Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המליצו לי להיכנס לכאן ולשאול את השאלה כחלק מהפניה מפורומים בתפוז ואני רואה מהתרשמות ראשונית שהגעתי למקום שמבין ומתמחה בתחום :smile:

ראיתי את 2 הרדיו דיסקים הבאים במכירות פומביות:

Pioneer DEHP2750

PILOT USB CHARM

זה כמובן עפ"י התקציב שלי כרגע (500 ש"ח).

לא בטוח בכלל שאוכל לזכות בהם אבל אני מעוניין בחוות דעת

על שניהם מבחינת הביצועים, חברת המוצר (מוכרת,מקצועית,אמינה וכו') והתקדמות טכנולוגית (רכיבים/תכונות ישנות/חדשות).

אודה לכל מענה בנושא 8-)

פורסם

באמת הפיונר? למה הוא יותר טוב מהשני?

מהשני דווקא קצת אהבתי את הקטע של הזכרונות וה-USB. זה מראה שהוא יותר חדשני, לא?

Pilot לא חברה טובה?

אני לא כל כך מבין ברדיו דיסק אבל מכיר את החברות האלה ולכן בחרתי השוואה מביניהם.

כנראה לא אמרתי אבל הצורך העיקרי שלי הוא פשוט לשמוע מוזיקה, לרוב MP3 מדיסקים צרובים,

לשמוע רדיו, לשלוט בווליום כמו שצריך ולהעביר תחנות רדיו גם בקלות רבה. לא יותר מזה...

לא יהיה מגבר או סאב או כל דבר אחר שהוא תוספת לרדיו דיסק להגדלת ההנאה.

כמה זה 'להוסיף קצת' ועל איזה פיוניר אתה מתכוון? יש קישור? דגם?

תודה!

פורסם
באמת הפיונר? למה הוא יותר טוב מהשני?

מהשני דווקא קצת אהבתי את הקטע של הזכרונות וה-USB. זה מראה שהוא יותר חדשני, לא? לא

Pilot לא חברה טובה?לא היא מוצר מדבקה סיני

אני לא כל כך מבין ברדיו דיסק אבל מכיר את החברות האלה ולכן בחרתי השוואה מביניהם.

כנראה לא אמרתי אבל הצורך העיקרי שלי הוא פשוט לשמוע מוזיקה, לרוב MP3 מדיסקים צרובים,

לשמוע רדיו, לשלוט בווליום כמו שצריך ולהעביר תחנות רדיו גם בקלות רבה. לא יותר מזה...

לא יהיה מגבר או סאב או כל דבר אחר שהוא תוספת לרדיו דיסק להגדלת ההנאה. אם הגעת מפורום אודיו, אז לבטח אתה יודע שמי שמתחיל בתחביב הזה יודע מתי הוא מתחיל ואיך אבל הוא אף פעם לא יודע איך זה יגמר . אז יתכן ואתה לא כזה , אבל הסיכון קיים

כמה זה 'להוסיף קצת' ועל איזה פיוניר אתה מתכוון? יש קישור? דגם?

כן הפיוניר הזה והמעלה שלו היא שיש לו יציאה לשני מגברים , וגם יש לו עוד כמה פיצ'רים יותר טובים , כך שאם בכול זאת תרצה להשתדרג בעתיד תוכל לעשות זאת

תודה!

דרך אגב איזה רמקולים יש לך ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תודה על התשובה המפורטת.

אני רק קונה רדיו דיסק להורים כי הם רצו לקנות רדיו דיסק פשוט ונוח להם.

אז ללכת על הפיוניר מתוך השניים שכתבתי? :)עד איזה מחיר לדעתך?

תודה!

פורסם
תודה על התשובה המפורטת.

אני רק קונה רדיו דיסק להורים כי הם רצו לקנות רדיו דיסק פשוט ונוח להם.

אז ללכת על הפיוניר מתוך השניים שכתבתי? :)עד איזה מחיר לדעתך? אני חושב שהמחירים האלו בסדר , אבל כמובן תמיד אפשר לשפר , אבל אם התקציב הוא נמוך זה או הפיוניר הפשוט יותר יספקו את העבודה

תודה!

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...