Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נחמד...

על פניו,הSOLO X של KICKER בקוטר 18אינץ -מועדף עליי יותר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

איך הבנאדם יכול לנהוג כשממש מאחוריו בגב מתפוצצת לה מפלצת שכזו?

לא היה יותר קל לקנות כבר כסא מיוחד עם מסאז'?

Maserati.

פורסם

אני לא מבין איך אנשים בארץ יכולים לנהוג עם L5 של קיקר בתיבה ענקית - 10 מטר מהרכב אני כבר מרגיש את הלב... שלא לדבר על סטרוקרים 12 עד 15 אינטש וL7 או סולובריקים 18 אינטש שבכלל אני לא מעיז להתקרב אליהם...

כל אחד ומה שהוא אוהב... לי יש קאפא 12 אינטש 300 וואט - שהוא סאב מאוד נעים ועדיין אני לא יכול לעמוד לאורך זמן במכות פטיש שלו... פשוט כואב הראש.

מה שמצא חן בעיניי בסאב הזה שהוא מגיע עם יחידת שינוע מרוב שהוא כבד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנוס אם תשמע במשך הרבה זמן סאבים כאלו ,ובעוצמה גבוהה, אני מבטיח לך שיום יבוא ובו לא תוכל לשמוע שום דבר חוץ מג'ק האמר .

זה ידוע שלשמוע מוסיקה בווליומים גבוהים נעשים חרשים והיכולת להבדיל נעלמת

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הגק הוא סתם מפלצת מאיימת [וויזואלית] וצריך הרבה מלאכת מחשבת כדי להביאו לתפוקה.

אין לו יותר מדיי יכולות דינמיות "לנפח" .

אני מודה,הוא בהחלט ויזואלית עשה לי את זה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...