פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 788 צפיות
שלום שוב אחרי כל מה שקראתי נראה לי שמתאים סאב לא מבין החזקתי ביותר אלא מבין היותר מדוייקים. לפי מה שקראתי כאן שניים עולים: Cerwin Vega V-MAX ו-Phoenix octane . לגבי מגבר נראה לי לפי מה שקראתי כאן שמגבריםטובים על הכל הם כמו: Rockford Fosgate p4004 או גם JBL GT075.4. 1- מה דעתכם? יש עוד דגמים? 2- אם אחליט לקנות מגבר רק על הסאב -- מה כדאי? 3- מחירים- מה אני יכול לצפות והאם יש מקומות מעודפים לעשות את העבודה ולקנות מהם? תודה שוב -- קובי
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך פיניקס גולד בכללי איך המגבר בכללי איך המגבר מבחינת הצהרות החברה [באמת 1500 rms ב1 אום] ואיך הוא יעבוד אם שני l7 ולמי שיש תמונה\קישור אני מאוד ישמח תודה רבה והמשך שבת שלום
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש גליל קרטון גדול קוטר, כמו שיש גלילים בקטרים של "2-3 שמשמשים לניילון ניצמד תעשייתי, אבל בקוטר של "10-12... אם למישהו יש רעיון מאיפה אפשר ליקנות/להשיג כזה (איזה מיפעל מישתמש בכאילו אולי) אני אשמח, כי לי ניגמרו הרעיונות... תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 4 תגובות
- 767 צפיות
שבת שלום אנשים.. ראשית אני מעונין להחליף סאב, כרגע הסאב שיש לי הוא pioneer 126 וההיתי מעונין להחליפו בסאב קצת פחות חזק וקצת יותר מדויק.. לא מחפש סאב sq טהור מחפש את השילוב שבין עוצמה לדיוק (cvr יורד).. בוא נגיד שהתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין סרוגין וגה (12hed) לבין סאב רוקפורד p1/2 .. המלצות לסאבים נוספים התקבלו בברכה... שאלתי השניה היא לגבי רמקולים אחוריים.. ההתלבטות הראשונית היא בין 6X9 לקומפוננט.. במצב רגיל כמובן שההיתי בוחר בקומפוננט משום שהמצב אינו רגיל והרמקולים האחוריים התחברו, אך ורק לר"ד ואיני מתכוון להוסיף מגבר נוסף אז אני קצת בדילמה האם לבחור 6x9 או קומפוננט.. אשמח להמלצות מדוע קומפוננט או מדוע 6x9 ויותר חשובהמלצות לדגמים שיתאימו לר"ד ולצביון הס…
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכלום, איזה סאב בגודל 8" בסדר גודל מחירים של 50-80$ מומלץ להביא מארצות הברית. *העדיפות היא להביא זול אך נורמאלי. *הספק של 100W-200W (לא מחפש עוצמה חזקה מדי, רק השלמה של תדרים נמוכים) *עדיפות לאחד שלא דורש תיבה גדולה. בתודה מראש וסוף שבוע נעים, אלכס.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה ההבדל בין הדגמים הבאים של פיוניר ? כולם 6 על 9 360 וואט 80 אר אמ אס 400 וואט 80 אר אמ אס 460 וואט 80 אר אמ אס אני יודע של-2 האחרונים יש עוד טוויטר אבל מה עוד ההבדלים ? אם אני יקח את הרמקול של ה-460 וואט ישמעו יותר חזק מהרמקול של ה-360 ? אם כן למה ? ועוד דבר מה ההבדל בין הסדרה השחורה , הכחולה והצהובה ?
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי השבוע סאב בפעם הראשונה בעל הספק של 125W RMS . חיברתי אותו למגבר (יש לי רק אחד) עם כבל דק מאוד שהמוכר הביא לי, הסאב דפק מאוד חלש והיה מורגש כאילו אין מספיק כוח כדי לידחוף אותו. כשהגעתי הביתה החלפתי את הכבל המיסכן הזה לכבל עבה יותר והדפיקה של הסאב הישתפרה משמעותית. אבל הסיפור לא נגמר בזה, עכשיו כשאני מגביר לווליום גבוה האורות מתחילים להבהב והסאב מתחיל להישמע ממש חלש כאילו ואין מספיק זרם. המגבר הוא בעל הספק של 75W RMS X4 (הספק משוער) וכמוון שהסאב מחובר בגישור. יש אלטרנטור חדש שלגביו אין לי שום מידע ויש מצבר חדש של שנאפ של 58 אמפר. הכבל מתח הוא 6 גייג' של וויוונקו באורך של כ 4.5 מטר מהמצבר ישירות למגבר. מה אתם יכולים לייעץ לי כדי ליפתור את הבעיה ולשפ…
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, מה זה הדברים האלה שכתובים על מגבר- ltp, hpf, gain??? תודה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רצתי לקבל חוות דעת על החנות אוטופרט. וכמה עולה שם מורל פלוס 6.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
מישהו שמע כאן על חברה שנקראת X5 זו חברה ביבוא של SDR עם כן אשמח לדעת קצת על החברה והמוצרים (איכות רמה וכדומה ) בתודה משה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ממה שאני יודע ברוב הרכיבים צריך לעשות ככה אך אף פעם לא הסבירו לי למה... אשמח אם תענו לי על השאלה
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם זאת הפעם השלישית שאני כותב את זה- כל פעם הייתה תקלה ולאחר כך ההודעה התאפסה. לכן הפעם אקצר מאוד. כרגע יש לי Alpine CDA-9835R ורמקולים של Boston Acoustics גם מקדיימה:FS60 Component וגם מאחורה: NX97 Coaxial. אני רוצה להוסיף סאב. יש שתי אופציות: הוספת מגבר מיוחד לסאב בלבד + סאב הוספת מגבר לכול + סאב המוכר שלי אומר שהשני הרבה יותר יקר ולכן מציע את הראשון ולהתהמש במגבר של האלפיין לגבר שאר הרמקולים כמו היום. מה אתם אומרים? ואם ארצה להוסיף בעתיד מגבר על השאר אצטרך 2 מגברים- זה מצב שקיים? מה המגברים והסאבים המתאימים למערכת שיש לי היום? כמה זה אמור לעלות לי? אני מקשיב הרבה למוזיקה קלאסית כך שצריך לקחת בחשבון שהמערכת אמורה לספק SOUND ט…
הודעה אחרונה מאת MusicFREAK, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אם אני נוסע ביום חם משהו כמו רבע שעה עשרים דקות הוא נכבה וחוזר לעבוד.. הוא מחובר לסאב (פיוניר 305 סי) ול2 רמקולים אחוריים.. הוא נכבה כאשר אני שם פול ווליום מה אפשרי לעשות??
הודעה אחרונה מאת איבו 1.6, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. ברשותינו הסיריון החדשה כבר כמה חודשים. הקליטה ברדיו המקורי שבה נוראית, ממש נוראית. נתחיל בזה שזו פשוט בושה לדעתי לתת לך רדיו-דיסק מקורי שאפילו רדיו לא ניתן לשמוע בו. הייתי שמח לעצתכם, קודם כל כמה מכוער זה אם שמים רדיו דיסק אחר בסיריון שבה יש מעין פנל כזה שבו הרדיו המזגן וכל שאר הדברים. דבר שני האם באמת הגיוני שהרדיו המקורי דפוק או שפשוט האנטנה זו הבעיה והחלפת רדיו דיסק לא תעזור? המון תודה מראש ושבת שלום. אסף
הודעה אחרונה מאת shemsha, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סאב רוקפורד P1 בתיבה אורגינלית פתוחה (די גדולה, בערך לוקחת חצי מה תא מטען של ה206 שלי) אני מאד מרוצה ממנו כרגע ולא חושב על משהו יותר חזק. בזמן האחרון בטראנסים וכאלה בא לי קצת באסים קצרים ומדוייקים יותר(אין לי רצון להחליף לאטומה) ובמפגש האחרון ראיתי מישהו עם 2 CVR ואחד מה היה עם תיבה פתוחה אז הוא שם לו בפורט חתיכת מגבת. אם אני יעשה את זה ויסתום את הפורט זה יתן לי אפקט של תיבה אטומה?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי נגן MP3 (מעין Disk On Key משודרג), ואני רוצה לחבר אותו לרמקולים של הרכב. לא חשוב לי הסאונד והאיכות - מדובר בניסוי עקרוני האם אפשר לחבר נגן MP3 לרמקולים של רכב? למשל באמצעות חיבור של אוזניות, דרך הכבל שיחובר לחוטים של הרמקול/ים של הרכב? אם זה משנה, הרמקולים עגולים, קטנים ו... מאוד ישנים. תודה רועי. נ.ב: תשובה בנוסח "בשביל מה אח שלו, עדיף לקנות פשוט רדיו-דיסק לבנים, אה-הא", לא ממש תעזור
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אור, בעל אודי A3 יש ברשותי 5000 שקל, רוצה משהו איכותי. אני במקצועי סאודמן, משתמש במערכות גדולות של EAW CROWN PIONEER וכדומה. בהגברה לרכב אני לא ממש מבין, ולכן פונה אליכם שתרכיבו לי משהו איכותי. הסכום גמיש
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום נסעתי היום באוטו ופתאום הסאב נעלם לא שומעים אותו בכלל עכשיו שראיתי במגבר הוא היה בפרוטקשן ושהלמכתי אותו מהרדיו דיסק על חלש שבקושי שומעים הוא עובד שאני מגביע תווליום המגבר נכנס שוב לפרוטקשן מזה יכול להיות ? הסאב זה L7 ומונובלוק קיקר 600.1 תודה!!
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם.. ממזמן פרסמו פו פעם איזה אתר שיש בו כל מני מגברים מהעולם עם הנתונים שלהם והצילומים שלהם... לאחר שערכתי חיפוש בפורום, לא מצאתי את האתר. השאלה שלי אם למישהו יש מושג אולי מה היה האתר הזה, או אולי מישהו שמר אותו במקרה? בתודה מראש סם.
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי חיפוש בזאפ צימצמתי את האפשרויות שלי ל2 פאנלים הבאים: RFX9120 Rockford Fosgate - http://tapuz.zap.co.il/model.asp?model_id=12862 CDE9845 Alpine - http://tapuz.zap.co.il/model.asp?model_id=129009 הייתי רוצה לשמוע את דעתכם מה עדיף, איזה מהם יותר איכותי/טוב.
הודעה אחרונה מאת Bogy, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי הגברה של 75X2 בשביל קומפוננט, איזה יהיה לי כדי? קיבלתי כמה הצעות במחירים די דומים: PULSE שאני מביא ב400 חדש! או JBL GTO6505 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=GTO6506&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290 מה אתם אומרים? מישהו התנסה עם הJBL?
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 789 צפיות
יש לי סאב ג'בי אל בזוקה 500 וואט..פיתאום הוא התחיל להכניס לי את המגבר?(JBL 75.4 GTO) לפרוטקשינים בהפרש שניה ביניהם.. בין כל פרוטקשין לפרוטקשין הסאב פועל לאותה שניה, ובעוצמה ממש חלשה הסאב פועל רגיל וכשאני מגביר לעוצמה סבירה הוא מכניס את המגבר לפרוטקשינים.. בדקתי את זה והסאב עושה את הבעיה כאילו זה לא בעיה במגבר או משו... כאילו הסאב מקצר משהו. אז רציתי לשאול אותכם אם הסאב נישרף לי? אם אפשר לסדר אותו? ואם כן על איזה מקום אתם ממליצים או שאם אפשרי לסדר אותו בבית אני אשמח. תודה מראש לכולכם מקווה שתעזרו לי.. למה זה ממש מבאס הסאב הזה היה קטלני.
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 910 צפיות
שלום, המליצו לי להיכנס לכאן ולשאול את השאלה כחלק מהפניה מפורומים בתפוז ואני רואה מהתרשמות ראשונית שהגעתי למקום שמבין ומתמחה בתחום ראיתי את 2 הרדיו דיסקים הבאים במכירות פומביות: Pioneer DEHP2750 PILOT USB CHARM זה כמובן עפ"י התקציב שלי כרגע (500 ש"ח). לא בטוח בכלל שאוכל לזכות בהם אבל אני מעוניין בחוות דעת על שניהם מבחינת הביצועים, חברת המוצר (מוכרת,מקצועית,אמינה וכו') והתקדמות טכנולוגית (רכיבים/תכונות ישנות/חדשות). אודה לכל מענה בנושא
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 878 צפיות
התקנה מקצועית ויפה... תהנו http://www.carstereo.com/installs/photo_gallery_album.cfm?home=yes&photoid=28699&galleryid=2130
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, אצלי באוטו כל פעם שאני מדליק אותו צריך לכוון שעון ברדיו וכל שער הירקות מחדש. וככה כל פעם. למה?
הודעה אחרונה מאת ביג מק, -
-
שאלה חשובה מאוד בקשר לחיבורי חשמל... 1 2
מאת Guest amirrr- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
תשמעו יש לחבר שלי יש מגבר.. אז כניסת החשמל במגבר הזה ככה : כבל אחד אדום גדול כבל אחד בינוני כחול וכבל קטנציק לבן עכשיו כולם מוכנסים לאיזה חתיכת פלסטיק קטנה שהיא מחוברת אז למגבר.. עכשיו תשמעו אם יש לי עוד מגבר ואני רוצה לחבר אותו אני פשוט מוציא את הכבלים מהפלסטיק הקטן הזה ומחבר למגבר השני ? והאם מישהו יכול לומר לי לאן אני מחבר כל אחד ? זאת אומרת מה אני מחבר ל12V ?(איזה צבע) ומה אני מחבר לRMT??(איזה צבע) ומה אני מחבר לGND????(איזה צבע) תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 תגובות
- 873 צפיות
יש לי חבר שמשיג לי פולס חדש ב400 ודוטק ב700. (הכל עם אחריות לשנה) המגבר שלי נותר 75 לערוץ, זה ינצל הייטב את הדוטק? או שזה חלש מידי ועדיף להביא את הפולס?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 2 תגובות
- 939 צפיות
תודה מראש לכל העוזרים.באיזו חנות בראשון ניתן לרכוש סאב קיקר c 12 בסביבות 650 שקל כולל תיבה. (המחיר ריאלי ,בדקתי בזאפ.רק שלא מופיעים שם חנויות באיזור ראשון)
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
קירור המגבר
מאת GORGE- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המגבר שלי ברכב יושב מאחורי פלטת עץ כך שהגישה אליו היא דרך המושבים האחוריים כלומר חיברתי פלטה בבגז' כדי שהמגבר לא יראה שפותחים את הפגז כרגע המגבר מתחמם שאני מגביה את העוצמה במערכת ואני מתכוון לקרר אותו ע"י הצמדת לוחות קירור של מעבדים של מחשב, ועל הלוחות להפעיל מאווררים שיעזרו באידוי החום(בדיוק כמו במעבדים במחשב) השאלה שלי האם הרעיון של הלוחות ועליהם המאווררים הוא רעיון רציונלי או שזה סתם טחינת מים ועדיף כבר לסובב את המגבר לכיוון הבגז המחשבה שלי היא שהמאוורים והלוחות יקררו את המגבר טוב יותר מלהפוך את המגבר רעיונות והצעות יתקבלו בברכה
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחבר שלי יש פורד פיאסטה 98' הצורות החדשות. בדלתות יש חורים ל4 אינץ' והוא לא רוצה איזה בנייה משהו מיוחד מה יש לכם להציע עד 1000 ש"ח חוץ מהדוטק (שאותם שמעתי, מעוניין לשמוע עוד אופציות) הוא שומע כל מוזיקה, ראפ טראנס וגם מוזיקה שקטה עם הקומפ' יבוא סאב CVR בע"ה. והקומפ' יוגברו מהג'יביאל המפורסם.
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,082 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- dj_dani
- samg
- stx
- Albetx
- Fazer
- FROGIE
- Boris
- discoTD5
- sperial
- eyalgr
- yahaga
- Supertigre