Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:?:| שמעו וואלה תודה רבה דבר ראשון שנכנסתם,

אני רוצה לקנות את המערכת לרכב שלי (סופר לנסר 97) בימים הקרובים ורוצה המלצות למה אפשר לקנות..

אני רוצה בעקרון שתהיה איכות, בשבילי .. לא בשביל השכונה אם אתם מבינים על מה אני מדבר.. אני לא מהפריקים האלה שחייבים איכות מדהימה.. רוצה איכות סבבה שאפשר לשמוע בה בכיף.. לא מקרטעת..

אז ככה:

דבר ראשון .. מגבר נותן לי משהו אם אין לי סאב? יענו שווה נגיד לקנות מגבר לא כולל סאב? או שפשוט קונים את המגבר בשביל הסאב..

דבר שני .. שווה אולי להשקיע יותר ברמקולים, ופאנל במקום להשקיע פחות ולקנות גם סאב + מגבר ?

המערכת כוללת:

רמקולים ופאנל - בסיסי

+

מגבר וסאב.. - אפשרות

השאלה מה לעשות, ואם מישהו ממליץ על מקום טוב בירושלים ? תודה,

יניב.

פורסם

רדיו דיסק-פיוניר 2800 עולה בערך 800 שקל

קומפוננט-מורל פולס 500 שקל\6X9 מה שתבחר באותו סכום (אם אתה לא מוכן לחתוך בדלת)

מגבר-פלטניום אודיו 500 שקל

סאב-פיוניר 1000- 600 שקל

כבלים+התקנה 500 שקל בערך (צריך לחתוך אצלך בדלת אם אתה רוצה לשמוע נורמאלי)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
:?:| שמעו וואלה תודה רבה דבר ראשון שנכנסתם,

אני רוצה לקנות את המערכת לרכב שלי (סופר לנסר 97) בימים הקרובים ורוצה המלצות למה אפשר לקנות..

אני רוצה בעקרון שתהיה איכות, בשבילי .. לא בשביל השכונה אם אתם מבינים על מה אני מדבר.. אני לא מהפריקים האלה שחייבים איכות מדהימה.. רוצה איכות סבבה שאפשר לשמוע בה בכיף.. לא מקרטעת..

אז ככה:

דבר ראשון .. מגבר נותן לי משהו אם אין לי סאב? יענו שווה נגיד לקנות מגבר לא כולל סאב? או שפשוט קונים את המגבר בשביל הסאב.. למגבר אפשר לחבר גם רמקולים לא רק סאב.

לצורך העיניין במילים פשוטות מגבר בשימוש נכון יכול לגרום לניצול טוב יותר של הרמקול ול"עומק" בצליל.

דבר שני .. שווה אולי להשקיע יותר ברמקולים, ופאנל במקום להשקיע פחות ולקנות גם סאב + מגבר ?

חסכון ברמקולים לא יגרום לכך שתוכל להרשות לעצמך מגבר וסאב, לא בתקציב כזה לפחות.

המערכת כוללת:

רמקולים ופאנל - בסיסי

+

מגבר וסאב.. - אפשרות

השאלה מה לעשות, ואם מישהו ממליץ על מקום טוב בירושלים ? תודה,

יניב.

הייתי מציע לך קומפוננט קידמי - מורל פולס 450 ש"ח

פאנל עד 800 ש"ח יכול לספק לך תמורה טובה. אני לא אמליץ לך על דגם מסויים כי בדר"כ לכל אחד יש טעם משלו, הן חיצוני והן "שם חברה".

מגבר 4 ערוצים של לנזאר וייבראנט 416 בסביבות ה-1100.

אלא אם כן אתה מגיע לדיוטי פרי בקרוב ותוכל להביא את הג'י בי אל המפורסם.

בכל מקרה מגבר 4 ערוצים יגביר לך את הקומפוננט הקידמי וישאיר לך אפשרות לעתיד להגביר בנוסף גם סאב וופר.

אפשרי איכשהו להכניס בתקציב כזה גם סאב אבל זה יצרוך רכיבים ממש זולים או יד שניה.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

קודם כל תקבע מה התקציב שלך . באופן עקרוני אתה לא חייב לקנות מגבר בהתחלה , אתה יכול להתחיל מלקנות פאנל ורמקולים קדמיים טובים , ואח"כ לקנות מגבר וסאב . ולמעשה זו הדרך המומלצת ביותר .

כי כך אתה יכול לקנות פאנל טוב מאוד ושיהיה הבסיס למערכת . זו לפחות דעתי . מאידך תקח בחשבון שאודיו לרכב ובמיוחד אם רוצים מערכת שנשמעת טוב שזה SQ בניגוד למערכת שעושה רעש שזה SPL , זה אלפי שקלים וצפונה.

אז תגדיר תקציב , ואני מציע לך להיות נדיב מאוד בזה ,כי הפנל הוא החלק בעל ההשפעה השניה בטיבה במערכת שלך , אבל את הרמקולים ממילא תחליף אז כדאי להשקיע סכום גדול בפאנל .

בקיצר תגדיר תקציב ,ונוכל לעזור לך ספציפית מה יותר טוב

בהצלחה ובברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הוא כן קבע תקציב...

פורסם
הוא כן קבע תקציב...

תודה לא ראיתי שהוא קבע תקציב

ול BLACK_PANTHER יש שתי שאלות : זה כל התקציב או שיש מצב שבזמן הקרוב תוכל להשיג תקציב נוסף ?

ב : מה חשוב לך ?

יש שתי אפשרויות :1 - קומפוננט פשוט +פאנל פשוט+ מגבר פשוט + סאב =2900-3500 ש"ח

2 - פאנל היי אנד +קומפוננט פשוט = 2500-3000

ועכשיו מה ההבדל . באפשרות הראשונה אתה קונה מערכת פשוטה . היא תהיה איכותית אבל בסיסית . זה מתאים למישהו שיודע מראש שמוסיקה הוא רוצה שיהיה ברכב אבל היא לא כל כך חשובה לו .

ולמה ? כי אם מוסיקה חשובה לך , אחרי כמה זמן תרצה להחליף ולשנות את המערכת , ואז זה למכור משומש כל מה שיש לך ולקנות הכל חדש

אפשרות שניה לוקחת בחשבון את זה ואומרת כך :אני קונה פאנל היי אנד- יענו הטוב ביותר , ואז לא אצטרך להחליף אותו , אני קונה עכשיו קומפוננט פשוט וטוב ושומע . מצטבר כסף אני קונה מגבר טוב מאוד , מצטבר עוד כסף אני קונה או קומפוננט טוב מאוד או סאב

בשני המקרים תגיע בסוף לאותה מערכת השאלה היא כמה פעמים נאלצת למכור בזול ולקנות ביוקר

אז שב עם עצמך , תראה מה מתאים לך משני הדרכים ואז אוכל להמליץ לך מה אני הייתי עושה במקומך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אז ככה כנראה שלא ניסחתי את עצמי טוב..

כרגע יש ברשותי כסביבות 2.5~ ... השאלה שלי האם עדיף לקנות רק רמקולים + פאנל כרגע..

ובעתיד (יום הולדת 18 ב - 15 ביוני .. לא עוד הרבה זמן בכלל) להוסיף מגבר + סאב..

עכשיו כמה שאלות, איזה חלקים קיימים במערכת ברכב?

סאב, מגבר, פאנל,?,?,?

ושאלה אחרונה, המחירים בדיוטיפרי יותר זולים? חברה של המשפחה היא דיילת אז אין בעיה להביא כל דבר מהדיוטי פרי.. השאלה אם זה משתלם (התקנה.. \ איכות \ אחריות וכו'..)

כרגע יש לי 2.5 ~ בעתיד הקרוב יהיה עוד.. באיזה סדר אתם ממליצים לקנות את המערכת כדי להביא את המיטב לאורך זמן ו"כמה שיותר מהר" זאת אומרת מה הדרך היעיליה ביותר לקנות את המערכת בחלקים.

אני חוזר ואומר אני לא אחד ששם לב כל כך לאיכות אם היא ככה או ככה.. אני רוצה רכיבים ממוצעים+ רוצה לשמוע בערך כמו שאני שומע במחשב.. שזה סבבה.. ואין לי משו מיוחד מי ישמע, ואני חוזר חח שאני ישמע טוב :p לא השכונה ;)

אז בבקשה תעזרו לי פה חחח אה ושאלה אחת..

מה ההבדל בין ה ALPINE המסוים באותו מחיר של ה PIONEER 5800 ?

זאת אומרת במחיר של 1300 (PIONEER 5800) עדיף לללכת על פיוניר או דגם מקביל +\- של ALPINE?

תודה לכולכם,

יניב

נ.ב

אפשר הסבר קטן \ אתר שמסביר בקצרה מזה כל רכיב ובמה הוא עוזר ? (קומפוננט למשל וכו'..)

פורסם

אוקיי לא חשבתי שהמצב הוא כזה..

אם הגענו למצב שאתה שואל מזה קומפוננט אז הוא תעשה סיור לבד ב-10 עמודים אחורנים ותלמד קצת

או שתכנס ל-FAQ. אל תפגע או משהו פשוט כל בנאדם חדש בפורום שואל את אותן שאלות.

פורסם
אז ככה כנראה שלא ניסחתי את עצמי טוב..

כרגע יש ברשותי כסביבות 2.5~ ... השאלה שלי האם עדיף לקנות רק רמקולים + פאנל כרגע..

ובעתיד (יום הולדת 18 ב - 15 ביוני .. לא עוד הרבה זמן בכלל) להוסיף מגבר + סאב..

עכשיו כמה שאלות, איזה חלקים קיימים במערכת ברכב?

סאב, מגבר, פאנל,?,?,?וקומפוננט קידמי

ושאלה אחרונה, המחירים בדיוטיפרי יותר זולים? חברה של המשפחה היא דיילת אז אין בעיה להביא כל דבר מהדיוטי פרי.. השאלה אם זה משתלם (התקנה.. \ איכות \ אחריות וכו'..) יש שם דברים שזול להביא משם למשל מגבר

כרגע יש לי 2.5 ~ בעתיד הקרוב יהיה עוד.. באיזה סדר אתם ממליצים לקנות את המערכת כדי להביא את המיטב לאורך זמן ו"כמה שיותר מהר" זאת אומרת מה הדרך היעיליה ביותר לקנות את המערכת בחלקים.

אני חוזר ואומר אני לא אחד ששם לב כל כך לאיכות אם היא ככה או ככה.. אני רוצה רכיבים ממוצעים+ רוצה לשמוע בערך כמו שאני שומע במחשב.. שזה סבבה.. ואין לי משו מיוחד מי ישמע, ואני חוזר חח שאני ישמע טוב :p לא השכונה ;)

אז בבקשה תעזרו לי פה חחח אה ושאלה אחת..

מה ההבדל בין ה ALPINE המסוים באותו מחיר של ה PIONEER 5800 ?

זאת אומרת במחיר של 1300 (PIONEER 5800) עדיף לללכת על פיוניר או דגם מקביל +\- של ALPINE? לך על האלפיין ותבקש מהקרובה שלך שתקנה בדיוטי את המגבר 75.4 JBL

תודה לכולכם,

יניב

נ.ב

אפשר הסבר קטן \ אתר שמסביר בקצרה מזה כל רכיב ובמה הוא עוזר ? (קומפוננט למשל וכו'..) תקרא את הלינקים למעלה כאן ובאנגלית

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הייתי ממליץ על פאנל טוב (סביבות ה-1500-1600 ש"ח) וקומפוננט ברמה סבירה (900-1000 ש"ח), ובעתיד לדעתי כדאי שתביא מגבר מהדיוטי פרי (JBL GTO 75.4) וסאב עם התקציב שיתווסף ביום ההולדת ;)

בהצלחה!

פורסם
הייתי ממליץ על פאנל טוב (סביבות ה-1500-1600 ש"ח) וקומפוננט ברמה סבירה (900-1000 ש"ח), ובעתיד לדעתי כדאי שתביא מגבר מהדיוטי פרי (JBL GTO 75.4) וסאב עם התקציב שיתווסף ביום ההולדת ;)

בהצלחה!

זה בדיוק מה שחשבתי .. להביא ת'פאנל ב1300~ וקומפוננט ב1000~

ובעתיד להוסיף סאב + מגבר..

כמה עולה ה JBL המדובר בדיוטי ? (שיהיה לי מושג על המחירים)

ואיזה קומפוננט מומלץ לדרישות שלי ?

תודה,

יניב.

פורסם
אוקיי לא חשבתי שהמצב הוא כזה..

אם הגענו למצב שאתה שואל מזה קומפוננט אז הוא תעשה סיור לבד ב-10 עמודים אחורנים ותלמד קצת

או שתכנס ל-FAQ. אל תפגע או משהו פשוט כל בנאדם חדש בפורום שואל את אותן שאלות.

אני מתאר לעצמי שהרבה שואלים :D

חח אבל לא התכוונתי מזה קומפוננט התכוונתי למשל, מה נותן מגבר חוץ מחיבור לסאב וכו'..

לא משנה- להתנסח אני לא יודע חחחח (דיסלקט אני..)

קיצר אמממ וואלה סבבה אחי סלמתק :)

אני אבדוק ת'FAQ בכל זאת.. ו...... בקשר לקומפוננט איזה כדאי לקנות ? איזה חברה .. ואיזה דגם אתה ממליץ ?

פורסם

ה-JBL עולה בדיוטי פרי 200$, ומבחינת השאלה האם הוא במלאי או לא - אני מבין שלא אמורה להיות לך בעיה, כי אותה חברה של המשפחה בטח נמצאת שם לעתים די קרובות...

בנוגע לקומפוננט זה באמת עניין של טעם, ואתה צריך לשמוע סטים לפני שתוכל להחליט איזה מתאים לך (זה תלוי גם בסגנונות המוזיקה שאתה שומע, אבל בעיקר בטעם האישי שלך, ומה שישמע לך הכי טוב).

בכל זאת, מה שרוב חברי הפורום ודאי ימליצו בסביבות ה-1000 ש"ח הוא סט של חברת מורל (Morel) הישראלית, הדגם הוא דוטק (Dotech). אבל שוב, כדאי שתשמע סטים שונים לפני שתחליט מה בדיוק אתה רוצה.

שוב, בהצלחה :)

• תוכן חדש...