פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי קומפננט של מק אודיו (80 rms) אני מחפש מגבר להגביר רק את הקומפננט. מישהו יכול להמליץ על מגבר מתאים. בסכום לא גבוה תודה.
הודעה אחרונה מאת yaniv88, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרמקולים לא יעבדו עם הגברה חיצונית. (כלומר ללא מגבר) יעבדו עם הרדיו דיסק עצמו (Pioneer Premier 750) מה שחשוב לי זה איכות השמיעה(לא מחפש רמקולים הכי טובים בשוק אני אסתפק בג'י בי אל\פיוניר) משהו פשוט נעים לאוזן ולא יקר. למישהו יש איזה המלצה של דגם ספציפי? היום מישהו מהמשפחה שלי טס וחשבתי על זה שאני יגיד לו להביא איתו זוג רמקולים אחוריים. אשמח לשמוע המלצות על דגמים מסויימים ואם יש גם את המחיר שלהם בדיוטי פרי זה יעזור. תודה מראש. ניב
הודעה אחרונה מאת Borka, -
- 0 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
חברת Boss Audio Systems מארה"ב, מרחיבה את קו מוצרי האודיו והמולטימדיה לרכב, במפעליה בקליפורניה, בטייוואן, בקוריאה ובסין. החברה מייצרת מגוון רחב של רדיו דיסקים ונגני MP3, נגני DVD ומסכים, מגברי הספק ומעבדי צליל, רמקולים וסאבוופרים, ציוד לרכבים מסחריים וליאכטות, כבלים ואביזרים נלווים, החשובים למיצוי הפוטנציאל של ההתקנה וההנאה מהצליל. דגמי 2007, שהגיעו לאחרונה לחנויות, עוצבו ותוכננו מחדש, שופרה בהם הנדסת האנוש והבטיחות בנהיגה, הם מעתה ברמת קצה עליון ומציעים תמורה טובה יותר למחיר. החברה שיגרה לאחרונה את הדבר הבא בעולם ה- Bluetooth. רדיו MP3 עם דיבורית אלחוטית, לסנכרון עם טלפון סלולארי הכולל Bluetooth, למי שאינו רוצה או אינו יכול להתקין דיבורית קבועה ברכב. הדיבורית…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 1 תגובות
- 966 צפיות
מה אתם אומרים על המכשיר הזה... שמעתי הוא טוב.. אמרתי אני ירשום פה כדי לקבל חוות דעת מאנשים שבאמת מבינים... תודה.
הודעה אחרונה מאת עידו דהן, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום , יש לי את המונו בלוק אוריון 600D http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=600D&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=401&aff=Zap עכשיו הוא מחזיק כרגע קיקר סיויאר ומרים לו את הצורה עכשיו השאלה שלי האם הוא יכול לפתוח את ה L7 או שאם אינ ירצה לשים L7 אני יצתרך להחליף גם מגבר?
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
-
מה אתם אומרים על המערכת שלי? 1 2
מאת Guest amirrr-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סאב - קיקר C12 עם תיבה אטומה והתיבה מזה גדולה לא בסדר גודל נורמלי יותר בהרבה יותר גדול! HU-פיוניר 580 קומפוננט-מורל פולס מגבר לקומפוננט-lanzar-VIBE218 מונובלוק לסאב-JBL BP 300.1 נו איך המערכת טובה/חלשה ? או מספיקה למתחיל ?? תשמעו חשבתי לקנות עוד סאב של קיקר C12 כי כתוב שהמונו מחזיק 300 RMS ב2OHM איך אני יכול לעשות את שני הסאבים האלה שני אוהם?. והאם כדאי??
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 852 צפיות
מי שמכיר את הרדיו דיסק הזה יש לו שני פאנלים וכאשר אני רוצה להוציא את הדיסק או להוריד את הפאנל החיצוני אני לוחץ על כפתור ובאופן חשמלי הפאנל נופל. בקיצור-אני לוחץ על הכפתור שמוריד את הפאנל והפנל לא נופל ולא עושה שום סימנים של רעש כאילו משהו תקוע. למישהו זה קרה? מה הבעיה? מה עלות התיקון? תודה
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת SUPER SOUND DVD ברכב,הכל עובד מצוין והיא עובדת דרך משדר FM כאשר מדליקים אותה מחדש,היא חוזרת להגדרות ווליום של 20,כאשר במצב זה הרמקולים מתחילים לצרום. כאשר אני מכוון אותה ידני ל1,היא עובדת מעולה. מה אני עושה? האם מישו מכיר את הבעיה? תודה, מקסים
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 13 תגובות
- 985 צפיות
חברה אם הספק של 500RMS כל אחד. אם אני מחבר את ה HU למגבר הראשון ומהמגבר הראשון למגבר השני ומשם לסאב..האם זה ישנה משהו? כי הרי המקסימום של המגבר הוא 500RMS מישהו יכול קצת לפשט את זה? אם אני לא טועה זה קשור ל מתח כניסה?....אולי....
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 47 תגובות
- 6 אלף צפיות
מפגש ראשון שלי ומהנה ביותר. שמחתי להכיר פה חלק מהפרצופים ולשמוע סטים חדשים. הייתה חסרה קצת נוכחות אבל... בכל מקרה...יאללה תתחילו להעלות תמונות למי שיש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
שלום..... אתם מכירים מקומות/ חנויות שבהן עושים החלפה (טריד אין) על מוצרים ?
הודעה אחרונה מאת Shazzz, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=LQ102&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=7# הקיט הזה זה של לאנזר 10 G עולה רק 100 שקל השאלה שלי האם הוא מספיק בשביל לחבר את המערכת הנ"ל למאזדה לאנטיס 2003 מורל פולס 6.5 מגבר לאנזר 800 וואט 4 יציאות סאב רדיו דיסק סוני לא MP3 האם 10G כבל מספיק ?עם פיוז 30 A ?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתלבט בין pla3000d pyle 2400w magnat phantom איזה בין שתי המגברים האלה עדיף ולמה? תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי את הרדיו דיסק הנ"ל http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=22&products_id=145&osCsid=64e9c89a4b15a884ac8e4876ca74c28a וכמו שהבנתי יש לו יציאת RCA אחת איך אני מחבר מגבר נוסף.? תודה.
הודעה אחרונה מאת xgamer, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום בשלוש שבועות האחרונים יש לי בעיה מוזרה רדיו דיסק פיוניר קומפוננט דוטק קדימה אחורה 6/9 פיוניר מגבר 4 ערוצים לאנזר 1000 וואט מונובלוק קיקר 600.1 סאב קיקר L7 קבל +4G זה המערכת שלי עכשיו הבעיה היא.. נגיד שאני מכבה את המערכת או שהיא על 0 ווליום הבעיה קוראת לי ושאני מגביע את הווליום פתאום לא שומעים כלום בדקתי עם מנורה עם עובר זרם בקבל + מהמצבר עד הפיוז עובר ומהבית פיוז יש בעיה ושאני מחליף פיוז המערכת עובדת והפיוז בכלל לא נראה שרוף הוא כמו חדש מה הבעיה יכולה להיות? צריך לציין שהמערכת הזאת כבר הרבה זמן אצלי וזה עכשיו רק
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
GAIN SETTING CD ו TEST TONES חיפשתי ולא מצאתי אה והלינקים שיש ב FAQ לא פעילים.
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הראשון: jl audio 500/1 השני: phoenix gold xenon 600.1 שתי החברות בעלות שם מצוין בעולם האודיו לרכב ולשני המונובלוקים יש יכולת לעבוד בכל התנגדות של סאב. המקום להתלבטות הוא הdamping factor 500 שיש בJL לעומת אני לא יודע כמה שיש בPG. המחירים הם בהבדל של 1000 שקל בערך אז הייתי רוצה לדעת אם להוסיף 1000 בשביל JL או לחסוך 1000 ולקנות PG שיתן לי את אותו הדבר. עוד לא החלטתי איזה סאב אני קונה אבל ההתלבטות תתבצע כשהמגבר יהיה כבר מותקן ברכב (מאזדה 3). תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
שלום חברים רציתי התיעצות עם כל מי שמבין בקטע של האקוסטיקה לרכב יש לי באוטו שני רמקולים 6*9 של לנצר הרמקולים יושבים בתוך הבוקסות ( אלה מהעץ המיועדים לטנדרים ולרמקולים 6*9 לרכבים ללא מקום - מגש ) ומחוברים למגבר ללא סאב השאלה שלי אם אני עושה להם פיר בצדדים לרסן את הבאס האם זה לא יהרוס את הצליל והתיבה ? כי ככה יוצא באס לא נקי ולא עמוק ועוד שאלה קטנה : האם יש השפעה של צליל שיוצא מהמגבר בעקבות כך שיש לי רדיו דיסק שמגיע עד 40 בעוצמה ובגלל זה יש לי צורך להגביר את המגבר קצת הרבה שיהיה עוצמה ? מחכה לתשובה תודה מראש לכל מי שיעזור לי
הודעה אחרונה מאת omrisu, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי סוזוקי בלאנו מודל 2000 ואני רוצה להרקיב קומפוננט קידמי ואני צריך לדעת את המידה 6.5/4/5......?? ואיך אני פותח בדיוק מבלי לגעת במגעים של החלונות חשמל וכל זה ..?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
ספוג ברדיו
מאת golf v6- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש למישהו ספוג מאחורי ה hu ?..
הודעה אחרונה מאת golf v6, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן. רציתי לשאול אתכם ,האם זה בריא לקומפוננט לקבל הגברה בגישור?. לדוגמא נגיד קניתי קומפוננט של 200RMS ואני מגביר אותו עם הJBL GTO שלי בגישור. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש ברשותי BMW325משנת יצור 03 ברכב מותקן רדיו דיסק מקורי ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צנגר לרדיו דיסק המקורי או אם יש דרך אחרת תודה מראש
הודעה אחרונה מאת oogee, -
שלום חברים. אם היו לכם שני מגברים 2 ערוצים, כאשר אחד הוא היי-אנד (ניתן לו את השם "ג'נסיס") והשני הוא מגבר פשוט (ניתן לו את השם "רוקפורד"). שני המגברים בעלי הספק דומה - נגיד 70 RMS לערוץ. צורת החיבור היא בי-אמפינג, שמי שלא יודע \ זוכר מדובר בצורת חיבור בה כל אלמנט מחובר ישירות ליציאה מהמגבר והחיתוך נעשה ע"י ההד יוניט או קרוס אקטיבי. לאן הייתם מחברים את הג'נסיס ולאן את הרוקפורד ולמה? (בהפשטה: את הג'נסיס הייתם מחברים לטוויטרים או למידים?). מצפה לתגובות חכמות ומתחכמות . איתמר.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 1 תגובות
- 902 צפיות
יש לי תופסן טבעת מסביב לקוטב של המצבר. אני מלביש עליו טבעת עם הברגה. או עדיף את מה שקונים בהום סנטר. שזה מתחבר לכבל. וסוגרים את הקוטב עם מפתח. וזה סגור. או טבעת שמלבישים על הקוטב של המצבר. ויש עליו בורג להבריג טבעות . מה עדיף??
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
למי שמתכוון לקנות רדיו דיסק שמשהו הביא מחו"ל ואין לא תדרים בארץ לא משתלם לעשות בגלל שמי שמוכר אותו ב 1000 שקל נגיד אז כיול מערכת של פיוניר והתקשרתי לברר עולה 700 שקל עם מע"מ חבל על הכסף ועל הזמן שצריך לשרוף זה לוקח שבוע ימים לעשות . לא לקנות כמה שזה מפתה .
הודעה אחרונה מאת nir2711, -
- 0 תגובות
- 981 צפיות
ערב טוב אני כרגע בונה תיבה לסאב שאלתי האם במקום פורט צינור מפלסטיק אני בונה תעלה מ-mdf כך שטח חתך של הצינור והתעלה זהים האם הדבר ידרום לשינוי בסאונד?
הודעה אחרונה מאת אבי007, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=230 מתאים לי כמו כפפה ליד רק בנתיים ראיתי אותו רק בחנות הזאת בחיפה ואני מראשון מישהו יודע איפה יש אותו במרכז?
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התמונה אומרת הכל(שימו לב שיש לו 2 + ו 2 - אגב זה רמקול 6*9 אני חושב. צורפה תמונה. מישהו יכול גם להסביר למה זה 2 סלילים? או מישהו יכול להשיג קצת נתונים על המקול הזה?(כי אני לא הצלחתי).
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כנראה היה לי איזה קצר של הרמקול אם הדלת הופיע ריח של שרוף בתוך האוטו. הרדיו דיסק הפסיק להגביר את הרמקולים הקדמיים והאוחריים המוגברים ע"י מגבר עובדים כרגיל. ניסיתי לחבר רמקולים ישירות ליציאות של הרדיו דיסק כדי לעקוף את החיווט של הרכב אך זה לא עוזר. מישהו יודע כמה יעלה לי תיקון של זה או אולי יש איזה פיוזים פניימים ?
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו שמע אותם ויכול להגיד לי אם הם איכותיים ? מה העלות שלהם בארץ? כרגע יש מורל דוטק 6.5" מקדימה ומגבר JBL 75.4 אני מחפש רמקולים 6*9 איכותיים וחזקים שיתנו גם איכות אך גם באסים טובים. הרכב הוא פיגו 306 2 דלתות. בעתיד יגיע מגבר מונו וסאב אבל עד אז אני צריך לשמוע מוזיקה בכיף. בקשר למבצע של אוטופרט - 990 לסט אטימה של דיינמאט אקסטרים. האם כדאי במחיר כזה או שיעלה זול יותר מחול ? איכות מוצר ולמה זה משמש לא מעניין אותי כי אני כבר יודע, מעניין אותי על המבצע עצמו והמחיר בפרט. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Tamir&Gilad,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 575 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TZR84
- `Infinity
- gpro
- Shaike.Zam
- orankohn
- amirtoar
- ארז 1
- Night Driver
- baer
- רפי לין
- מיץ פטל
- שביט