Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב - קיקר C12 עם תיבה אטומה והתיבה מזה גדולה לא בסדר גודל נורמלי יותר בהרבה יותר גדול!

HU-פיוניר 580

קומפוננט-מורל פולס

מגבר לקומפוננט-lanzar-VIBE218

מונובלוק לסאב-JBL BP 300.1

נו איך המערכת טובה/חלשה ? או מספיקה למתחיל ?? תשמעו חשבתי לקנות עוד סאב של קיקר C12 כי כתוב שהמונו מחזיק 300 RMS ב2OHM איך אני יכול לעשות את שני הסאבים האלה שני אוהם?.

והאם כדאי??

פורסם

כי המונו הזה מוציא בדיוק בשביל עוצמה בדיוק בשביל הסאב ואמרתי כי אולי אוסיף עוד C12... מה אתה אומר אפשר להוסיף ולעשות את המגבר על 2OHM....?

פורסם

לא יודע כי הוא טיפ החלש זה רק 150 RMS.... למרות שהוא מפציץ לי תמכונית...

פורסם

אמיר זה שוב פעם עבודה בעניים ? בחייך תפסיק . ותגיד לי בשביל מה אתה צריך תיבה גדולה ועוד סאב ? גם ככה בתיבה גדולה הוא רק מפציץ ? אז מה החלטת לוותר על האוזניים ולהיות חרש בגיל צעיר ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לא פשוט הוא חלש כמו שציינתי זכור תיבה אטומה גדולה! ... אני מעוניין לעשות תיבה כפולה אטומה לסאב הזה מבין את הכוונה שלי ?

פורסם

לא יודע כי הוא טיפ החלש זה רק 150 RMS.... למרות שהוא מפציץ לי תמכונית...

לא פשוט הוא חלש כמו שציינתי זכור תיבה אטומה גדולה! ... אני מעוניין לעשות תיבה כפולה אטומה לסאב הזה מבין את הכוונה שלי ?

זה בסדר אני הבנתי הסאב חלש אבל הוא מפציץ את המכונית.. מה איך אתם לא מבינים ????

פורסם

נו באמת בלי שחצנות... דייי הכוונה אני מתכוון שהוא לא מספיק בשבילי עכשיו אתה מבין ??

פורסם
נו באמת בלי שחצנות... דייי הכוונה אני מתכוון שהוא לא מספיק בשבילי עכשיו אתה מבין ??
למה פשוט לא לקחת סאב 1 יותר חזק?

ליאור

פורסם
תאמת בשבילך או בשביל השכונה?

ושתבין תיבה אטומה לא עושים גדולה מידי אתה מפסיד משני הכיוונים אתה גם לא מקבל עוצמה גדולה וגם לא דיוק . אתה רוצה יותר עוצמה זה תיבה פתוחה גדולה , תסתכל בפאק על תכנון תיבות ותבין.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
שלום לכולם המשתמש MAZ323 הביא אותי לפורום הזה כדי להשתפר בכל הקשור למערכות וזה.. בהתחלה כמו כולם הוא אמר לי שגם הוא היה חושב שרק פיוניר הם הטובים ביותר בסאבים..

אז אני מקווה קצת להשתפר..

אני בכללי בן 14 בעוד יומיים 15 .. אז אני התחלתי להתעניין בזה.. ואני מאוד מעוניין ללכת איתכם למפגש.. אבל מתבאס כי אני קטן..

אז אני מעוניין בכללי בקומפוננט פשוט ונראה לי שאלך על הPULSE....

ומעוניין בסאב של סך הכל 150 עד 200 RMS... אני רוצה לציין שאני אוהב באס חזק מאוד מאוד מאוד ומדוייק עוד יותר ..

הרכב הוא GOLF GTI R32 שנת 2002 ...

הרכב הוא של אחי .. אז בבקשה תנו לי הצעות.. דרך אגב הדלתות אטומות מחברת דינמיק משהו כזה..

ביי תודה

הרכב היחיד שיכול להיות לך הוא קארטינג.

יש לך מערכת או אתה רוצה לקנות מערכת או שאתה נהנה לז**ן לכולנו את השכל?

חברי הפורום - לשיקולכם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רוצה באס "ברכב" שלך ?

ואתה חובב קיקר?

הינה זה יעבוד בישבילך פיקס "אחשלו".."אהה אההה.."

Subwoofer.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
הרכב היחיד שיכול להיות לך הוא קארטינג.

יש לך מערכת או אתה רוצה לקנות מערכת או שאתה נהנה לז**ן לכולנו את השכל?

חברי הפורום - לשיקולכם.

איתמר.

יש לי מערכת ושאלתי אותכם איך היא והאם כדאי להוסיף עוד סאב כמו שיש לי .. ולא כל השיט הנכנס והיוצא שלכם...

• תוכן חדש...