Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום אנשים..

ראשית אני מעונין להחליף סאב, כרגע הסאב שיש לי הוא pioneer 126 וההיתי מעונין להחליפו בסאב קצת פחות חזק וקצת יותר מדויק.. לא מחפש סאב sq טהור מחפש את השילוב שבין עוצמה לדיוק (cvr יורד)..

בוא נגיד שהתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין סרוגין וגה (12hed) לבין סאב רוקפורד p1/2 ..

המלצות לסאבים נוספים התקבלו בברכה...

שאלתי השניה היא לגבי רמקולים אחוריים.. ההתלבטות הראשונית היא בין 6X9 לקומפוננט..

במצב רגיל כמובן שההיתי בוחר בקומפוננט משום שהמצב אינו רגיל והרמקולים האחוריים התחברו, אך ורק לר"ד ואיני מתכוון להוסיף מגבר נוסף אז אני קצת בדילמה האם לבחור 6x9 או קומפוננט..

אשמח להמלצות מדוע קומפוננט או מדוע 6x9 ויותר חשובהמלצות לדגמים שיתאימו לר"ד ולצביון הסאונד שבמכונית פחות או יותר...

תודה..

פורסם

לדעתי לאחורה רמקולים אחוריים - עם קומפננט יווצר מצב שיהיו ארבעה טויטרים ברכב - וזה קצת צורח

אבל הסיבה החשובה ביותר היא שקומפננט יגנוב לך את הבמה הקדמית אחורה ... בקיצור 6x9

ולגבי סאב ממליץ לך לשמוע את הסאב של סרוין V-MAX או של פיניקס סדרת אוקטן, שניהם מדויקים מאוד יחסית למחיר.

פורסם

ולגבי סאב ממליץ לך לשמוע את הסאב של סרוין V-MAX או של פיניקס סדרת אוקטן, שניהם מדויקים מאוד יחסית למחיר.

איזה תיבה הם זקוקים כי זה גם מהווה בעיה מבחינתי... ?

יש עוד המלצות...?

פורסם

הסאבים הנ"ל בתיבה אטומה בלבד !

ואני לא מאמין שתהנה מהקומפ' מההגברה מהרדיו דיסק כמו שתהנה ממנו מוגבר מהגברה חיצונית

וכמובן אפשר להמליץ על עוד סאבים רק תתן תקציב

אני הצעתי את שתי הסאבים הנ"ל מהסיבה שהזכרתה CVR והם באותו אזור במחיר.

• תוכן חדש...