 4500 ש"ח לקומפוננט מקדימה, יחידת ראש,סאב ותיבה וזוג רמקולים אחוריים.

בעיקר זקוק להמלצות על יחידת הראש, איך לפלג את הכסף?

פורסם

מה אתה מתכוון לעשות עם המערכת האינטגרלית?

(אם כתבת את התשובה מעל, אז כנראה פיספסתי)

אם אתה מתכוון להשאיר אותה ופשוט לבצע התקנה בלי קשר אליה - האם יש בטויוטה DIN פנוי לצורך זה?

אם אתה מכוון להחליף אותה - האם החשבת את העלות של המתאם?

האם בדקת עם תפקוד מחשב המנוע לא יפגע כתוצאה מניתוק המערכת האינטגרלית (כמו במאזדה 3 2004)?

רק כמה נקודות למחשבה מניסיון עם מערכות אינטגרליות...

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

לדרויד, תודה על התעניינות, במערכת האינטגרלית יש רק נגן קסטות

ויש מקום להכניס במקום הטייפ יחידת ראש, חיים מסאונדר אמר שהמחשב דרך לא יפגע אבל ליתר ביטחון ננתק את הטייפ ונבדוק את מחשב הדרך.

מקווה לטוב

פורסם

אה... אז זאת לא ממש מערכת "אינטגרלית" :)

כי במאזדה לקחו את זה יותר רחוק - אתה מנתק את היחידה של הסאונד - אין אפשרות לכוון שעון ואין תצוגת מזגן :)

אבל הנ"ל תוקן במאזדה3 2006...

בדגמים הקודמים נדרשה התערבות כירורגית של אלקטרונאי (אלקטרוניסט?) תותח...

כל הציוד למכירה!

<< FF

פורסם

נו באמת חבר'ה הגענו למצב הזה??

אל תגזימו הבנאדם בה עם 6 אלף שקל ביד ואומר לכם תעזרו לי במערכת אתם אומרים לו שייקח HU וסט קומפוננט בשלושת רבע המחיר .. ???

אחי אתה כמתחיל לא תצטרך HU כל כך יקר .. אני כשהייתי מתחיל פה היה לי KENWOOD KDC 2020 שהוא ישן אך איכותי וטוב ולא עולה הרבה כסף...והוא נותן תמורה למחירו(מחירו אני חושב היום בין 300-400 שקל..)

אני הרכבתי עליו בהתחלה סאב של רוקפורד (PUNCH XLC) זאת אומרת ההרכבה(לא הרכבתי על הרדיו דיסק יעני שירים תסאב אלה שהמערכת עבדה על הפאנל הזה) ועוד מגבר של LIGHTNING AUDIO S4.300

אז אני מציע לך בתור מתחיל תתחיל ברדיו דיסק פשוט (לא מאוד פשוט ) פשוט (לא עולה יקר) אך איכותי כמו KENWOOD...

ותשים סאב ומגבר רמקולים אחוריים סט קומפוננט ..

למשל ..

סט קומפוננט שים את המורל דוטק..

סאב קח לך סאב מדויק או חזק .. קח את הCVR של KICKER... או קח Punch של רוקפורד.. הP2...

נעבור למגבר קח לך מגבר של LANZAR ה1000 וואט אני אביא לך את הדגם...

והנה יש לך מערכת כמעט ב3400 שקל.. כמעט.. כולל תיבה נראה לי ... ושים איטומים וקבלים והכל ב600 שקל תעשה עבודה יפה ונקייה...תעבוד על הרמקולים קצת תבנה דברים ובלאגן .. (אם אתה מעוניין...) אם לא אתה יכול לשמור עד לחסיכה למערכת ענקית עם סאב למשל הKICKER L7 ואז נראה מה יקרה ... או שאתה יכול לשים עכשיו עוד CVR אחד ויש לך מערכת פצצה.. בהצלחה..

פורסם
נו באמת חבר'ה הגענו למצב הזה??

אל תגזימו הבנאדם בה עם 6 אלף שקל ביד ואומר לכם תעזרו לי במערכת אתם אומרים לו שייקח HU וסט קומפוננט בשלושת רבע המחיר .. ???

אחי אתה כמתחיל לא תצטרך HU כל כך יקר .. אני כשהייתי מתחיל פה היה לי KENWOOD KDC 2020 שהוא ישן אך איכותי וטוב ולא עולה הרבה כסף...

ואתה אומר את הנ"ל בתור.... מומחה?

להזכירך, תקן אותי אם אני טועה, רק לפני כמה ימים קנית 3 מגברי לאנזאר בלי שידעת למה מיועד השלישי בכלל...

אולי השרשור הבא ירענן את זכרונך:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=109462

מדהים איך אנשים עוברים פה משלב השאלות על המושגים הבסיסיים באודיאו לשלב היעוץ בתוך שבוע אחד.

כל הציוד למכירה!

<< FF

• תוכן חדש...