Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו יש לחבר שלי יש מגבר.. אז כניסת החשמל במגבר הזה ככה :

כבל אחד אדום גדול

כבל אחד בינוני כחול

וכבל קטנציק לבן

עכשיו כולם מוכנסים לאיזה חתיכת פלסטיק קטנה שהיא מחוברת אז למגבר..

עכשיו תשמעו אם יש לי עוד מגבר ואני רוצה לחבר אותו אני פשוט מוציא את הכבלים מהפלסטיק הקטן הזה ומחבר למגבר השני ?

והאם מישהו יכול לומר לי לאן אני מחבר כל אחד ? זאת אומרת

מה אני מחבר ל12V ?(איזה צבע)

ומה אני מחבר לRMT??(איזה צבע)

ומה אני מחבר לGND????(איזה צבע)

תודה,

אמיר

פורסם

12v - כבל במתח של 12v הוא הפלוס .. בצבע אדום (יכול להשנות) מגיע מהמצבר

RMT - זה הREMOTE - הוא מגיע מהרדיו דיסק הכבל בצבע כחול (יכול להשתנות) הוא נותן אות למגבר להידלק כאשר הרדיו דיסק נדלק

GND - זה הכבל מינוס - בצבע שחור (יכול להשתנות) הוא מגיע מהשילדה של הרכב - תדאג שהכבל פלוס והמינוס באותו קוטר !

בהצלחה.

פורסם
תשמעו יש לחבר שלי יש מגבר.. אז כניסת החשמל במגבר הזה ככה :

כבל אחד אדום גדול

כבל אחד בינוני כחול

וכבל קטנציק לבן

האם הכוונה היא לעובי של הכבלים?

עכשיו כולם מוכנסים לאיזה חתיכת פלסטיק קטנה שהיא מחוברת אז למגבר..

עכשיו תשמעו אם יש לי עוד מגבר ואני רוצה לחבר אותו אני פשוט מוציא את הכבלים מהפלסטיק הקטן הזה ומחבר למגבר השני ?

והאם מישהו יכול לומר לי לאן אני מחבר כל אחד ? זאת אומרת

מה אני מחבר ל12V ?(איזה צבע) הימור: אדום.

ומה אני מחבר לRMT??(איזה צבע) הימור: לבן.

ומה אני מחבר לGND????(איזה צבע) הימור כחול.

תודה,

אמיר

אמיר,

מכיוון שהצבעים של החוטים לא כל כך סטנדרטיים מה שכתבתי למעלה הוא בגדר של הערכה/הימור. על מנת להיות בטוחים יש ליראות לאן הכבלים הנ"ל מחוברים ו/או להעזר במודד על מנת לגלות מהם החוטים המדוייקים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הכבל האדום מחובר למצבר.. הקטן במקרה גם משוחרר אצל חבר שלי (הלבן) וכשאני מכניס אותו למגבר המגבר דולק ויש עוד אחד בינוני בצבע כחול..

פורסם

כן והתכוונתי לעובי...

דרך אגב אני יכול לחבר או לא ?

פורסם

תעקוד אחרי הכבל הלבן והכחול.

תסתכל איזה מהם מתחבר לגוף של הרכב.

ותחזור אלינו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בדרך כלל לאן מתחבר הכבל הכי קטן .???

פורסם

מישהו ???בבקשה אני צריך לדעת מהר... אהה כן והאם הוא יכול לחבר את שני המגברים ביחד בלי לחבר את המגבר השני למצבר?? זאת אומרת להעביר כבל אחד או שניים מין המגבר הראשון לשני והשני יעבוד??

פורסם
מישהו ???בבקשה אני צריך לדעת מהר... אהה כן והאם הוא יכול לחבר את שני המגברים ביחד בלי לחבר את המגבר השני למצבר?? זאת אומרת להעביר כבל אחד או שניים מין המגבר הראשון לשני והשני יעבוד??

ברמת העיקרון אפשר לגשר את כבלי המתח בין המגברים, אבל השאלה היא האם הכבלים שמחוברים למגבר הראשון מספיק עבים על מנת לספק את הזרם הדרוש להפעלת 2 המגברים ביחד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תשמעו חבר'ה עכשיו דיברתי עם חבר שלי (למד 3 שנים אלקטרוניקה באוניברסיטה) ואמר לי שאני יכול לחבר את שני המגברים בצורה הזאת :

הכבל האדום הגדול לחתוך מהאמצע זאת אומרת לפצל אותו לשניים וכל חצי לחבר למגבר

וכך גם את הרמוט ואת ה GND ..

מה אתם אומרים לעשות את זה ??

אבל אני חושש שיהיה קצר משהו מה אתם אומרים ??? הוא אמר לי שאם אבודד את הכבלים לא יקרה דבר האם זה נכון מה שאמר לי ?

פורסם

זאת אומרת שאם אני אחבר את הרימוט מהאחד לשני אני אפעיל את המגבר השני ?

פורסם
זאת אומרת שאם אני אחבר את הרימוט מהאחד לשני אני אפעיל את המגבר השני ?

כן אתה תפעיל את שניהם

כרגע כלום =[

פורסם
כן אתה תפעיל את שניהם

ואני אוכל אז להפעיל רמקולים/סאבים מהמגבר השני אהה ודרך אגב הקטן הזה הוא הרמוט נכון?? והוא נכנס לכניסה של RMT נכון?

• תוכן חדש...