Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שמע אותם ויכול להגיד לי אם הם איכותיים ?

מה העלות שלהם בארץ?

כרגע יש מורל דוטק 6.5" מקדימה

ומגבר JBL 75.4

אני מחפש רמקולים 6*9 איכותיים וחזקים שיתנו גם איכות אך גם באסים טובים.

הרכב הוא פיגו 306 2 דלתות.

בעתיד יגיע מגבר מונו וסאב אבל עד אז אני צריך לשמוע מוזיקה בכיף.

בקשר למבצע של אוטופרט - 990 לסט אטימה של דיינמאט אקסטרים.

האם כדאי במחיר כזה או שיעלה זול יותר מחול ?

איכות מוצר ולמה זה משמש לא מעניין אותי כי אני כבר יודע, מעניין אותי על המבצע עצמו והמחיר בפרט.

תודה לעונים.

פורסם

תראה ידידי לגבי המחיר של הרמקולים זאת איני יודע...

אבל ממה שאני כן רואה זה שיש לך 2 יציאות לא מנוצלות במגבר ואתה מחפש תוספת באסים למערכת.

פה עולה האפשרות:

*לרכוש סאב וופר(תתן לנו תקציב,ודרישות לגבי אופי הסאב ונוכל לעזור לך).

וכמובן לחבר אותו בגישור למגבר,ובעתיד כשהתקציב יאפשר תוכל להוסיף מונו "שישב" רק על הסאב.

פורסם

אני מחפש רמקולים 6*9 איכותיים וחזקים שיתנו גם איכות אך גם באסים טובים.

בעתיד יגיע מגבר מונו וסאב אבל עד אז אני צריך לשמוע מוזיקה בכיף.

אם אתה מעונין באיכות ובאסים טובים כפי שאתה כותב והתקציב מאפשר זאת עדיף להשקיע עוד טיפה ולהביא סט קומפוננט נוסף תמיד יעיל יותר מ 6X9 ככה תנצל את היציאות של המגבר שלך עכשיו ובעתיד תוכל להביא סאב עם מגבר מונו כפי שרשמתה...

פורסם

יש כרגע קומפוננט מקדימה,וזוג נוסף מאחורה לא יתן לי כלום.

6*9 יתן יותר באסים מקומפוננט, ואין לי הרבה להשקיע עכשיו.

לקנות סאב ולחבר בגישור למגבר אני לא יודע אם זה יעיל כי אני מתכוון לרכוש בעתיד את הקיקר L5

(סאב מרובע בהספק 600RMS)

אני לא חושב שהמגבר שיש לי כרגע יצליח להוזיז סאב כזה, תקנו אותי אם אני טועה

(במידה וכן אני ירכוש את הסאב במקום הרמקולים).

פורסם

גישור של המגבר שברשותך בהחלט לא יספיק כדי לנצל את ה-L5 (ואני בספק אם הוא יזיז אותו בכלל). - הג'ייביאל נותן (לפי הצהרות החברה, שהן ב-14.4V ולפיהן הוא גם נותן 104 RMS לערוץ) בגישור 284 RMS לערוץ. גם אם הוא עומד בהצהרה הזו, קשה לי להאמין שזה יספיק כדי להזיז סאב של 600 RMS. אגב הסאב הנ"ל גם לא נציל כל כך, כך שבהחלט נראה לי שתאלץ לחכות למונובלוק.

לפי דעתי, עדיף יהיה לך לוותר על ה-9*6, וככה תגיע למצב (אם השיקול הוא כלכלי) שה-L5 ומגבר שיתאים לו יגיעו מהר יותר. פשוט שהשקעה ברמקולים אחוריים נראית לי כמו בזבוז כסף אם אתה כל כך קרוב לרכישה של סאב כל כך חזק כמו ה-L5.

פורסם

את הסאב והמגבר אני קונה מארה"ב עוד 5 חודשים (אוקטובר).

אבל לבנתיים אני צריך רמקולים אחוריים טובים.

תודה בכל מקרה, כנראה שאני יקנה את הרמקולים האלא לזמן הקרוב, בעתיד אולי הם יוחלפו או יעברו בית.

• תוכן חדש...