Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה קוראת רק שאתה שומע דיסק או גם שאתה שומע רדיו?

יכול להיות שזה קשור לזה שהדיסק פשוט קופץ ואז הבעיה ברדיו דיסק

כדי לבדוק את זה תחבר את הרמקולים מאחורה לרדיו-דיסק ואת

הקומפוננטים למגבר ברגע שזה מתנתק אם תמשיך לשמוע את הרמקולים

האחורים תדע לפחות שהבעיה לא בר"ד ורק במערכת..

אחרי זה נשאר לך שתי אופציות או חיווט לא טוב או מגבר דפוק...

אם כל המערכת מתנתקת זאת אומרת גם הרמקולים שמחוברים לר"ד

זה פשוט אומר שהר"ד לא טוב כנראה בעיה עם העינית...

פורסם

המצבר לא נראה לי הבעיה פה למה המצבר בן חודשיים פלוס מינוס,ולפני זה גם במצבר הקודם

זה היה עושה את אותה הבעיה...

תנסו לפרט לי קצת יותר איך אני יכול להתקין עליו מאוור?

כמה צריך לעלות וכו'...

פורסם

ואין לי מושג עם זה קשור לדיסק או לרדיו למה זה קורה רק שאתה מגביר את הווליום

ומי שומע בימינו רדיו בוולוים גבוהה

הבעיה שזה פתאום מפסיק את המוזיקה אפילו הרדיו דיסק ממשיך לעבוד ולא שומעים ואז אחרי כמה זמן פתאום הוא חוזר לחיים ומנגן שוב

פורסם

דבר ראשון תריץ חיפוש יש מלא שרשורים אל זה .

המגבר מחובר אצלך רגיל אל המשענת?

אם כן אתה יכול להצמיד למשענת מלמלה או למטה שתי ברזלים אם מאורר,אבל זה ממש לא איסטתי

אתה יכול לעשות פסים מפרספקט מסביב למגבר ולחבר בעמצע את המאורר יכול להיות ממש יפה

(לא סתם אני לומד עיצוב תעשייתי):-P

אם תצטרך עזרה אני בשמחה יעזור אני עובד אם פרספקט הרבה.

ליאור

פורסם

אז ככה היום נסעתי למתקין (תומר מחברת תומקאר),

והוא בדק לי תגיין העלה והוריד , והמגבר נכנס לפרוטקשן , ואז לאחר ניתוקו של הסאב הכול עבד חלק,

ומסתבר שזה לא בעיה של התחממות, או עינית דפ]וקה ברדיו דיסק, ולא מצבר, אלא (במקרה שלי) סאב של פניוניר שגמר את חייו אחרי פחות מחודשיים, איך זה קרה לא יודע, בכל מקרה תומר הבין שזה הסאב שמקצר תמערכת וישר החליף לי אותו לסאב איכותי יותר -קיקר קומפ C12

נכון להיום הכול עובד כשורה והמטרה הבאה שלי זה לשדרג את ה-HU המעפן שלי למשהו טוב,

וזה עניין של זמן......

פורסם

אז הסאב טוגן מסיבה כזו או אחרת.(אם הוא באמת חדש יחסית)

בכלל, במצב כזה יש לנסות ולאתר הכיצד קרה המקרה, ולתקן תוך המנעות מאפשרות של תקלה חוזרת.

הדבר בהחלט יכול להיות משימוש לא סביר, אם כך (ואתה אמור לדעת) אז שמור על החדש.

ותתחדש!

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אז הסאב טוגן מסיבה כזו או אחרת.(אם הוא באמת חדש יחסית)

בכלל, במצב כזה יש לנסות ולאתר הכיצד קרה המקרה, ולתקן תוך המנעות מאפשרות של תקלה חוזרת.

הדבר בהחלט יכול להיות משימוש לא סביר, אם כך (ואתה אמור לדעת) אז שמור על החדש.

ותתחדש!

בברכה

דני

תודה ועם להגיד את האמת אני מודה שאני בנאדם שלא מחפש לעשות רעש כדי שישמעו מחוץ לרכב, וגם אני לא מחפש עוצמה אני אוהב לשמוע מוזיקה "חלשה" לא כלכך עוצמתית אבל שיהיה צלילים איכותיים, וכן נורא מוזר לי איך הסאב "טוגן", אחרי הכול המגבר שלי לא מפלצתי ואני שומע בעיקר ראפ אז היית רוצה לדעת בשביל הידע האישי ממה אפשר לשרוף סאב -(מדובר על הפיוניר 450 וואט),

ודבר אחרון איך הקיקר C12? הוא סאב יחסית טוב לרמה שלו? יש לי מגבר 4X 50 אני חושב ,

אני יודע שבאוטו שומעים תסאב יותר טוב מהפיוניר אבל איך בכללי? אני יודע שקיקר זה אחלה חברה של סאב וופרים לרכב שלי זה 150 RMS, זה סביר לאחד שלא מחפש SQL, לא?

• תוכן חדש...